KİRAZ MEVSİMİ ÖYKÜ KINA GECESİ VE HAMAM SAHNESİ - KİRAZ MEVSİMİ 25 BÖLÜM















ÖYKÜ KINA GECESİ VE HAMAM SAHNELERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Cumartesi akşamlarının en çok izlenen ve Fox Tv'nin bir numaralı dizisi olan Kiraz Mevsimi bu haftada yine heyecan dolu bir bölüm ile ekranlarda oldu. Her hafta Cumartesi günleri izleyici ile buluşan ve özellikle gençlerin severek takip ettiği Kiraz Mevsimi 25. bölüm ile 27 Aralık Cumartesi akşamı ekranlardaydı. 

Kiraz Mevsimi dizisinin iki sevilen ve başrol oyuncusu olan Öykü ve Ayaz, yani Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu dizinin en sevilen isimlerindendir. İki aşığı canlandıran Öykü ve Ayaz zaman zaman kavga edip ayrılsalar da, sonunda yine barışarak mutlu olmayı başarıyorlar. 

Kiraz Mevsimi'nin 27 Aralıkta yayınlanan 25. bölümünde Öykü ve Ayaz'ın düğünü olacak. Geçen haftaki bölümünde evlenme teklifi eden Öykü, dizi hayranlarını sevindirmiş ve bu bölümde düğün hazırlıklarına başlamışlardır. 

Öykü'nün tarafı olan, kızlar tarafı düğüne son sürat hazırlanırken diziye bu hafta kızların hamam sahnesi damga vurdu. Tüm kızlar hamama gidip şarkılarla eğlenmeye başladılar. Daha sonra kına gecesi de düzenleyen kızlar muhteşem bir kına gecesi düzenlediler. 

Kızlar tarafında bunlar yaşanırken Ayaz'ın tarafı olan erkeklerde, bekarlığa veda partisi yaptılar. Ayaz'ın grubu bekarlığa veda partisinde çılgınlar gibi eğlendiler. Bu sırada tabi Ayazın annesi bu evliliğe karşı çıkmakta ve Ayaz'ı engellemeye çalışmaktadır. Kiraz Mevsimi 25. bölüm fragmanında görünenlere göre işler hiç iyi devam etmiyordur.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Herşeye rağmen evlenecek olan çift düğün günü, Öykü gelinlikle görünür ve Ayaz da damatlık ile araba kullanırken görünür. Daha sonra gelinlikle odada bekleyen Öykü, kapı açılır açılmaz yüzü değişir ve içeri gelen Ayaz değildir. Salonda bekleyenlerde Öykü'yü gelirken gördüklerinde yanındakinin Ayaz olmadığı anlarlar ve şok olurlar. Acaba Öykü'nün koluna girdiği kişi kim, Ayaz'a ne oldu, Öykü neden gelinlikle mutsuz yürüyordu. Tüm bu soruların cevapları bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde yanıt bulacaktır.


Öykü Hamam Sahnesi ve Kına Gecesi Sahneleri 





Öykü'nün düğün hazırlıklarında yaptıkları ve tüm kızların hamama gitmesi ve Öykü'ye düzenledikleri Kına Gecesi izleyicinin en sevdiği sahneler olmuştur. 

Kiraz Mevsimi izleyicilerinin beğendiği diğer bir konu ise Öykü ve Ayaz'ın düğün davetiyeleri olmuştur. Davetiye de çöp adam resimleri ve birde ev resmi vardır.
Kiraz Mevsimi 25. bölüm yayınlandıktan sonra dizinin en sevilen bölümü olan Öykü Kına Gecesi ve hamam sahnelerini birde, Ayaz'ın ise bekarlığa veda partisi videolarını burada bulabilirsiniz. 

İşte Öykü'nün Kına Gecesinden Görüntüler






Bölüm Hakkındaki Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.


kiraz mevsimi, kiraz mevsimi oyuncuları, kiraz mevsimi 25. bölüm, kiraz mevsimi 25. bölüm fragmanı, kiraz mevsimi 27 aralık, kiraz mevsimi öykü ayaz düğün sahnesi, kiraz mevsimi öykü hamam sahnesi, kiraz mevsimi öykü kına gecesi, öykünün kına gecesi, öykünün giydiği gelinlik, öykü gelinlikli resimleri, öykü ayaz düğünleri, ayazın bekarlığa veda partisi görüntüleri, ayaz ve öykü evlendi mi, kiraz mevsimi 25. bölüm özeti, kiraz mevsimi 25. bölüm tekrarı, kiraz mevsimi 25. bölüm fotoğrafları, kiraz mevsimi 25. bölüm kıyafetleri, öykü gelinlik, öykünün giydiği bindallı


Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz