KARA EKMEK DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ATV KARA EKMEK DİZİSİ

ATV KARA EKMEK DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Tüm televizyon kanallarının dizileri bir bir reyting yüzünden kaldırılırken, ATV yeni dizilerini yayınlamaya devam ediyor. Başarılı bir çok diziyi bünyesinde bulunduran ATV, bu başarısını yeni bir dizi daha yayınlayarak göstermiş oldu.

ATV de yeni başlayacak dizilerden bir tanesi de, Kara Ekmek dizisidir. Ocak ayında ekranlarda olması planlanan Kara Ekmek dizisinin tanıtımlarının yapılmasının ardından oldukça beğeni toplamayı başarmıştır.

Atv Kara Ekmek dizisi başrollerinde Özlem Yılmaz, Engin Hepileri ve Ushan Çakır yer almaktadır. Daha bir çok başarılı ismin yer aldığı Kara Ekmek dizi oyuncuları içerisinde Altan Erkekli, Ahmet Levendoğlu, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Başak Daşman, Elif Can Ongurlar gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Kara Ekmek dizisinin yönetmeni Taner Akvardar olurken, dizinin senaristleri ise Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu olmaktadır. En son Emanet dizisinde oynayan güzel oyuncu Özlem Yılmaz Kara Ekmek dizisi ile yine ekranlarda olacak. Özlem Yıldız'a dizide yakışıklı oyuncu Engin Hepileri ve Ushan Çakır eşlik etmektedir. 

Daha öncede bir çok dizinin bilgilerini paylaştığımız sitemizde, sizlere yeni dizileri tanıtmaya devam ediyoruz. Merakla beklenen Kara Ekmek dizi oyuncuları kimler, kara ekmek dizi konusu nedir, atv kara ekmek dizisi karakter isimleri neler, dizide kim kimdir gibi merak edilen soruların cevapları yazımızın devamındadır.

Kara Ekmek Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Kara Ekmek Asiye - Özlem Yılmaz
- Kara Ekmek Taylan - Engin Hepileri
- Kara Ekmek Çetin - Ushan Çakır
- Kara Ekmek Salim - Altan Erkekli
- Kara Ekmek Pervin Gülçin Santırcıoğlu
- Kara Ekmek Ali - Anıl İlter
- Kara Ekmek Hale - Başak Daşman
- Kara Ekmek Mine - Elif Can Ongurlar
- Kara Ekmek Ahmet - Ahmet Levendoğlu

(Oyuncular Belli Oldukça Eklenecektir)



Kara Emek Dizi Konusu Nedir?

ATV de yayınlanan yapımcılığını Limon yapımın üstlendiği Kara Ekmek dizisi genel konusu, dizide başrolde olan Özlem Yılmaz'ın canlandırdığı Asiye karakteri Büyük hayalleri ve hırsları olan genç bir kızdır. 
Hiç beklemediği bir anda, hiç ummadığı bir biçimde hayatı değişecek olan Asiye nin bu değişen hayatı anlatılacaktır.


kara ekmek, kara ekmek dizisi, kara ekmek dizi oyuncuları, kara ekmek dizisi konusu, kara ekmek dizisindeki oyuncuların isimleri, kara ekmek dizi kadrosu, kara ekmek oyuncuları, kara ekmek oyuncu resimleri, kara ekmek oyuncularının karakter isimleri, kara ekmek karakterli, kara ekmek 1. bölüm, kara ekmek yeni fragman, kara ekmek dizisi tanıtım, kara ekmek dizisi ne zaman başlıyor, kara ekmek dizisi hangi kanalda 

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz