KARADAYI OSMAN (EMİR ÇUBUKÇU) KİMDİR - EMİR ÇUBUKÇU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ



KARADAYI OSMAN KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sitemizin dizi bölümünde sevilen diziler hakkında bilgileri ve merak edilenleri paylaşmaya devam ediyoruz. Sevilen diziler hakkındaki tüm bilgilerin yer aldığı sitemizde, biyografi bölümünde dizi oyuncuları hakkındaki bilgileri de bulabilirsiniz.

Atv nin sevilen dizilerinden olan Karadayı yeni bölümleri ile devam etmektedir. Her hafta pazartesi günleri izleyici ile buluşan sevilen dizi her hafta en çok izlenen diziler arasında yerini korumaktadır. 

Karadayı dizi oyuncuları arasında Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Sermet Yeşil, Çetin Tekindor, Rıza Kocaoğlu, Elif Sönmez, Emir Çubukçu, Leyla Lydia Turgutlu, Reha Özcan, Funda Eryiğit gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Karadayı dizisi, oldukça sevilen ve geniş hayran kitlesine sahip dizilerin başında gelmektedir.

Karadayı dizi konusu genel olarak mahir karakteri, babasının işlemediği bir suçtan idam cezasına çarptırılması ve bu olayı aydınlığa kavuşturmaya çalışmasının ardından, kendini bir anda kabadayı aleminde bulur ve bambaşka bir insana dönüşerek adalet aramaya çalışmaktadır. 

Sizlere bu yazımızda Karadayı dizi oyuncuları arasında olan Emir Çubukçu hakkında bilgileri paylaşacağız. Karadayı dizisi Osman kimdir, karadayı osman kaç yaşında ve Emir Çubukçu kimdir, emir çubukçu boyu kilosu kaç gibi sorulan soruların cevapları yazımızın devamındadır. 

Karadayı Dizisi Osman Karakteri Kimdir?

Emir Çubukçu Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Karadayı dizisinde Osman karakterini canlandıran Emir Çubukçu dizi oyuncuları arasında oldukça beğenilmektedir. Dizide Mahir'in kardeşi olan Songül'e aşık olan Osman en çok aranan isimlerdendir.


Karadayı Osman karakteri olan yani Emir Çubukçu, 1990 yılında İstanbul da doğmuştur. Genç yaşına rağmen dizide oldukça başarılı oyunculuk performansı sergileyen Emir Çubukçu 2008 yılında İtalyan Lisesi’ni bitirdi. Emir Çubukçu 2012 yılında ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü 2012 yılında başarı ile tamamladı. 

Üniversitedeyken bir çok tiyatro oyunlarında roller aldı. Samiha Berksoy Opera Vakfında asistanlık yaptı . Karadayı dizisi yakışıklı oyuncu Emir Çubukçu'nun ilk dizi deneyimidir. Oyuncu Şuanda Karadayı dizisinde oynamaktadır

Emir Çubukçu Yaşı : 25
Emir Çubukçu Boyu :
Emir Çubukçu Kilosu :
Emir Çubukçu Twitter :
Emir Çubukçu Facebook :
Emir Çubukçu İnstagram :

Emir Çubukçu Resimleri





emir çubuklu kimdir, emir çubuklu kaç yaşında, emir çubuklu biyografi, emir çubuklu görselleri, emir çubuklu boyu kaç, emir çubuklu kilosu, emir çubuklu foto galeri, emir çubuklu wikipedi, emir çubuklu hakkında bilgi emir çubuklunun yaşı kaç, emir çubuklu videoları, emir çubuklu resimleri, emir çubuklu dizileri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, karadayı dizisi osman kim, karadayı osman karakteri kim, karadayıdaki osman kimdir, karadayı dizisi osman karakteri gerçekte kim, karadayı osman kaç yaşında, karadayı osman gerçek adı ne, karadayı osman, karadayı osman resimleri, osman karadayı, osman karadayı kim, karadayıdaki osman

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz