KARADAYI SONGÜL (LEYLA LYDİA TURGUTLU) KİMDİR - LEYLA LYDİA TURGUTLU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ



KARADAYI DİZİSİ SONGÜL KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların sevilen dizisi Karadayı giderek artan hayran kitlesi ile, her hafta birinci olmayı başarıyor. Atv nin bir numaralı dizisi olan Karadayı 3 sezondur her hafta en çok izlenen dizlerin başında gelmektedir.

Daha önceki yazılarımızda Karadayı dizisi hakkında bir çok bilgiyi sizlerle paylaşmıştık. Sevilen dizideki Karadayı oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Karadayı dizi oyuncuları arasında Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Sermet Yeşil, Çetin Tekindor, Rıza Kocaoğlu, Elif Sönmez, Leyla Lydia Turgutlu, Reha Özcan, Funda Eryiğit gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Karadayı dizisi, oldukça sevilen ve geniş hayran kitlesine sahip dizilerin başında gelmektedir.

Karadayı dizi konusu genel olarak mahir karakteri, babasının işlemediği bir suçtan idam cezasına çarptırılması ve bu olayı aydınlığa kavuşturmaya çalışmasının ardından, kendini bir anda kabadayı aleminde bulur ve bambaşka bir insana dönüşerek adalet aramaya çalışmaktadır. 


Karadayı dizi oyuncuları arasında olan Leyla Leydia Turgutlu sevilen ve beğenilen oyucuların başında gelmektedir. Mahir'in küçük kardeşi Songül Kara karakterini canlandıran Leyla Leydia Turgutlu hakkında merak edilen ve Leyla Leydia Turgutlu kimdir kaç yaşında, Karadayı Songül kimdir gerçek adı ne gibi solrulan soruların cevapları yazımızın devamındadır.

Karadayı Dizisi Songül Karakteri Kimdir?

Leyla Lydia Turgutlu Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Karadayı dizisinde Mahir'in kardeşi Songül karakteri canlandıran 
Leyla Leydia Turgutlu, 29 Ekim 1989 yılında Berlin'de doğdu. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. İlk okula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. 

Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı.Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Es-Es Dizisi'nde İrem karakterini canlandırdı. Atvde yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırmaktadır.

Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye'nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı. 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da 'Princess' ödülüne layık görülmüştür. Fashion TV Moda Oskarları 2007'de "Gelecek vaad eden model" seçildi.


Leyla Lydia Turgutlu Rol Aldığı Diziler

2012 - Karadayı (Songül)
2010 - Kirli Beyaz
2009 - Es-Es

Leyla Lydia Turgutlu resimleri




leyla lydia turgutlu kimdir,leyla lydia turgutlukaç yaşında, leyla lydia turgutlu biyografi, leyla lydia turgutlu görselleri,leyla lydia turgutlu boyu kaç, leyla lydia turgutlu kilosu, leyla lydia turgutlu foto galeri, leyla lydia turgutlu wikipedi, leyla lydia turgutlu hakkında bilgi leyla lydia turgutlunun yaşı kaç, leyla lydia turgutlu videoları, leyla lydia turgutlu resimleri, leyla lydia turgutlu dizileri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, karadayı dizisi songül kim, karadayı songül karakteri kim, karadayıdaki songül kimdir, karadayı dizisi songül karakteri gerçekte kim, karadayı songül kaç yaşında, karadayı songül gerçek adı ne, karadayı songül, karadayı songül resimleri, songül karadayı, songül karadayı kim, karadayıdaki songül

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz