KARADAYI AYTEN (MELİKE İPEK YALOVA) KİMDİR - MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ



KARADAYI DİZİSİ AYTEN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Karadayı, heyecan dolu yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Her hafta en çok izlenen dizi olan Karadayı 3 sezondur bu başarısını sürdürmektedir. 

Karadayı dizi oyuncuları arasında Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Sermet Yeşil, Çetin Tekindor, Rıza Kocaoğlu, Elif Sönmez, Reha Özcan, Funda Eryiğit gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Karadayı dizisi, oldukça sevilen ve geniş hayran kitlesine sahip dizilerin başında gelmektedir.

Karadayı dizi konusu genel olarak mahir karakteri, babasının işlemediği bir suçtan idam cezasına çarptırılması ve bu olayı aydınlığa kavuşturmaya çalışmasının ardından, kendini bir anda kabadayı aleminde bulur ve bambaşka bir insana dönüşerek adalet aramaya çalışmaktadır. 

Karadayı dizisi konusu kadar oyuncuları ile de oldukça beğenilmektedir. Karadayı dizisinde sevilen oyuncular arasında Melike İpek Yalova da yer almaktadır. Melikle İpek Yalova Karadayı dizisinde Ayten karakterini canlandırmaktadır. 

Mahir'in eski sözlüsü olan Ayten sanatçı olmak için uğraşmaktadır ve Mahir ile bu yüzden ayrılmışlardır. Türkan Şoray'a olan benzerliği ile dikkat çeken güzel oyuncu melike ipek yalova hakkında, melike ipek yalova kimdir, karadayı ayten kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi soruların, sorulmaya başlaması ile birlikte cevaplarını sizler için derledik.

Karadayı Dizisi Ayten Karakteri Kimdir?

Melike İpek Yalova Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Karadayı dizisinde Ayten karakterini canlandıran Melike İpek Yalova, 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ailenin tek çocuğu olan Melike İPek Yalova'nın b
abası Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalovadır. Bilkent Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan güzel oyuncu daha sonra Roma La Sapienza Üniversitesi, Politikalar ve Kriz Yönetimi üzerine master yaparak eğitimini tamamlamıştır. 

Melike İpek Yalova tarihte en çok sevdiği kişinin Atatürk olduğunu söylüyor. Türkan Şoray'a olan benzerliği ile oldukça sevilen oyuncu Melike İpek Yalova kısa zaman içinde hayran kitlesi de artmış durumdadır. 

Çok yakın bir arkadaşıyla gittiği bir davette keşfedilen Melike İpek Yalova, oyuncu Mehmet Günsür ve senarist Meral Okay ile yemek yiyen yönetmen Nermin Eroğlu, başarılı oyuncunun yanına gidip kartvizit vermiş ve seni çok beğendim, görüşelim dedikleri öğrenildi. Melike İpek Yalova, şaşırmış ve kartı almıştı.

O günden sonra Melike İŞpek Yalova ilk defa Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl dizisinde İspanyol Prensesi İsabella karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı. Melike İpek Yalova, bu dizide sergilediği oyunculuk performansı ile önü açılan başarılı oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynadığı Kabadayı dizisinde Ayten rolünü canlandırıyor. 

Melike İpek Yalova Rol Aldığı Diziler

- 2012 Karadayı (Ayten)
- 2011 Muhteşem Yüzyıl

Melike İpek Yalova Resimleri



melike ipek yalova kimdir, melike ipek yalova kaç yaşında, melike ipek yalova biyografi, melike ipek yalova görselleri, melike ipek yalova boyu kaç, melike ipek yalova kilosu, melike ipek yalova foto galeri, melike ipek yalova wikipedi, melike ipek yalova hakkında bilgi, melike ipek yalovaın yaşı kaç, melike ipek yalova videoları, melike ipek yalova resimleri, melike ipek yalova dizileri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, karadayı dizisi ayten kim, karadayı ayten karakteri kim, karadayıdaki ayten kimdir, karadayı dizisi ayten karakteri gerçekte kim, karadayı ayten kaç yaşında, karadayı ayten gerçek adı ne, karadayı ayten, karadayı ayten resimleri, ayten karadayı, ayten karadayı kim, karadayıdaki ayten

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz