KARAGÜL DİZİSİNDEKİ ADA KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ - AYÇA AYŞİN TURAN RESİMLERİ

KARAGÜL ADA - AYÇA AYŞİN TURAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve her hafta zirvede olan dizi Karagül tüm hızıyla devam ederken, sevilerek izlenmeye devam etmektedir. Başrollerinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Hilal Altınbilek, Mesut Akusta, Mert Yazıoğlu, Özlem Conker, Şerif Sezer ve Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi Karagül en çok izlenen diziler arasındadır.

Karagül dizisi oyuncuları arasında en çok aranan ve güzelliği ile dikkat çeken isim olan Ayça Ayşin Turan oldukça sevilmektedir. Karagül dizisinde Ada karakterini canlandıran güzel oyuncu dizinin yanı sıra izleyenlerden olumlu tepkiler almaktadır. 

Son zamanlarda adı Özcan Deniz ile aşk yaşıyor diye iddia edilen başarılı oyuncu son günlerde  adından söz ettiren biri haline gelmiştir. Karagül dizisindeki oyunculuğu ve güzelliği ile büyüleyen Ayça Ayşin Turan hakkında bir çok şey merak edilmektedir. Özellikle kaç yaşında olduğu merak edilen Ayça Ayşin Turan 22 yaşındadır. 1992 doğumlu olan Ayça Ayşin Turan yaşı genç olmasına rağmen bir çok dizide de rol almıştır. Dinle Sevgili, Asi, Hayal ve Gerçek gibi dizilere rol alan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın boyu 1,67'dir. 

İzleyenler tarafından Ayça Ayşin Turan hakkında merak edilen şeylerden bir tanesi de başarılı oyuncunun sosyal medya hesaplarıdır. Sizlere bu yazımızda Karagül dizisi Ada karakteri ile sevilen oyuncu Ayça Ayşin Turan resimlerini ve Ayça Ayşin Turan'ın kullandığı sosyal medya hesaplarını paylaşacağız.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ayça Ayşin Turan Yaşı : 22
Ayça Ayşin Turan Boyu : 1,67
Ayça Ayşin Turan Kilosu : 45
Ayça Ayşin Turan Twitter : https://twitter.com/aycaaysinturan
Ayça Ayşin Turan Facebbok : https://tr-tr.facebook.com/Ayça-Ayşin-Turan
Ayça Ayşin Turan İnstagram : http://instagram.com/aycaysinturanfc

KARAGÜL DİZİ OYUNCULARI>>>

Karagül Dizisi Ada Resimleri

Ayça Ayşin Turan Resimler





karagül dizisi, karagül ada, karagüldeki ada, karagüldeki ada klim, karagül dizisi ada karakteri kim, karagül ada resimleri, karagül ada kaç yaşında, karagül ada gerçek adı, karagül ada nerelidir, karagül ada boyu kilosu kaç, karagül ada foto galeri, karagül dizisindeki adnın resimleri, ayça ayşin turan, ayça ayşin turan kim, ayça ayşin turan kimdir, ayça ayşin turan kaç yaşında, ayça ayşin turan hakkında bilgi, ayça ayşin turan karagül ada, ayça ayşin turan hangi dizilerde oynamıştır, ayça ayşin turan resimleri, ayça ayşin turan özcan denizle sevgili mi, ayça ayşin turan nerde doğmuştur, ayça ayşin turan boyu kilosu, ayça ayşin turan saç şekilleri, ayça ayşin turan twitter, ayça ayşin turan facebbok, instagram, sosyal medya, ayça ayşin turan telefon numarası, karagül ada sosyal medya hesapları,

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz