KERTENKELE DİZİSİ ÇAĞATAY (ERMAN BURMALI) KİMDİR - ERMAN BURMALI KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KERTENKELE DİZİSİ ÇAĞATAY...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda olan ve sevilerek izlenen Kertenkele dizisi kısa zamanda izleyici kitlesini genişletmeyi başarmıştır. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ve yayınlandığı anda izleyenleri ekrana kilitleyen başarılı dizi Kertenkele oyuncuları hakkında bilgiler vermeye ve sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 

Kertenkele dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekerken dizi oyuncuları arasında olan ve yakışıklılığı ile kendine hayran bırakan Erman Burmalı aranan ve merak edilen isimler arasındadır. Kertenkele dizisinin başlaması ile beraber Erman Burmalı kimdir, Kertenkele dizisi Çağatay kimdir ve Erman Burmalı kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaya başlamıştır. 

Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Duygu Yıldız, Birsen Dürülü, Umut Oğuz, Dilşad Şimsek ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimler yer almaktadır. Kertenkele dizi konusu genel olarak Ziya hoca karakteri namı diğer kertenkele, polis tarafından aranan ve her fırsatta kurtulmayı başaran profesyonel bir hırsızdır. Polisten kaçarken yanan bir ev gören kertenkele yangından bir çocuk kurtarmak için yakalanır ve tekrar polisin elinden kaçmayı başararak, hoca kılığına girer ve hayatına devam eder.

Yazımızın devamında Erman Burmalı hakkında bilgileri biyografisini ve Kertenkele dizisi Çağatay kimdir kaç yaşında nereli gibi bilgileri bulabilirsiniz.

KERTENKELE DİZİ OYUNCULARI>>>

Kertenkele Dizisi Çağatay Karakteri Kimdir?

Erman Burmalı Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kertenkele dizisinde Çağatay karakterini canlandıran Erman Burmalı 06 Haziran 1981 yılında İstanbul da doğmuştur. Önce, Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde okumuş, orayı 2. yılda bırakmıştır. Daha sonra Maltepe Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı son sınıfta okumuş ve buradan mezun olmuştur. Ayrıca mankenlik yapıyor. 

Daha önce bir çok dizi ve reklam filmlerinde rol alan başarılı oyuncu Erman Burmalı diyalogda sunuculuk ve oyunculuk eğitimi almıştır. 1,86 boyunda ve 77 kilo ağırlığında olan Erman Burmalı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çekmektedir.

İlk dizi oyunculuğuna 2001 yılında yayınlanan Aylin dizisi ile başlayan başarılı oyuncu daha sonraları ise Hanım Ağa, Hepsi Bir, Bir Kadın Tanıdım, Adanalı, Kızım Nerede gibi başarılı dizilerde rol alan Erman Burmalı dizilerin yanı sıra Brilland, Mogaz, Blendax, Garanti Bankası gibi reklamlarda da oynamıştır. 

Kadıköy İlçe Eğitim Yarışmasında Bir Garip Oyun adlı tiyatro oyunu ile En İyi Oyuncu ödülünü almıştır.

Erman Burmalı Yaşı : 33
Erman Burmalı Boyu : 1,86
Erman Burmalı Kilosu : 77
Erman Burmalı Twitter : @ermanburmali
Erman Burmalı Instagram : @ermanburmali
Erman Burmalı Favstar : @ermanburmali

Erman Burmalı Resimleri



kertenkele dizi oyuncuları, kertenkele dizisi, kertenkele dizi konusu, kertenkele dizi karakter isimleri, kertenkele karakter listesi, kertenkele dizisi çağatay, kertenkele çağatay kimdir, kertenkele dizisindeki çağatay, kertenkele çağatay karakteri, kertenkele çağatay resimleri, kertenkele dizisi çağatay hakkında bilgi,kertenkele çağatay gerçekte kim, kertenkele dizisindeki çağatayın gerçek adı ne, kertenkele çağatay kaç yaşında boyu kilosu kaç, erman burmalı, erman burmalı kimdir, erman burmalı kaç yaşında, erman burmalı resimleri, erman burmalı hakkındakiler, erman burmalı foto galeri, erman burmalı nereli, erman burmalı boyu kilosu kaç, erman burmalı biyografi, erman burmalı kertenkele dizisi, erman burmalı wikipedi, erman burmalı, erman burmalı kimdir

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz