ÜTOPYA YARIŞMASI TUNCAY KİMDİR - ÜTOPYA TUNCAY KES KİMDİR BOYU KİLOSU MESLEĞİ RESİMLERİ

ÜTOPYA YARIŞMASI TUNCAY...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların yepyeni yarışması olan Ütopya başladı. Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması olan Ütopya yine Acun farkını ortaya koyarak, internet üzerinden yayınlanmaya başladı. 
8 erkek ve 7 kız yarışmacının olduğu ve kendi kurallarını, düzenlerini, yiyeceklerini kendilerinin belirlediği sıradışı yarışma ütopya yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. 

Başrılı yapımlara imza atan Acun Ilıcalı, internet üzerinden yayınlanan bu yarışmanın önemli anlarını ve bazı bölümlerini ise tv8 ekranlarından yayınlayacak. Ütopya yarışmacılarının kimler olduğunu daha önceki yazımızda paylaşmıştık.

Bu yazımızda ise sizlere Ütopya yarışmacıları arasında olan Tuncay hakkında bilgileri paylaşacağız.

Ütopya Yarışması Tuncay Kimdir

Dağcılıkla uzun süre ilgilendiğini söyleyen Tuncay, bu sayede doğayı iyi tanıdığını ve karşısına çıkabilecek engeller konusunda tecrübeli olduğunu söylüyor.


İsim: Tuncay Kes
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Cinsiyet: Erkek

Yaş: 25

Meslek: Dağcılık Eğitmeni

Boy: 1.74

Yaşadığı Yer: Mersin

Medeni Durumu: Bekar

Burcu: Kova

Yetenekleri: Tırmanış, dağcılık, resim çizmek, heykel yapmak.

ÜTOPYA YARIŞMACILARI KİMLER>>>


Ütopya Yarışmacısı Tuncay Kes Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

ütopya yarışmacıları kimler, tuncay kes, ütopya tuncay kimdir, ütopya tuncay resimleri, ütopya tuncay hakkında bilgi, ütopya tuncay kaç yaşında, ütopya yarışması tuncay kes kimdir, ütopyadaki tuncay boyu kaç kilosu kaç, ütopya yarışmacısı tuncayın mesleği ne, tuncay ütopya, ütopya yarışması tuncay resimleri, ütopyadaki sakallı çocuk kim, ütopya yarışmasındaki sakallı çocuğun adı ne, ütopya sakallı çocuk mesleği ne, ütopyadaki sakallı yarışmacı,

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz