ÜTOPYA YARIŞMACILARI KİMLER - ÜTOPYA YARIŞMACI İSİMLERİ

ÜTOPYA YARIŞMASI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı yapımlara ve farklı yarışmalara imza atan Acun Ilıcalı yepyeni bir yarışma ile daha farkını ortaya koydu. Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması Ütopya artık başladı. Kendi dünyalarını ve kendi ideal yaşamlarını belirleyecek olan 15 yarışmacı ütopyaya girerek birbirleri ile tanıştılar. 7 gün 24 saat canlı olarak internetten izlenebilecek olan ütopya yarışması Çarşamba günleri ise önemli anları ve detayları işle Tv8 ekranlarında olacak. 8 erkek ve 7 kız yarışmacının bulunduğu ütopya yarışmasında yarışmacılar elenmemek için mücadele edecekler ütopya yarışmasında elenen ismin yerine ise yenisi katılacak. 

Ütopya yarışmacılarının bir barınak, bir ahır, iki inek ve on beş tavuktan başka hiçbir şeyleri yok. Ütopya yarışmasının kuralı ve düzeni de yok, Yarışmacılar düzenlerini kendileri kuracak ve kuralları da kendileri belirleyecek. Banyolarını bile kendi imkanlarıyla inşa edecek olan yarışmacılar, ilerleyen zamanlarda Ütopya içerisinde ürettikleri ürünleri sizlere satarak para kazanacaklar ve bu sayede ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Yarışmacıların telefonları olacak fakat öncelikle telefonlarını şarj edebilmeleri için elektriği bulmaları gerekiyor! Bu da demek oluyor ki telefonlarını şarj edebildikleri zaman dışarıyla irtibat halinde olabilecekler. 
Yarışmacılar, Ütopya ekibinden hiçbir müdahale olmaksızın tamamen gerçek karakterleriyle gözler önünde olacak. 

Ütopya Yarışmacıları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
01 - Ütopya Murat
02 - Ütopya Kurretülayn (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
03 - Ütopya Altar (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
04 - Ütopya İnci Melek (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
05 - Ütopya Semih
06 - Ütopya Gamze (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
07 - Ütopya Ahmet Arda
08 - Ütopya Tezcan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
09 - Ütopya Tuğçe (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
10 - Ütopya Özlem
11 - Ütopya Serkan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
12 - Ütopya Türkan
13 - Ütopya Tuncay (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
14 - Ütopya Çağdaş Tahsin (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
15 - Ütopya İnci (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)


8 Erkek ve 7 kızın toplamda 15 kişinin yarışacağı Ütopya yarışması her anı internet üzerinden yayınlanacak. 110 kamera ile ve 72 adet mikrofonla her anı kayıt altına alınacak olan yarışma büyük ilgi göreceğe benziyor. 
İlerleyen günlerde Ütopya yarışmacıları hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Yarışma Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.


ütopya, ütopya yarışması, ütopya yarışmacıları kimler, ütopya yarışmasına nasıl katılabilirim, ütopya yarışması nereden izleniyor, ütopya canlı olarak nasıl izlenir, ütopya yarışmacıları, ütopya yarışmacılarının isimleri, ütopya toplam kaç kişi, ütopya yarışması televizyonda verilecek mi, ütopya tv de ne zaman olacak, ütopya kız yarışmacıları kimler, ütopya erkek yarışmacıları kimler, ütopya kızların isimleri, ütopya erkeklerin isimleri, ütopya yarışması kuralları neler, ütopya yarışmasının ödülü ne, ütopya kaç para ödülü var, ütopya elemesi nasıl olacak, acunn.com, acunun yeni yarışması, acun ütopya,

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz