PARAMPARÇA DİZİSİ OZAN (BURAK TOZKOPARAN) KİMDİR - BURAK TOZKOPARAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

PARAMPARÇA DİZİSİ OZAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star Tv'nin yeni dizisi olan Paramparça dizisi hakkında bilgileri vermeye devam ediyoruz. Daha önceki yazımızda Paramparça dizi oyuncuları kimler ve konusu nedir gibi bilgileri paylaşmıştık. Biyografi bölümümüzde ise Paramparça dizisindeki tüm oyuncuların hakkında merak edilenleri, resimlerini ve biyografilerini bulabilirsiniz. 

Paramparça dizisi başrollerinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Burak Tozkoran, Nursel Köse, Leyla Tanlar ve Cemal Hünal gibi isimler yer almaktadır. Paramparça konusu eşi Almaya'ya gittikten sonra görümcesi ve kızı Hazal ile birlikte yaşayan ve bir çeyizci dükkanında çalışan Gülseren ile zengin, yakışıklı, evli bir adam olan Cihan ile tanışmalarını birbirlerine istemeden aşık olmaları ve sıradışı bir aşkı yaşamalarını konu alacak. Paramparça dizisi konusu ve oyuncuları ile oldukça beğenilmiştir. Paramparça dizi oyuncuları arasında olan Ozan karakterini canlandıran Burak Tozkoparan dizi oyuncuları arasında en çok aranan isimlerdendir.

Sizlere bu yazımızda paramparça dizisinde ozan karakterini canlandıran Burak Tozkoparan hakkında bilgileri paylaşacağız. Paramparça dizisi ozan kimdir, Burak Tozkoparan kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması ile birlikte sizler için Burak Tozkopran biyografi bilgilerini derledik.

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI>>>

Paramparça Dizisi Ozan Karakteri Kimdir?

Burak Tozkoparan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Paramparça dizisinde Ozan karakterini canlandıran Burak Tozkoparan aslında bir Bateristtir. Ünlü isim olan Olcayto Ahmet Tüysüz'ün kurmuş olduğu Pervane isimli rock grubunun davulcusudur. Olcayto Ahmet Tüysüz, yakışıklı oyuncuyu yıllar önce liseler arası müzik yarışmasında jüri üyeliği yaparken keşfetmiş ve grup kurma teklifinde bulunması ile birlikte Pervane grubunu kurmuşlardır. 

Burak Tozkoparan hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. İlerleyen günlerde yakışıklı oyuncu hakkında bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. 
Burak Tozkoparan'ın Paramparça dizisinde canlandırdığı Ozan karakteri 17-18 yaşlarında öğrenci bir gençtir. Ergenlik döneminde olduğundan babası ile araları çok iyi değildir. Kardeşi Cansu ile arası çok iyi. Cansu ile ilgili olayları öğrendikten sonra da bu sıcak ilişki devam eder. Burak Tozkoparan dizide Cihan'ın oğludur.

Yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan hakkındaki düşüncelerinizi ve söylemek istediklerinizi yorum bölümünden paylaşarak oyuncuya destek olabilirsiniz.


Burak Tozkoparan Resimleri





paramparça dizisi, paramparça dizi oyuncuları, paramparça dizi konusu, paramparça dizisi karakter isimleri, paramparça dizisi ozan, paramparça dizisi ozan kimdir, paramparça ozan karakteri kimdir, paramparça dizisindeki ozan kim, paramparça dizisi ozan gerçek adı, paramparça dizisindeki ozanın gerçek ismi, paramparça dizisi ozan karakteri hakkında bilgi, paramparça dizisi ozan resimleri, paramparça ozan kaç yaşında, paramparça dizisi ozanın boyu kilosu kaç, burak tozkoparan, burak tozkoparan kimdir, burak tozkoparan kaç yaşında, burak tozkoparan resimleri, burak tozkoparan boyu kilosu kaç, burak tozkoparan biyografi, burak tozkoparan hakkında bilgi, burak tozkoparan kim, burak tozkoparan paramparça dizisi, burak tozkoparan görselleri, burak tozkoparan paramparça dizisinde hangi karakteri canlandırıyor, burak tozkoparanın dizideki ismi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz