KERTENKELE DİZİSİ SEVAL (CEREN ŞEKERCİOĞLU) KİMDİR - CEREN ŞEKERCİOĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KERTENKELE DİZİSİ SEVAL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Atv'nin sevilen dizisi olan ve kısa sürede sevilerek izlenen Kertenkele dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. İlgi ile izlenen Kertenkele dizisi izleyici ile buluşarak oldukça beğenilmiştir. Kertenkele dizi oyuncuları arasında güzelliği ile beğeni toplayan Seval karakterini canlandıran, Ceren Şekercioğlu hakkında bilgiler yazımızın devamındadır.

Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Duygu Yıldız, Birsen Dürülü, Umut Oğuz, Dilşad Şimsek ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimler yer almaktadır. Kertenkele dizi konusu genel olarak Ziya hoca karakteri namı diğer kertenkele, polis tarafından aranan ve her fırsatta kurtulmayı başaran profesyonel bir hırsızdır. Polisten kaçarken yanan bir ev gören kertenkele yangından bir çocuk kurtarmak için yakalanır ve tekrar polisin elinden kaçmayı başararak, hoca kılığına girer ve hayatına devam eder.

Kertenkele dizisinin başlaması ile beraber Ceren Şekercioğlu kimdir, Ceren Şekercioğlu kaç yaşında boyu kilosu ve Kertenkele dizisi Seval kimdir gerçek adı nedir gibi soruların sorulması üzerine Ceren Şekercioğlu hakkında bilgileri sizler için derledik.

KERTENKELE DİZİ OYUNCULARI>>>

Kertenkele Dizisi Seval Karakteri Kimdir?

Ceren Şekercioğlu Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kertenkele dizisinde Seval karakterini canlandıran başarılı ve güzel oyuncu Ceren Şekercioğlu 1 Ekim 1983 yılında İstanbul da doğmuştur. Güzelliği ve oyunculuğu ile kendine hayran bırakan başarılı oyuncu 5 yıl önce kendi gibi oyuncu olan Emir Benderlioğlu ile evlenerek adı artık Ceren Benderlioğlu olmuştur. Trakya Üniversitesi Radyo ve Televizyon mezunu olan Ceren Benderlioğlu bu güne kadar sayısız dizi rol almıştır. 

ilk olarak 2002 yılında oyunculuğa başlayan oyuncu Aslı ile Kerem adlı dizide rol alarak oyunculuğa adım atmıştır. 31 yaşında olan ve bir kız çocuğu olan Ceren Benderlioğlu 1,77 boyunda ve 53 kilo ağırlığındadır. 2002 yılından beri oyunculukla iç içe olan oyuncu Ekmek Teknesi, Savcının Karısı, Güz Yangını, Çemberimde Gül Oya, Çiçek, Kırık Kanatlar, Parmaklıklar Ardında, Üç Kadın gibi daha bir çok başarılı dizide rol almıştır. 

Başarılı oyuncu Ceren (Şekercioğlu) Benderlioğlu şimdilerde ise Atv de yayınlanan Kertenkele adlı dizide Seval karakteri ile izleyicinin karşısındadır. 

Ceren Benderlioğlu Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Kertenkele (Seval) TV Dizisi 2014
Çiçek TV Dizisi 2014
Sudan Sebepler TV Dizisi 2011
Hop Dedik: Deli Dumrul (Zeynep) Sinema Filmi 2011
Kanal-İ-zasyon (Asistan Burçin) Sinema Filmi 2009
Geniş Aile TV Dizisi
Cam Kırıkları (Yasemin ) TV Dizisi 2009
Ayrılık (2) TV Dizisi 2009
Melekler Korusun TV Dizisi
Kollama TV Dizisi
Adanalı TV Dizisi
Parmaklıklar Ardında TV Dizisi
Parmaklıklar Ardında (Derya Mutlu) TV Dizisi 2007
Kelebek Çıkmazı (Esra) TV Dizisi 2007
Hayat Apartmanı (Figen) TV Dizisi 2007
Bez Bebek (Paridan) TV Dizisi 2007
Kızlar Yurdu (Şehnaz) TV Dizisi 2006
Üç Kadın (Emel) TV Dizisi 2005
Savcının Karısı (Yeşim) TV Dizisi 2005
Kırık Kanatlar (Leyla) TV Dizisi 2005
Keloğlan Kara Prens'e Karşı (Çamaşırcı) Sinema Filmi 2005
Güz Yangını (Dila'nın Gençliği) TV Dizisi 2005
İstanbul Şahidimdir TV Dizisi 2004
Çemberimde Gül Oya (Hemşire ) TV Dizisi 2004
Yol Palas Cinayeti (Akkız) TV Filmi 2004
Sayın Bakanım TV Dizisi 2004
Sahildeki Güneş Bahçesi TV Filmi 2004
Büyük Buluşma TV Dizisi bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bütün Çocuklarım TV Dizisi 2004
Aşkın Mucizeleri TV Dizisi 2004
Şarkılar Seni Söyler TV Dizisi 2003
Kuzenlerim TV Dizisi
Gülbeyaz (Beyaz Nine) TV Dizisi 2002
Ekmek Teknesi TV Dizisi 2002
Biz Size Aşık Olduk TV Dizisi 2002
Aslı ile Kerem TV Dizisi

Ceren Şekercioğlu Resimleri




kertenkele dizi oyuncuları, kertenkele dizisi, kertenkele dizi konusu, kertenkele dizi karakter isimleri, kertenkele karakter listesi, kertenkele dizisi seval, kertenkele seval kimdir, kertenkele dizisindeki seval, kertenkele seval karakteri, kertenkele seval resimleri, kertenkele dizisi seval hakkında bilgi, kertenkele seval gerçekte kim, kertenkele dizisindeki sevalın gerçek adı ne, kertenkele seval kaç yaşında boyu kilosu kaç, ceren şekercioğlu, ceren şekercioğlu kimdir, ceren şekercioğlu kaç yaşında, ceren şekercioğlu resimleri, ceren şekercioğlu hakkındakiler, ceren şekercioğlu foto galeri, ceren şekercioğlu nereli, ceren benderlioğlu boyu kilosu kaç, ceren şekercioğlu biyografi, ceren şekercioğlu kertenkele dizisi, ceren şekercioğlu wikipedi, ceren benderlioğlu, ceren benderlioğlu kimdir

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz