KERTENKELE DİZİSİ BETÜL (DUYGU YILDIZ) KİMDİR - DUYGU YILDIZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KERTENKELE DİZİSİ BETÜL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ata'nin sevilen dizisi olan ve kısa sürede sevilerek izlenen Kertenkele dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. İlgi ile izlenen Kertenkele dizisi izleyici ile buluşarak oldukça beğenilmiştir. Kertenkele dizi oyuncuları arasında güzelliği ile beğeni toplayan Betül karakterini canlandıran, Duygu Yıldız hakkında bilgiler yazımızın devamındadır.

Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Duygu Yıldız, Birsen Dürülü, Umut Oğuz, Dilşad Şimsek ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimler yer almaktadır. Kertenkele dizi konusu genel olarak Ziya hoca karakteri namı diğer kertenkele, polis tarafından aranan ve her fırsatta kurtulmayı başaran profesyonel bir hırsızdır. Polisten kaçarken yanan bir ev gören kertenkele yangından bir çocuk kurtarmak için yakalanır ve tekrar polisin elinden kaçmayı başararak, hoca kılığına girer ve hayatına devam eder.

Kertenkele dizisinin başlaması ile beraber Duygu Yıldız kimdir, Duygu Yıldız Kaç yaşında boyu kilosu ve Kertenkele dizisi Betül kimdir gerçek adı nedir gibi soruların sorulması üzerine Duygu Yıldız hakkında bilgileri sizler için derledik.

KERTENKELE DİZİ OYUNCULARI>>>

Kertenkele Dizisi Betül Karakteri Kimdir?


Duygu Yıldız Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kertenkele dizisinde Betül karakterini canlandıran Duygu Yıldız 8 Ağustos 1984 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul da yaşayan güzel oyuncu Duygu Yıldız Maltepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunudur. Küçüklüğünden beri tiyatroyla iç içe olan başarılı oyuncu bir çok tiyatro oyunlarında rol almıştır. oyunculuk alanında eğitimlerde alan güzel oyuncu Duygu Yıldız tiyatronun yanı sıra dizi, sinema filmi ve reklam filmlerinde de rol almıştır.

1,70 boyunda ve 64 kilo ağırlığında olan başarılı oyuncunun yetenekleri arasında Jonglaj (iyi seviyede), Keman (başlangıç seviyesinde), Pantomim (orta seviyede), Sahne Dövüşleri (orta seviyede), Drama Eğitmenliği yer almaktadır. Daha önce Babam için adlı dizide ve Arka Sokaklar dizisinde oynayan Duygu Yıldız şimdilerde ise Kertenkele dizisinde Betül karakteri ile izleyici karşısındadır.

Duygu Yıldız Oynadığı Tiyatro Oyunları
• 2011 Boşluk Barındırmayan Sessizlikler (Yön: Duygu Yıldız & Sezen Çiftçi)
• 2010 Evlenme (Yön: Varlam Nikoladze)
• 2010 Bir Evlenme Teklifi (Kartal Sanat Tiyatrosu)
• 2009 Boşuna Savaşı
• 2009 Graceland (Yön: Gürhan Elmalıoğlu)
• 2009 Neşesaçan (Yön: Metin Arslan)
• 2009 Barış Sen Çıktın, Yum!
• 2008 Telekolik (Yön: Hidayet Erdinç) (Sadri Alışık Tiyatrosu)
• 2007 Güllü (Yön: Aliye Uzunatağan) (Sadri Alışık Tiyatrosu)
• 2006 Sevgili Doktor (Yön: Celal Kadri Kınoğlu) (Sadri Alışık Tiyatrosu)

Duygu Yıldız Sinema Filmleri
• 2013 Öyle Sevdimki Seni
• 2011 Kutsal Damacana 3

Duygu Yıldız Reklam Filmleri
• 2011 Migros Nostalji
• 2011 Migros 50. Yıl Reklamları
• 2006 Cola Turka

Duygu Yıldız Resimleri






kertenkele dizi oyuncuları, kertenkele dizisi, kertenkele dizi konusu, kertenkele dizi karakter isimleri, kertenkele karakter listesi, kertenkele dizisi betül, kertenkele betül kimdir, kertenkele dizisindeki betül, kertenkele betül karakteri, kertenkele betül resimleri, kertenkele dizisi betül hakkında bilgi, kertenkele betül gerçekte kim, kertenkele dizisindeki betülün gerçek adı ne, kertenkele betül kaç yaşında boyu kilosu kaç, duygu yıldız, duygu yıldız kimdir, duygu yıldız kaç yaşında, duygu yıldız resimleri, duygu yıldız hakkındakiler, duygu yıldız foto galeri, duygu yıldız nereli, duygu yıldız boyu kilosu kaç, duygu yıldız biyografi, duygu yıldız kertenkele dizisi, duygu yıldız wikipedi, duygu yıldız

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz