KERTENKELE DİZİSİ HALE (BİHTER DİNÇEL) KİMDİR - BİHTER DİNÇEL KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KERTENKELE DİZİSİ HALE KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Duygu Yıldız, Bihter Dinçel, Birsen Dürülü, Umut Oğuz, Dilşad Şimsek ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerin yer aldığı Kertenkele dizisi izlenmeye devam ediyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı kertenkele dizisinde bir çok ismin yer alması ile beraber, kertenkele dizi oyuncuları merak edilmektedir.

Her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda olan ve izleyenleri ekrana kilitleyen başarılı dizi Kertenkele kısa sürede en çok izlenen diziler arasında yer almaktadır. Oyuncu kadrosu ile oldukça beğenlen diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

Kertenkele dizi oyuncuları arasında olan Bihter Dinçel dizide Hale karakterini canlandırmaktadır. Kertenkele dizisi Hale karakteri Komiser Ünsal'ın karısı ve Zehra'nın ablasıdır.

Daha önceki yazılarımızda Kertenkele dizisi oyuncularını tanıtarak oyuncular hakkındaki bilgileri paylaşmıştık. Sizlere bu yazımızda ise Kertenkele dizisi Hale karakteri kimdir, Kertenkele Hale kaç yaşında, gerçek adı nedir ve Bihter Dinçel kimdir, Bihter Dinçel kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi sorulan soruların cevaplarını sizler için derledik.

KERTENKELE DİZİ OYUNCULARI>>>

Kertenkele Dizisi Hale Karakteri Kimdir?

Bihter Dinçel Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kertenkele dizisinde Hale karakterini canlandıran Bihter Dinçel, 12 Mart 1982 yılında Diyarbakır'da doğdu. Ege Üniversitesi Felsefe bölümü mezunu olan güzel oyuncu, İzmir Devlet Tiyatro'sun da 5 yıl boyunca görev almıştır. Kendi yazdığı "Hiç", "Bak bir bulut ağlıyor" ve tek kişilik "Ayna Ayna" oyunları ile "Evcilik" oyununda performans göstermiştir. 

Oyunculuk hayatına tiyatro ile başlayan başarılı oyuncu Bihter Dinçel, televizyon hayatına ise 2004 yılında Dudaktan Kalbe isimli dizi ile başlamıştır. Asıl adı Bihter Özdemir olan oyuncu, 2008 yılında Barış Dinçel ile evlenerek, Bihter Dinçel soyadını almıştır.

Bunların arasından özellikle "Ayna Ayna" İzmir'de ve İstanbul'da pek çok kez sahnelenmiştir. BKM Mutfak'ında çıraklık geçmişi de olan Bihter Özdemir, 2004 yılında Ülkü Erakalın'ın yazıp yönettiği Dudaktan Kalbe filminde Makbule rolünü oynadı. Dizilerin yanı sıra reklamlarda da rol alan oyuncu İstikbal Mobilya ve Fortis reklamlarında oynamıştır.

2007-2008 döneminde Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı, Avrupa Yakası'nda Zeynep rolünü oynayan Bihter Özdemir, 2008 yılının Haziran ayında oyuncu Savaş Dinçel'in oğlu Barış Dinçel ile evlendi. 
2009-2011 yılları arasında yayınlanan Geniş Aile dizisinde de Nazan rolünü canlandıran Bihter Özdemir, son olarak Ali Ayşeyi Seviyor adlı dizide Gülnihal'i oynadı. 


Güzel oyuncu şimdi ise Atv de yayınlanan Kertenkele dizisinde Hale karakterini canlandırarak ekranlarda olmaya devam ediyor.

Bihter Dinçel Rol Aldığı Diziler

Kertenkele (2014) - Hale
Mutlak Adalet (2014) - Bahar
Galip Derviş (2014) - Yasemin Çelen
Ali Ayşe'yi Seviyor (2013) - Gülnihal
Geniş Aile (2009) - Nazan
Haneler (2009) - Bihter
Kollama (2008) - Feyza
Hanımın Gecekondusu (2008) - Halime
Karamel (2008) - Nesrin
Avrupa Yakası (2007) - Zeynep Hacer Aksoy
Vurun Kahpeye (2007) - Okşan
Dudaktan Kalbe (2004) - Makbule


Bihter Dinçel Resimleri




kertenkele dizi oyuncuları, kertenkele dizisi, kertenkele dizi konusu, kertenkele dizi karakter isimleri, kertenkele karakter listesi, kertenkele dizisi hale, kertenkele hale kimdir, kertenkele dizisindeki hale, kertenkele hale karakteri, kertenkele hale resimleri, kertenkele dizisi hale hakkında bilgi, kertenkele hale gerçekte kim, kertenkele dizisindeki halenin gerçek adı ne, kertenkele hale kaç yaşında boyu kilosu kaç, bihter dinçel, bihter dinçel kimdir, bihter dinçel kaç yaşında, bihter dinçel resimleri, bihter dinçel hakkındakiler, bihter dinçel foto galeri, bihter dinçel nereli, bihter dinçel boyu kilosu kaç, bihter dinçel biyografi, bihter dinçel kertenkele dizisi, bihter dinçel wikipedi, bihter özdemir dinçel,


Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz