MEDCEZİR AYŞE (PINAR TUNCEGİL) KİMDİR - PINAR TUNCEGİL KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR RESİMLERİ

MEDCEZİR DİZİSİ AYŞE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Sevilen ve ilgi ile takip edilen Medcezir dizisi heyecanı ve tüm hızıyla devam ediyor. Medcezir dizisi başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Hare Sürel, Taner Ölmez, Berk Cankat, Ecem Akbin, Barış Falay, Can Gürzap, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.


Medcezir dizisinin yayınlanan her yeni bölümünde başrolde oynayan Yaman ve Mira'nın söyledikleri şarkılarda diziye damga vurmaktadır. Medcezir dizisinin konusu medcezirde çalan şarkılar kadar oyuncu kadrosundaki isimler dikkat çekmektedir. Medcezir oyuncuları arasında olan ve Ayşe karakterini canlandıran Pınar Tuncegil hakkında bilgiler yazımızın devamında.

Pınar Tuncegil, Medcezir dizisinde Ayşe karakterini canlandırmaktadır. Çoğumuzun tanıdığı isim olan Pınar Tuncegil kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu kaçtır ve medcezir dizisi ayşe kimdir gibi soruların sorulmaya başlaması üzerine sizlere Pınar Tuncegil'in hayatı hakkında bilgiler vereceğiz.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Medcezir Dizisi Ayşe Karakteri Kimdir?

Pınar Tuncegil Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Medcezir dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Pınar Tuncegil, 16 Mart 1986 yılında İstanbul da doğmuştur. Başarılı bir çok dizi ve tiyatro oyununda rol alan Pınar Tuncegil, Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Buradan mezun olduktan 4 yıl sonra Kadir Has Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimine başlamış ve hala devam etmektedir. 

Küçük yaşlarda aslında dansçı olmak isteyen Pınar Tuncegil daha sonra ortaokul ve lise yıllarında katıldığı tiyatro kulüpleri sayesinde oyunculuğa yönelmiştir. Pınar Tuncegil'in tanınması Yıldırım Mayluk'un defilesine seçilmesi, 14 yaşında gelinlik giymesinin olay olması sayesinde olmuştur.

İlk olarak Yalancı Romantik dizisinde rol alarak kendini tanıtan Pınar Tuncegil, daha sonra ise Kurtlar Vadisi Pusu'da Çakır'ın kızı Selvi olarak karşımıza çıkmıştır. Dizi ve tiyatro oyuncularında rol alan başarılı oyuncu Pınar Tuncegil, oyunculuk üzerine bir çok eğitim almıştır ve Rezzan Çakır cast ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Pınar Tuncegil Rol Aldığı Diziler

- Medcezir (Ayşe)
- Kurtlar Vaisi Pusu (Selvi)
- Dudaktan Kalbe
- Yalancı Romantik

Pınar Tuncegil Tiyatro Oyunları

- Nella ( Kafes) 26. Genç Günler/ Fatih Reşat Nuri Sahnesi Hamlet 
- İstanbul Üniversiteleri Tiyatro Şenliği Blanche ( Arzu Tramvayı) 
- Yeditepe Üniversitesi Deneme Sahnesi Nora ( Nora- Bir Bebek Evi) 
- Yeditepe Üniversitesi Deneme Sahnesi Prospere ( Fırtına ) 
- Yeditepe Üniversitesi Deneme Sahnesi Gelin ( Kanlı Düğün) 


Pınar Tuncegil Resimleri


pınar tuncegil kimdir, pınar tuncegil kaç yaşında, pınar tuncegil resimleri, pınar tuncegilpınar tuncegil boyu kaç, pınar tuncegil kilosu kaç, pınar tuncegil yaşı, biyografi, pınar tuncegil foto galeri, pınar tuncegil hayatı, pınar tuncegil nereli, medcezir ayşe kim, medcezir ayşe karakteri kim, medcezir ayşe kaç yaşında, medcezir ayşe gerçekte kim, medcezir ayşe resimleri, medcezir ayşe foto galeri, medcezir ayşe kaç yaşında, medcezir dizi oyuncuları kimler, medcezirde kim kimdir, medcezir ayşeayşe medcezir resimleri, medcezir ayşe, ayşe medcezir dizisi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, medcezir ayşe karakteri, medcezir ayşenin gerçek adı,

Etiketler: , , , , , , , , , , .

Yorum Yaz