MEDCEZİR KENAN (ALİ AKSÖZ) KİMDİR - ALİ AKSÖZ KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR RESİMLERİ

MEDCEZİR DİZİSİ KENAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği Medcezir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile en çok izlenen diziler arasındadır. Sevilen ve ilgi ile takip edilen Medcezir dizisi başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Metin Akdülger, Can Gürzap, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.


Medcezir dizisinin yayınlanan her yeni bölümünde başrolde oynayan Yaman ve Mira'nın söyledikleri şarkılarda diziye damga vurmaktadır. Medcezir dizisinde bu sezon için, ayrılan isimlerin yanı sıra dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan isimlerde olmuştur. Medcezir dizisinde sevilen oyuncular arasında Ali Aksöz de yer alıyor.
Ali Aksöz Medcezir dizisinde Kenan karakterini canlandırmaktadır. Çoğumuzun tanıdığı isim olan Ali Aksöz Medcezir dizisi ile beraber, Ali Aksöz kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu kaçtır ve medcezir dizisi kenan kimdir gibi soruların sorulmaya başlaması üzerine sizlere Ali Aksöz'ün hayatı hakkında bilgiler vereceğiz.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Medcezir Dizisi Kenan Karakteri Kimdir?

Ali Aksöz Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Medcezir dizisinde Kenan karakterini canlandıran Ali Aksöz 1978 yılında Bitlis Tatvan da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesinden mezun olan yakışıklı oyuncunun asıl mesleği tiyatro oyunu yazarlığıdır. Bu konuda çok başarılı yapımların altına imza atan yakışıklı oyuncu uzun süredir Medcezir dizisin`de Yaman Koper`in abisi Kenan Koper karakteri ile izleyiciler ile buluşmuştur.

Kısa oyunculuk geçmişi olmasına rağmen başarılı oyunculuğu ve düzgün fiziği ile tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Kenan Koper dizide Yaman'ın başını belaya sokan ve uzun bir süre hapiste kalan yakışıklı asi abisi Kenan karakterini kelimenin tam anlamıyla hakkını vererek oynamaktadır. Dağ filmin'de de tanıyabileceğiniz başarılı oyuncu uzun süre akıllarda kalacak bir oyunculuk sergilemektedir. 

Uzun zamandır bir sinema filmi ve roman yazdığını belirtmiştir. İngilizce, İspanyolca ve Japonca dillerini bilmektedir. Birçok dalda ödülleri bulunmaktadır. 1,96 boyunda ve 82 kilo ağırlığında olan b
aşarılı Oyuncu Ali Aksöz bir çok ödül almıştır. İşte aldığı ödüller
-2001 yılında; Aydın Doğan Vakfı 13. Genç İletişimciler Yarışması, İnternet Yayıncılığı Dalında Türkiye Birinciliği,
-1998 yılında; Wizards of the Coast Uluslararası Web oluşumları sıralamasında dünya sekizinciliği
-Uluslararası Özel Web Siteleri Dalında 2002 ve 2003 yıllarında Goldenwebaward sahibi
-Fantastikkurgu.com Kısa Hikaye Yarışması Birinciliği
-2001 yılında; Berin Nadi, İsmail Dümbüllü, Afife Jale, Ahmet Turhan Altıner ve Haldun Dormen ile birlikte Egzotik Öncüler Kulübü’ne seçildi

Ali Aksöz Oynadığı Reklamlar;


Atlas Dergisi, 2003
Spor Toto, 2004
Akbank, 2005
Topitop, 2005
Siemens, 2005
Toyota, 2011


Ali Aksöz Resimleri



ali aksöz kimdir, ali aksöz kaç yaşında, ali aksöz resimleri, ali aksöz biyografi, ali aksöz foto galeri, ali aksöz hayatı, ali aksöz nereli, medcezir kenan kim, medcezir kenan karakteri kim, medcezir kenan kaç yaşında, medcezir kenan gerçekte kim, medcezir kenan resimleri, medcezir kenan foto galeri, medcezir kenan kaç yaşında, medcezir dizi oyuncuları kimler, medcezirde kim kimdir, medcezir kenankenan medcezir resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, medcezir kenan karakteri, medcezir kenanın gerçek adı,

Etiketler: , , , , , , , , , , .

Yorum Yaz