ROMAN HAVASI SULTANİYE (LALİZAR KEMALOĞLU) KİMDİR - LALİZAR KEMALOĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

ROMAN HAVASI SULTANİYE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların yeni dizisi olan Roman Havası dizisi izleyici ile buluşarak artık ekranlarda yerini aldı. Merakla beklenen dizinin 1. bölümü ile oldukça beğenilen Roman Havası dizisi muhteşem oyuncu kadrosu ile izleyici karşısında oldu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Roman Havası dizisinde Oya Başar ve Petek Dinçöz gibi isimlerde yer almaktadır. 

Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve sevilen dizi Roman Havası olumlu tepkiler almaya başladı. Cennet Mahallesi tarzında bir dizi olan Roman Havası dizisi şenşakrak mahallesinin günlük yaşantılarını ve mahalle ortamındaki aşkları, acıları, sevinçleri gibi bir çok şeyi izleyici ile buluşturacak. 

Show Tv Roman Havası dizisinin başrollerinde Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip Erdal, Mesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor. Daha bir çok oyuncunun yer aldığı roman havası dizisi izleyici karşısında olacaktır. 

Roman Havası dizi oyuncuları arasında en çok beğenilen ve adından söz ettiren isim ise Lalizar Kemaloğlu oldu. Roman Havası dizisinde Sultaniye karakterini canlandıran Lalizar Kemaloğlu hakkındaki tüm bilgiler yazımızın devamındadır.

ROMAN HAVASI DİZİ OYUNCULARI>>>

Roman Havası Dizisi Sultaniye Karakteri Kimdir?


Lalizar Kemaloğlu Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Roman Havası dizisinde Sultaniye karakterini canlandıran Lalizar Kemaloğlu 1989 yılında Ankara da doğmuştur. Ankara da doğup büyüyen güzel oyuncu ortaokul ve lise eğitimini de burada tamamlamıştır.

Üniversite eğitimini ise Uludağ Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde yaparak mezun olmuştur. Üniversite yıllarında eskrim turnuvalarına da katılan Lalezar Kemaloğlu turnuvada birincilik elde etmiştir. 

Daha sonra ise Kadir Has üniversitesinde ileri oyunculuk master'ı yapan ve güzelliği ile dikkat çeken Lalizar Kemaloğlu bir kaç tiyatro oyununda rol almış ve şimdilerde ise ilk dizi deneyimi olan Roman Havası dizisinde Sultaniye karakteri ile izleyici karşısındadır.

Lalizar Kemaloğlu'nun boyu kilosu gibi bilgileri ilerleyen günlerde güncellenecektir.

Lalizar Kemaloğlu Resimleri



roman havası dizisi, roman havası dizi oyuncuları, roman havası karakterleri, roman havası sultaniye, roman havası sultaniye kimdir, roman havası sultaniye kaç yaşında, roman havası sultaniyenin gerçek adı ne, roman havası sultaniye karakteri, roman havası sultaniye boyu kilosu kaç, roman havası sultaniye hakkında bilgi, roman havası sultaniye resimleri, lalizar kemaloğlu, lalezar kemaloğlu, lalizer kemaloğlu, lalizar kemaloğlu kimdir, lalizar kemaloğlu kaç yaşında, lalizar kemaloğlu resimleri, lalizar kemaloğlu boyu kilosu, lalizar kemaloğlu biyografi, lalizar kemaloğlu resimleri, lalizar kemaloğlu nerelidir, lalizar kemaloğlu türk mü, roman havası lalizar kemaloğlu kimdir, lalizar kemaloğlu wikipedia, lalizar kemaloğlu vikipedi

Etiketler: , , , , , .

Yorum Yaz