ROMAN HAVASI KEREM (ERKAN ŞAHİN) KİMDİR - ERKAN ŞAHİN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

ROMAN HAVASI KEREM...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların yeni dizisi olan Roman Havası dizisi izleyici ile buluşarak artık ekranlarda yerini aldı. Merakla beklenen dizinin 1. bölümü ile oldukça beğenilen Roman Havası dizisi muhteşem oyuncu kadrosu ile izleyici karşısında oldu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Roman Havası dizisinde Oya Başar ve Petek Dinçöz gibi isimlerde yer almaktadır. 

Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve sevilen dizi Roman Havası olumlu tepkiler almaya başladı. Cennet Mahallesi tarzında bir dizi olan Roman Havası dizisi şenşakrak mahallesinin günlük yaşantılarını ve mahalle ortamındaki aşkları, acıları, sevinçleri gibi bir çok şeyi izleyici ile buluşturacak. 

Show Tv Roman Havası dizisinin başrollerinde Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip Erdal, Mesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor. Daha bir çok oyuncunun yer aldığı roman havası dizisi izleyici karşısında olacaktır. 

Roman Havası dizi oyuncuları arasında en çok beğenilen ve adından söz ettiren isim ise Erkan Şahin oldu. Roman Havası dizisinde Kerem karakterini canlandıran Erkan Şahin hakkındaki tüm bilgiler yazımızın devamındadır.

ROMAN HAVASI DİZİ OYUNCULARI>>>

Roman Havası Dizisi Kerem Karakteri Kimdir?

Erkan Şahin Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Roman Havası dizisinde Kerem karakterini canlandıran Erkan Şahin 9 Eylül 1986 tarihinde istanbul da doğdu, ilkokulu Bahçelievler ilköğretim okulu perejada okudu, ortaokul ve liseyi ise Bahçelievler süper lisesinde tamamladı. Başarılı bir öğrenciydi ve okulun futbol takımında ve Galatasaray Spor kulübün’de beş yıllık bir futbol hayatı oldu, sağlık sorunlarından dolayı futbol hayatına son vermek zorunda kaldı. 

Bunun üzerine üniversite seçme sınavını ilk girişte kazanamadi, ikinci girişinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi işletme fakültesini kazandı ve böylece Eskişehir yolunu tuttu, burada okulunu tamamlayan Erkan Şahin İstanbul’a geri döndü, ailesinin ısrarı üzerine 2010 yılında Best Model Of TURKEY yarışmasına girmeye karar verdi ve başardı bu yarışmada Avrupa Kültür Başkenti Kralı seçildi.

Yarışmadan sonra Uğurkan Erez ajansında çalışmaya başladı ve halen de devam etmektedir. Bir çok defilede yer almıştır. Damat, Tween, Avva, Niyazi Erdoğan, Faruk Saraç gibi markaların defilelerinde ve yurt dışı fuar defilelerinde yer almıştır.

Bununla birlikte Müjdat Gezen ve Ayla algandan oyunculuk eğitimleri almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında Sultanın Sırrı adlı sinema filminde rol alarak yapmıştır. Bu filmde İtalyan ajanını canlandırmıştır. Modellikte basarili olduğu gibi oyunculukta da bu basariyi devam ettirmek istemektedir ve ilerde iyi bir aktör olmayı hedefleyen Erkan Şahin, Kenan İmirzalıoğlu, Cem Yılmaz ve Tarık Akan gibi isimleri de örnek almaktadır. Bos zamanlarını kitap okuyarak yüzerek ve spor yaparak değerlendirmektedir.

Erkan Şahin Resimleri



roman havası dizisi, roman havası dizi oyuncuları, roman havası karakterleri, roman havası kerem, roman havası kerem kimdir, roman havası kerem kaç yaşında, roman havası keremin gerçek adı ne, roman havası kerem karakteri, roman havası kerem boyu kilosu kaç, roman havası kerem hakkında bilgi, roman havası kerem resimleri, erkan şahin, erkan şahin, erkan şahin kimdir, erkan şahin kaç yaşında, erkan şahin resimleri, erkan şahin boyu kilosu, erkan şahin biyografi, erkan şahin resimleri, erkan şahin nerelidir, erkan şahin türk mü, roman havası erkan şahin kimdir, erkan şahin wikipedia, erkan şahin vikipedi

Etiketler: , , , , , , .

Yorum Yaz