ROMAN HAVASI DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - SHOW TV ROMAN HAVASI DİZİSİ

ROMAN HAVASI DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi adlı dizi oldukça sevilen ve izlenen dizi olurken hala hafızalarda yerini korumaktadır. Show Tv yepyeni dizisi ile bize o günleri daha çok hatırlatacağa benziyor. Show Tv Roman Havası dizisi ile aynı başarıyı yakalayacağa benziyor. Yeni başlayacak olan Roman Havası dizisini bizlerde cennet mahallesi dizisinin devamı olarak izlemeye başlayacağız. Birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuların yer aldığı Roman Havası dizisi izleyici ile buluşarak birinci bölümden itibaren olumlu tepkiler almaya başladı.

Show Tv Roman Havası dizisinin başrollerinde Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip Erdal, Mesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor. Daha bir çok oyuncunun yer aldığı roman havası dizisi izleyici karşısında olacaktır. 

Roman Havası dizi konusu İstanbul'un bir mahallesindeki mahallelinin sıcak ve şenşakrak yaşantılarını konu alacak. Roman Havası dizisinde aşk, kavga, hüzün, acı hepsi bir arada yaşanacak ve tabi ki keyifli yanları da olacak. Yazımızın devamında Roman Havası dizisi konusu ile roman havası dizi oyuncuların kimler olduğunu öğrenebilirsiniz.

Roman Havası Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Roman Havası Zarife - Oya Başar
Roman Havası EminCezmi Baskın
Roman Havası Elmas Günay Karacaoğlu
Roman Havası Aslı Petek Dinçöz
Roman Havası KeremErkan Şahin (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Roman Havası Haydar Levent Ülgen
Roman Havası Terzi MelahatMehtap Ar
Roman Havası Şahin Boğaç Aksoy
Roman Havası Sultaniye - Lalizar Kemaloğlu (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Roman Havası HavvaGülay Baltacı
Roman Havası Bayram BabaErcan Bostancıoğlu
Roman Havası Çakır Gökhan Şahin (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Roman Havası Tombalacı YunusHakan Dülger
Roman Havası ZelihaÇiğdem Aygün
Roman Havası Komiser NevzatGalip Erdal
Roman Havası TeomanMesut İzgi (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)


Roman Havası Dizi Konusu Nedir?

Şenşakrak mahallesi sakinlerinden Zarife ile Emin ikinci baharlarını yaşayarak, anlı şanlı bir düğünle dünya evine girerler. Ama Zarife aynı mutluluğu kızı Aslı'ya çok görmektedir. Aslı ile Emin'in oğlu Kerem birbirlerini çok sevmektedir. Aralarındaki tek engel Aslı'nın annesi, Kerem'in cici annesi Zarife'dir. Çünkü, Zarife'ye göre Kerem iyidir hoştur ama fakirdir. Bu iki ailede kavuşamayan sadece Kerem ve Aslı değil, Zarife'nin kardeşi Haydar ile Emin'in kardeşi Elmas'da Zarife yüzünden kavuşamaz.

Özetle Şenşakrak Mahallesi kavuşamayanların ama bunun için dertlenmek yerine çalıp oynayanların mekanıdır. Mutluluk Zarife ile Emin'den başkasına nasip olmaz. Ama onların mutluluğu da çok üzün sürmeyecektir.


roman havası, roman havası dizisi, roman havası dizi oyuncuları, roman havası oyuncuları kimler, roman havası karakter isimleri, roman havası dizi konusu nedir, roman havası oyuncu kadrosu, roman havası oyuncularının resimleri, roman havası dizisinde kim kimdir, roman havası dizisi karakterleri, roman havası tam kadro oyuncuları, roman havası 1. bölüm, roman havası 2. bölüm fragman, roman havası yeni dizisi, yeni dizi roman havası, cennet mahallesi dizisine benzeyen dizi, show tv roman havası, roman havası dizisi show tv, yeni diziler, dizi bölümleri,

Etiketler: , , , , , , .

Yorum Yaz