GÖKSEL SEN ORDA YOKSUN YENİ ALBÜMÜ - GÖKSEL SEN ORDA YOKSUN ALBÜM ŞARKILARI

GÖKSEL SEN ORDA YOKSUN ALBÜMÜ
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sanatçılardan yeni albüm haberleri arka arkaya gelmeye devam ediyor. 2015 yeni albüm çıkaran ünlüler arasına sevilen isim Göksel de katıldı. 

Pop müziğinin başarılı isimlerinden olan sevilen sanatçı Göksel, Sen Orda Yoksun isimli yeni albümünü dinleyicilerle buluşturdu. En son 2012 yılında çıkardığı Bende Bir Aşk Var isimli albümü ile uzun süre müzik listelerinde birinci sırada kalan Göksel başarısını sürdürmektedir.

Göksel Sen Orda Yoksun yeni albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Sevilen sanatçı Göksel'in müzik hayatında bu çıkardığı yeni albümü olan Sen Orda Yoksun 9. albümüdür. Bugüne kadar tarzı, müziği ve mütevaziliği ile sevilen Göksel yeni albümü ile oldukça sevilmiştir.

Başarılı sanatçı Göksel 2015 yeni albümü Sen Orda Yoksun ismini verdiği albümde toplamda 11 şarkı bulunmaktadır. Göksel yeni albümündeki şarkıların 10 tanesinin sözleri ve müziği kendisine aittir. Sen Orda Yoksun albümünün son parçası olan Denize Bıraksam adlı şarkının ise söz ve müziğini Mabel Matiz ile beraber yapmıştır.

Sizlere bu yazımızda sevilen sanatçı Göksel'in yeni albümünde yer alan şarkıların isimlerini ve albümde yer alan şarkıların sözlerini paylaşacağız.

Göksel Sen Orda Yoksun Albüm Şarkıları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
01. Göksel Sen Orda Yoksun (Şarkı Sözleri>>>)
      Söz Müzik : Göksel
02. Göksel Gittiğinde (Şarkı Sözleri>>>)
      Söz Müzik : Göksel
03. Göksel Isırgan 
      Söz Müzik : Göksel
04. Göksel Kelepçe 
      Söz Müzik : Göksel
05. Göksel Açık Yara 
      Söz Müzik : Göksel
06. Göksel Bin Parça 
      Söz Müzik : Göksel
07. Göksel Aşk Kahrolsun
      Söz Müzik : Göksel 
08. Göksel Belki Adın... 
      Söz Müzik : Göksel
09. Göksel Kolay Mı?
      Söz Müzik : Göksel 
10. Göksel Bu Sabah 
      Söz Müzik : Göksel
11. Göksel Denize Bıraksam
      Söz Müzik:Göksel, Mabel Matiz

Göksel Yeni Albüm Bilgileri...

Sevilen sanatçı Göksel Sen Orda Yoksun adlı yeni albümündeki şarkıların hepsini kendi yazarken, bir şarkıda ise Mabel Matiz ile beraber çalışmışlardır. Göksel'in yeni albümünün çıkış parçası olarak albümle aynı ismi taşıyan Sen Orda Yoksun isimli şarkıyı seçmiştir. 

Müzik kanallarında yayınlanmaya başlayan Göksel Sen Orda Yoksun şarkısı yeni olmasına rağmen en çok dinlenenler arasında yerini almıştır. İlerleyen günlerde Göksel'in yeni albümündeki tüm şarkıların sözlerini burada bulabilirsiniz.

Göksel'in Albümü İçin Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

göksel, göksel sen orda yoksun albüm şarkılarının isimleri, gökselin yeni albümü, göksel sen orda yoksun şarkı sözleri, göksel 2015 sen orda yoksun albümü indir, göksel yeni albüm indir, göksel yeni şarkıları, gökselin son albümündeki şarkılar, göksel mp3

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz