GÖKSEL SEN ORDA YOKSUN ŞARKI SÖZLERİ - GÖKSEL YENİ ALBÜM ŞARKILARI


göksel, yeni albümü indir, göksel sen orda yoksun albüm şarkıları, göksel sen orda yoksun şarkı sözleri, göksel şarkı sözleri, sen orda yoksun şarkısının sözleri, göksel kadehimi fırlattım yüzüne şarkı sözleri, göksel olmayacak bi rüyaya inandım sözleri, gökselin yeni şarkısı, göksel sen orda yoksun sarki sözleri

GÖKSEL SEN ORDA YOKSUN SÖZLERİ
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Pop müziğinin başarılı isimlerinden olan sevilen sanatçı Göksel, Sen Orda Yoksun isimli yeni albümünü dinleyicilerle buluşturdu. En son 2012 yılında çıkardığı Bende Bir Aşk Var isimli albümü ile uzun süre müzik listelerinde birinci sırada kalan Göksel başarısını sürdürmektedir.

Göksel Sen Orda Yoksun yeni albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Sevilen sanatçı Göksel'in müzik hayatında bu çıkardığı yeni albümü olan Sen Orda Yoksun 9. albümüdür. Bugüne kadar tarzı, müziği ve mütevaziliği ile sevilen Göksel yeni albümü ile oldukça sevilmiştir.

Başarılı sanatçı Göksel 2015 yeni albümü Sen Orda Yoksun ismini verdiği albümde toplamda 11 şarkı bulunmaktadır. Göksel yeni albümündeki şarkıların 10 tanesinin sözleri ve müziği kendisine aittir. Sen Orda Yoksun albümünün son parçası olan Denize Bıraksam adlı şarkının ise söz ve müziğini Mabel Matiz ile beraber yapmıştır.

Sevilen sanatçı Göksel'in yeni albümünde yer alan şarkılardan olan ve en çok sevilen şarkılardan bir tanesi de albümle aynı isimde olan Sen Orda Yoksun isimli şarkıdır. Albümün çıkış parçası olarak seçilen sen orda yoksun şarkısının sözlerini sizler için derledik.

GÖKSEL YENİ ALBÜM ŞARKILARI>>>


Göksel Sen Orda Yoksun Şarkı Sözleri
Hayalimdeki Resim 
Kadehimi Fırlattım Yüzüne 
Kızgınım Hiç Gelmeyişine 
Bilmeyişine Hissetmeyişine 

Sen Orda Yoksun 
Çağırdığımda 
Susuzluğumda Açlığımda 
Sen Orda Yoksun 
Koşsam Sarılsam 
Tutunsam Yoksun 
Ruhumun Kara Boşluğunda 

Sen Orda Yoksun
Ne Anlamsız Ne Tuhaftı 
Kendime Söylediğim Yalanlar
songuncel.blogspot.com 
Olmayacak Bi` Rüyaya İnandım 
Hırçınlığım İmkansızlığına 
Suskunluğuna Uzaklığına

Söz: Göksel
Müzik: Göksel

Etiketler: , , , , , , .

Yorum Yaz