YILANLARIN ÖCÜ ŞERİFE (HANDE KAPTAN) KİMDİR - HANDE KAPTAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

YILANLARIN ÖCÜ ŞERİFE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kısa zamanda Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olan Yılanların Öcü dizisi tüm heyecanı ile devam etmektedir. Her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan yılanların öcü dizisi oldukça beğeni toplayarak izlenen diziler arasında yerini almıştır. 

Daha önce iki kez sinemaya uyarlanan Yılanların Öcü şimdi dizi olarak ekranlarda olacak. Fakir Baykurt'un ünlü romanından uyarlanan Yılanların Öcü filmi yıllar önce sinema filmi olarak yayınlanmıştır. Artık dizi olarak ekranlarda olan ve sevilerek izlenen Yılanların Öcü dizisinin başrollerinde Ceyda Ateş, Cemal Toktaş, Hande Soral, Hande Kaptan, Şebnem Dilligil ve Nail Kırmızıgül gibi başarılı isimler yer almaktadır. 

Yılanların Öcü dizisi konusu kadar oyuncuları ile de oldukça beğenilmektedir. Daha önceki yazımızda yılanların öcü dizi oyuncularının kimler olduğunu paylaşmıştık. Şimdi ise yılanların öcü oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile büyüleyen Hande Kaptan hakkında merak edilenleri ve Hande Kaptan kimdir, Yılanların Öcü Şerife kimdir, kaç yaşında, boyu kilosu kaç gibi sorulan soruların cevaplarını paylaşacağız.

YILANLARIN ÖCÜ OYUNCULARI>>>

Yılanların Öcü Dizisi Şerife Karakteri Kim?

Hande Kaptan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yılanların Öcü dizisinde Şerife karakterini canlandıran Hande Kaptan 1 Ocak 1985 yılında Ankara da doğmuştur. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü mezunu, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Hande Kaptan Bürokrat bir baba ve öğretmen bir annenin tek çocuğudur, bir kedisi vardır. İlköğretim ve lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamlamıştır. 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur ve o yıl Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nü burslu olarak kazanmıştır. 

Eşzamanlı olarak Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır, tez çalışması halen sürmektedir. Çocukluğundan beri dans etmektedir ve Türkiye Dans Federasyonu'nun lisanslı Latin Amerikan dansçısı olarak birçok yarışmada derece elde etmiştir. Son yıllarda kendini Flamenko dansına adamıştır. Aynı zamanda dans eğitmenliği yapmaktadır. İngilizce,Almanca ve İspanyolca bilmektedir ve bu dillerde oynabilmektedir. Şan, eskrim, sahne dövüşü, binicilik, yoga eğitimi vardır. Sunuculuk ve seslendirme yapmaktadır.

2010 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 7. bölümde Aslı Temir karaketerini oynamıştır. 2011 yılında Akasya Durağı 111. bölümde Songül karakterini, Kurşun Bilal 3. bölümde Defne karakterini ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin 2.sezonunda Carmina karakterini oynamıştır. Oynadığı kısa metrajlı Yeşil Çamın İğnesi filmi Çek Bakalım yarışmasında birincilik elde etmiştir. Tofita internet reklamında da oynamıştır.

2013'de vizyona giren El-Cin sinema filminde başrollerden birini oynamıştır. Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını yaptığı ATV ekranlarında yayınlanan Benim İçin Üzülme dizisinde 'Filiz' karakterini oynamıştır. 2013 yılında Okşan Dedenin senaryosunu yazdığı Ölümden Kalma sinema filminde 'Leyla' karakterini canlandırdı. Başarılı oyuncu şimdilerde ise Yılanların Öcü adlı dizide Şerife karakteri ile izleyici karşısındadır.

Hande Kaptan Rol Aldığı Diziler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yılanların Öcü (2014)
Benim İçin Üzülme (2012)
Muhteşem Yüzyıl (2011)
Kurşun Bilal (2011)
Akasya Durağı (2010)
Kollama (2010)

Hande Kaptan Resimleri



yılanların öcü dizisi, yılanların öcü dizi oyuncuları, yılanların öcü karakterleri, yılanların öcü şerife kimdir, yılanların öcü dizisi şerife karakteri kimdir, yılanların öcü dizisi şerife gerçek adı nedir, yılanların öcü dizisindeki şerife kimdir yaşı kaç, yılanların öcü şerife kaç yaşında, yılanların öcü dizisinde kim kimdir, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, hande kaptan kimdir, hande kaptan kaç yaşında, hande kaptan biyografi, hande kaptan hakkında bilgi, hande kaptan boyu kilosu kaç, hande kaptan resimleri, yılanların öcü şerife resimleri, hande kaptan, hande kaptan hangi dizlerde oynadı, hande kaptan wikipedi, hande kaptan videoları, hande kaptan foto galeri, hande kaptanın sevgilisi kim, hande kaptanın yaşı kaç, yılanların öcündeki şerife

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz