HOM OFİS DİZİSİ ARZU (ÇAĞLAR BADE TÜRE) KİMDİR - ÇAĞLAR BADE TÜRE KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ RESİMLERİ

HOM OFİS DİZİSİ ARZU...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son zamanların en popüler ve en çok izlenen kanallarından biri olan TV8 yeni projelerle hız kesmeden devam etmektedir. Acun Ilıcalının satın aldığı kanal olan TV8 birbirinden güzel programları ve dizileri ekrana getirmeye devam ediyor. 

TV8 de en son başlayan ve kısa zamanda sevilen bir dizi olan Hom Ofis dizisi geniş izleyici kitlesine sahip olarak kendine yer edinmeyi başardı. Hom Ofis dizisi 1. bölüm ile yayınlandığı andan itibaren izleyici tarafından olumlu tepkiler alarak sevilmiştir. 

Hom Ofis dizi konusu birbirlerini çok seven bir ailede aile reisinin evden çalışmaya karar vermesi ile gelişen komedi tarzında bir dizi olmaktadır. Sevilen Hom Ofis dizisinin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Ani İpekkaya, Emin Gümüşkaya, Samet Göksu, Çağlar Bade Türe, Semra Güzel, Ozan Uygun, Zeynep Sevi Yılmaz, Mesut Can Tomay gibi isimler yer almaktadır. 

Daha önceki yazımızda Hom Ofis dizi oyuncuların kimler olduğu ve konusu hakkında bilgiler vermiştik. Sizlere bu yazımızda ise hom ofis dizi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken isim olan Çağlar Bade Türe hakkında bilgiler vereceğiz. Yazımızın devamında Hom Ofis dizisi Arzu kimdir, Hom Ofis dizisi Arzu Kaç yaşında ve Çağlar Bade Türe kimdir, Çağlar Bade Türe biyografisi hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

HOM OFİS DİZİ OYUNCULARI>>>

Hom Ofis Dizisindeki Arzu Karakteri Kimdir?


Çağlar Bade Türe Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Hom Ofis dizisinde Arzu karakterini canlandıran Çağlar Bade Türe 5 Mayıs 1985 yılında İstanbul da doğmuştur. Kurtlar Vadisi Pusu ve Zengin Kız fakir Oğlan dizilerinde rol almış olan güzel oyuncu TV8’de yayınlanmaya başlayan Hom Ofis dizisinde Arzu karakterini canlandırıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde saf, tembel fakat güzelliği ile büyüleyen sekreter tiplemesi ile tanınan bir isim olmuştur. 

Kurtlar Vadisi Pusu da canlandırdığı Psikolog karakteri ile de büyük beğeni toplamıştı. Güzelliği ile izleyenleri kendine hayran bırakan başarılı oyuncu 1,66 boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır. 

Çağlar Bade Türe Hom Ofis dizisindeki karakteri ise Hom Ofis çalışanlarından sorumlu olan koordinatör Arzu karakteri ile izleyici karşısındadır. 

Çağlar Bade Türe Yaşı : 29
Çağlar Bade Türe Boyu : 1,66
Çağlar Bade Türe Kilosu : 54

Çağlar Bade Türe Resimleri



hom ofis, hom ofis dizisi, hom ofis dizi oyuncuları, hom ofis dizi oyuncuları isimleri, hom ofis oyuncularının resimleri, hom ofis dizisi arzu, hom ofis arzu karakteri, hom ofis dizisi arzu kimdir, hom ofis arzu gerçek adı, hom ofis dizisindeki arzu kimdir, hom ofis arzu karakteri kimdir, hom ofis dizisi arzu kaç yaşında biyografi ve resimleri, hom ofis arzu resimleri, çağlar bade türe, çağlar bade türe kimdir, çağlar bade türe kaç yaşında, çağlar bade türe evli mi, çağlar bade türe resimleri, çağlar bade türe hakkında bilgi, çağlar bade türe biyografi, çağlar bade türe hom ofis dizisi, çağlar bade türe boyu kilosu kaç, çağlar bade türe wikipedia,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz