MUSTAFA CECELİ KUCAK KUCAK ŞARKISI VE ŞARKI SÖZLERİ - MUSTAFA CECELİ KUCAK KUCAK

MUSTAFA CECELİ KUCAK KUCAK ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yaptığı her albümlerle ve söylediği her şarkıları ile gönüllerde taht kuran, sevilen sanatçı Mustafa Ceceli yepyeni albümü ile yine fırtına gibi esmeye devam ediyor. 

Pop müziğinin önemli isimlerinden olan başarılı sanatçı Mustafa Ceceli yeni Kalpten albümü ile tüm müzik marketlerde yerini alırken, sanatçının tüm şarkıları dillerde dolaşmaya başladı. Kalpten adını verdiği yeni albümü ile yine Mustafa Ceceli adına yakışır bir albüm ile sevenlerinin karşısında oldu. 

Mustafa Ceceli Kalpten albümünde toplamda 14 şarkı yer almaktadır. Albümde yer alan şarkıların iki tanesi Azeri şarkıdır. Mustafa Ceceli albümündeki Azeri şarkıların isimleri Alem Güzel ve Bir Anlık isimli şarkılardır.

Birbirinden güzel şarkıların yer aldığı Mustafa Ceceli 2014 Kalpten albümünde tüm şarkıların arasında, en çok beğenilen ve dinlenen şarkılardan bir tanesi de Kucak Kucak isimli şarkıdır. 

Mustafa Ceceli Kucak Kucak şarkısının sözlerinde Barış Manço ismi de geçmektedir. Daha önce Mustafa Ceceli yeni albüm şarkılarından bazılarının sözlerini sizlerle paylaşmıştık. 

Sizlere bu yazımızda ise Mustafa Ceceli yeni Kalpten albümünde yer alan ve beğenilen şarkılardan biri olan Kucak Kucak isimli şarkısının sözlerini paylaşacağız.

MUSTAFA CECELİ KALPTEN ALBÜM ŞARKILARI>>>


Mustafa Ceceli - Kucak Kucak Sözleri
175 numara Barış Manço caddesi,
Yapıcam bin bir numara, ah olmasa o abisi,
Evinde, okulunda gayet basit hikayesi,
Küçük şeylerle mutlu,
Yok ne markası, ne payesi.

Ben o saflığa vurgun, aynaya bakıyorum,
Bi sihirli göz değdi, tozumu atıyorum

Bak kucak kucak güllerle,
Böreklerle, ballarla,
Kısmetse Allah'ın emri,
Peygamberin kavliyle.

Hiç gayret sarfetmeden, tamamıyla kendisi,
Evsizleri beslerken, kucağında kedisi,
Seviyor hayvanları, ayırmıyor hiç canları
Yüreğiyle tanıyor bence o insanları.

Ne zaman büyüdün sen?
Nedir bu olgunluğun?
Üzerinden akarken,
Tertemiz çocukluğun.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Söz - Müzik: Mithat Canözer
Düzenleme: Mustafa Ceceli



mustafa ceceli, mustafa ceceli yeni şarkısı, mustafa ceceli kucak kucak şarkısı, mustafa ceceli kucak kucak şarkı sözleri, mustafa ceceli kucak kucak şarkısı indir, mustafa ceceli 2014 yeni albüm şarkıları, mustafa ceceli 2015 yeni albümünün ismi, mustafa ceceli kalpten albümü dinle, mustafa ceceli 2015 şarkıları ve sözleri, mustafa ceceli 2015 yeni kalpten albümü indir, yeni çıkan albümler, mustafa cecelinin albümü, mustafa ceceli yeni albüm şarkıları dinle, mustafa ceceli yeni albümündeki şarkıların isimleri, mustafa ceceli kucak kucak şarkısı, şarkı sözleri, kucak kucak şarkı sözleri mustafa ceceli, mustafa cecelinin kucak kucak şarkısı kimin,

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz