31 ARALIK ÇARŞAMBA OKULLAR TATİL Mİ - 31 ARALIK KAR TATİLİ VAR MI - İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ




31 ARALIK ÇARŞAMBA 
OKULLAR TATİL Mİ?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Havaların gitgide soğuması ile artık kışı tamamıyla yaşamaya başladık. Devamlı merak edilen ve beklenen kar ne zaman yağacak, kar yağacak mı gibi sorular artık cevaplarını buldu. 

2 gündür aralıksız süren kar yağışı beklenenlerin üzerinde oldu. 2014 yılının bitmesine sayılı günler kala, yılbaşı hazırlıkları sürerken yeni yıla hep istenildiği gibi karla gireceğimize benziyor.

Kar yağmasının kimileri için ayrı bir önemi elbette var. Bu kişiler ise şüphesiz öğrenciler oluyor. 

Kar yağmasını dört gözle bekleyen öğrenciler kar tatili yapma hevesi içindedirler. Özellikle bugün daha bir etkili olan kar yağışı hala devam etmekte ve böyle giderse gece de yağmaya devam edecek. 

Havayı böyle gören öğrenciler ve veliler ise hemen akıllarına yarın kar tatili olur mu sorusunu getirmektedirler ve 31 Aralık Çarşamba günü okullar tatil mi veya çarşamba günü kar tatili olacak mı sorusunu sormaya başladılar.

31 Aralık Çarşamba Günü Okullar Var mı? Kar Tatili Olacak mı?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
İstanbul Valiliğinden 31 Aralık Çarşamba günü okulların tatil olup olamayacağı konusu ile ilgili her hangi bir bilgi yayınlanmadı ve açıklanmadı. Kar yağışının gece boyu yağması ve şiddetini arttırması ile ilgili şüphelenen öğrenciler ve veliler bu haber hakkındaki bilgileri merak etmektedirler.

Eğer ilerleyen saatlerde Kar yağışının durumu ve Valilikten yapılan açıklama ile ilgili bilgiler olması durumunda gelişmeleri buradan öğrenebilirsiniz.


Öğrenci ve çalışanlar için bir başka sevindirici haber ise bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Bugün yaptığı açıklamada Cuma günü yani 2 Ocakta tüm okul ve kamu kurumları tatil olacaktır.


çarşamba günü okul varmı, çarşamba tatil mi, çarşamba günü okullar tatil mi, 31 aralıkta okullar tatil mi, kar tatili var mı, 31 aralıkta okullar açık mı, 31 aralık kar tatili oldu mu, yarın okul var mı, yarın okula gidecekmiyiz, 2 ocakta okullar tatilmi, 31 aralık kar tatili, okullar yarın tatilmi, okullar cuma günü tatil mi, okullar perşembe cuma tatil mi

Etiketler: , , , , , .

Yorum Yaz