MUSTAFA CECELİ ISLAK İMZA ŞARKISI VE ŞARKI SÖZLERİ - MUSTAFA CECELİ ISLAK İMZA



MUSTAFA CECELİ ISLAK İMZA ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Müzik dünyasında önemli yere sahip olan ve aşk şarkılarının bir numaralı ismi olan Mustafa Ceceli yeni albümü Kalpten ile müzik marketlerde yerini aldı. Mustafa Ceceli Kalpten ismini verdiği yeni albümü ile hayranlarının sevindirdi. 

Başarılı sanatçı bu güne kadar yaptığı şarkılar ve çıkarttığı albümler ile başarısını ortaya koyarken, kişiliği ile de oldukça sevilmektedir. Sevilen sanatçı Mustafa Ceceli 2014 yeni albümünde toplamda 14 şarkı yer almaktadır. 

Mustafa Ceceli Kalpten albümünde yer alan tüm şarkılar arasında 2 Azeri şarkı bulunmaktadır. Başarılı sanatçının Azeri şarkılarının ismi, Alem Güzel şarkısı ve Bir Anlık isimli şarkılardır. Mustafa Ceceli'nin yeni albümündeki dikkat çeken şarkılardan diğerleri de 17 Milyon isimli şarkı ve Islak İmza şarkılarıdır.

Dinleyiciler tarafından sevilen Islak İmza isimli şarkı oldukça beğenilmiştir. Bu güzel Islak İmza isimli şarkının sözleri ve müziği usta isim Sezen Aksu'ya aittir.

Sizlere yazımızın devamında Mustafa Ceceli'nin yeni Kalpten albümünde yer alan ve sevilen şarkı olan Islak İmza isimli şarkısının sözlerini paylaşacağız.

MUSTAFA CECELİ KALPTEN ALBÜM ŞARKILARI>>>


Mustafa Ceceli Islak İmza Şarkı Sözleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bu Benim Sevdam Sen Olmasan Bile
Gün Geçmiyor Ki Adını Yaad Etmeden
Eyvah Demeden Of Demeden
Hiçbir Şey Beklemeden
Kimseyi Koyamam Yerine
Orası Hep Senin Kalacak
O Yara ıslak imza Kalbimde
Sonuna Kadar Seninle Atacak
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sevdim Sana Rağmen Hiç Vazgeçmedim
Bu Hüzün Bu Mutluluk inan Ki Kusursuz Bir Bütün
Sen Gel Demeden Sana Gelmeden
Şikayetim Yok Yük Benim Yüküm
Kimseyi Koyamam Yerine
Orası Hep Senin Kalacak
O Yara ıslak imza Kalbimde
Sonuna Kadar Seninle Atacak


mustafa ceceli, mustafa ceceli yeni şarkısı, mustafa ceceli ıslak imza şarkısı, mustafa ceceli ıslak imza şarkı sözleri, mustafa ceceli ıslak imza şarkısı indir, mustafa ceceli 2014 yeni albüm şarkıları, mustafa ceceli 2014 yeni albümünün ismi, mustafa ceceli kalpten albümü dinle, mustafa ceceli 2014 şarkıları ve sözleri, mustafa ceceli 2014 yeni kalpten albümü, albüm indir, yeni çıkan albümler, mustafa cecelinin albümü, mustafa ceceli yeni albüm şarkıları dinle, mustafa ceceli yeni albümündeki şarkıların isimleri, mustafa ceceli ıslak imza şarkısı, şarkı sözleri, ıslak imza şarkı sözleri mustafa ceceli, mustafa cecelinin ıslak imza şarkısı kimin,

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz