MEDCEZİR DİZİSİ SİBEL (GİZEM GÜLER) KİMDİR - GİZEM GÜLER BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

MEDCEZİR DİZİSİ SİBEL KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Medcezir dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı Medcezir dizisine yeni katılan isim Gizem Güler oldu. Daha önce Medcezir'in yeni sezonun ilk bölümünde yer alan Gizem Güler tekrar dizinin kadrosuna girmiştir. Medcezir dizisinde Sibel karakterini canlandıracak olan Gizem Güler güzelliği ile büyülemektedir.

Cuma akşamları Star Tv ekranlarında izleyicileri ekrana kilitleyen ve ilgi ile izlenen Medcezir dizisi yeni bölümleri ile devam etmektedir. Her hafta ilgi ile izlenerek birinci olan medcezir dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenilen ve dikkat çeken diziler arasındadır.

Medcezir dizi oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Sebnem Dönmez, Taner Ölmez Miray Daner, Metin Akdülger, Barış Alpaykut, Ecem Akbin gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Medcezir dizisi oyuncuları arasında olan ve Sibel karakterini canlandıran, Gizem Güler daha önce de rol aldığı medcezir dizisine tekrardan katılarak canlandırdığı Sibel karakteri ve dizideki oyunculuğu ile hemen tüm gözleri üzerine toplamayı başarmıştır.
Bu Tarz Benim yarışmasından tanıdığımız ve yarışmanın bitmesine sayılı günlerin kaldığı şu günlerde yarışmanın favori isimleri arasında yer alan Gizem Güler şimdi ise Medcezir dizisinde rol alarak televizyon hayatına devam edecektir.

Medcezir dizi oyuncuları arasında beğenilen ve sevilen oyuncular arasında olan Güzelliği ile izleyenleri kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Gizem Güler hakkında bilgileri sizler için derledik. Yazımızın devamında güzel oyuncunun hayatı ve biyografisi hakkında bilgileri bulabilirsiniz. Yorum bölümünde oyuncu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI>>>

Medcezir Dizisindeki Sibel Karakteri Kimdir?

Gizem Güler Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Medcezir dizisine yeni katılan oyuncular arasında olan ve Sibel karakterini canlandıran güzel oyuncu herkesin yakından tanıdığı bir isim olan Gizem Güler'dir. Gizem Güler Medcezirin daha önce sezonun ilk bölümünde de rol almıştı ve tekrardan şimdi yine Medcezir oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Bu Tarz Benim yarışmasında yer alan Gizem Güler 12 Eylül 1989 yılında Aydın Nazilli de doğmuştur ve Kuşadasında yaşamaktadır. Yarışmanın en iddalı isimlerinden biri olan Gizem Güler, Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu mezunudur. 

Güzel yarışmacı Gizem Gürel, 11 yaşında spora başlamış ve basketbol, yüzme, tenis, windsurf, latin dansları, pilates gibi spor dallarıyla hala ilgilenmekte. Hobi amacıyla modelliğe başlayan Gizem Güler’in tecrübeleri arasında pilates eğitmenliği de yer almaktadır. 

1,75 boyunda ve 57 kilo ağırlığında olan bu tarz benim yarışmasının güzeli, Wipe out yarışmasında yarışmacı olarak yer almış olan Gizem Güler Medcezir ve Kocamın Ailesi dizisinde de rol almıştır.

Gizem Gürel Boyu        : 1,75
Gizem Gürel Kilosu       : 57
Gizem Gürel Twitter     : @gzmglr1
Gizem Gürel İnstagram : @gzmglr1


Gizem Gürel Rol Aldığı Dizi ve Yarışmalar

– Medcezir (Sibel)
– Bu Tarz Benim
– Kocamın Ailesi
– Wipe Out


Gizem Güler Resimleri



medcezir dizisi, medcezir oyuncuları, medcezir dizi oyuncuları kimler, medcezir dizisine yeni katılan isim, medcezir dizisine yeni katılan sibel karakteri kimdir, medcezir sibel kimdir, medcezir dizisi sibel kaç yaşında, medcezir sibel hakkında bilgi, medcezir dizisi sibel gerçekte kimdir, medcezir sibel resimleri, medcezir sibel, bu tarz benim gizem güler, bu tarz benim gizem güler kimdir, gizem güler kaç yaşında, gizem güler resimleri, gizem güler medcezir dizisi, gizem güler hakkında bilgi, gizem güler biyografi, gizem güler nereli, gizem güler boyu kilosu kaç,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz