DİRİLİŞ ERTUĞTUL DİZİSİ AYKIZ (HANDE SUBAŞI) KİMDİR - HANDE SUBAŞI KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU VE BİYOGRAFİ BİLGİLERİ


DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİ AYKIZ KİMDİR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
TRT 1'in yeni dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda sizlere Diriliş Ertuğrul dizisinde Aykız karakterini canlandıran güzel oyuncu Hande Subaşı hakkında merak edilenleri ve hayatı ile ilgili bilgileri paylaşacağız.  

Diriliş Ertuğrul dizisinde güzelliği ve oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırak Hande Subaşı Diriliş dizisinde ok kullanmakta ve at binmekte usta olan bir türkmen kızını canlandıracaktır. 

Diriliş dizisi başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Kaan Taşaner'in yer aldığı Diriliş dizisi oyuncuları arasında Hande Subaşı, Didem Balçın, Esra Bilgiç, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Burcu Kıratlı gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Diriliş dizi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Hande Subaşı Diriliş Ertuğrul dizisinde Aykız karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Hande Subaşı kimdir kaç yaşındadır gibi bilgilerin yanı sıra başarılı oyuncunun canlandırdığı karakter olan Aykız hakkında bilgileri de bulabilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI>>>

Diriliş Dizisindeki Aykız Karakteri Kimdir?

Hande Subaşı Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diriliş Ertuğrul dizisinde Aykız karakterini canlandıran Hande Subaşı 21 Şubat 1984 yılında Ankara da doğmuştur. Hande Subaşı Orta ve lise eğitimini Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesinde tamamlamıştır. Genç oyuncu Lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Fransızca Tercümanlık Bölümünde tamamlamıştır.
Hande Subaşı 2005'te yapılan Miss Turkey yarışmasında birinci olarak güzelliğini tescillemiş olan başarılı oyuncu, daha sonra Miss World yarışmasında Türkiyeyi başarılı bir şekilde temsil etti. Miss World yarışmasında ülkemize en iyi Ulusal Kostüm ödülünü getiren güzel oyuncu daha sonra hayatına dizi ve film oyunculuğu ile devam etmeye karar vermiştir.

Diriliş ertuğrul dizisinde savaşan Türk kadını profilini temsil eden Aykız karakterine hayat verecek olan tescilli güzel Hande Subaşı dizlerin yanı sıra Anadolu Kartalları ve Güneşi Gördüm filmlerinde de rol almıştır. Güzel oyuncu Hande Subaşı rol aldığı Elveda Rumeli dizisinde oldukça başarılı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir.


Sergilediği oyunculuk performansının yanı sıra güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu 2012 yılında Can Tursan ile evlenmiştir. Genç oyuncu Hande Subaşı şimdilerde ise Diriliş Ertuğrul dizisinde Aykız karakterini canlandırmaktadır.

Hande Subaşı Hakkında Kısa Bilgiler;

Hande Subaşı Yaşı : 30 
Hande Subaşı Boyu : 1.80 mHande Subaşı Kilosu : 58 Kg
Hande Subaşı Doğum Yeri : Ankara
Hande Subaşı Doğum Tarihi : 21 Şubat 1984
Hande Subaşı Evli Mi? : Can Tursan ile Evli
Hande Subaşı Eğitim Durumu : İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercimlik Bölümü Mezunu


Hande Subaşının Oynadığı Dizi ve Filmler;


Merhamet (2013)
Düşman Kardeşler – Selin (2012)
Anadolu Kartalları(2011)
Elde Var Hayat (2010)
Güneşi Gördüm (2009)
Gelecekten Bir Gün (2009)
Elveda Rumeli (2007-2009)
Kuşdili (2006) 

Adak (2006)


Hande Subaşı Resimleri



diriliş ertuğrul dizisi, diriliş ertuğrul dizi oyuncuları kimler, dirilişertuğrul, diriliş ertuğrul aykız, aykız karakteri kimdir, aykızı oynayan oyuncu kimdir, diriliş ertuğrul dizisindeki aykız kimdir, diriliş ertuğrul dizisi aykız karakteri kimdir, diriliş ertuğrul dizisindeki aykızın gerçek adı, diriliş ertuğrul aykız kaç yaşında boyu kilosu kaç, hande subaşı kimdir, hande subaşı, hande subaşı kaç yaşında, hande subaşı yaşı kaç, hande subaşı resimleri, hande subaşı biyografi, hande subaşı hakkında bilgi, hande subaşı diriliş dizisi, hande subaşı boyu kilosu kaç, hande subaşı hangi dizilerde oynadı, dizi oyuncuları hande subaşı,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz