MAHSUN KIRMIZIGÜL MUCİZE FİLMİ DEH DİYİN KIZLAR ŞARKISI - MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN YENİ FİLMİ MUCİZE



MUCİZE FİLMİ DEH DİYİN KIZLAR ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Müzik dünyasındaki başarılarının ardından sinemaya atılan, sevilen isim Mahsun Kırmızıgül yaptığı filmlerle oldukça dikkat çekerek bu işteki başarısını da ispatlamış durumdadır. 

Mahsun Kırmızıgül yaptığı tüm filmlerde genelde doğuda yaşanan olayları sevinçleri, üzüntüleri ve günlük yaşantıları konu aldığı filmleri ile sinema konusunda adından söz ettirerek olumlu tepkiler almıştır. Başarılı oyuncunun bu güne kadar yaptığı Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York'ta Beş Minare adlı filmleri ile en çok izlenen filmler arasına girmiştir. 

Mahsun Kırmızıgül hem yazdığı, hem yönettiği, hemde oynadığı filmlerine bir yenisini daha ekliyor. Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filminin adı Mucize dir. Başarılı yönetmen, oyuncu yeni filmi Mucize ile şimdiden merak edilmeye başlamıştır. Fragmanları yayınlanan Mucize filmi izleyicide merak uyandırmıştır. 

Başrollerinde Mahsun Kırmızıgül, Talat Bulut, Büşra Pekin, Ali Sürmeli, Seda Tosun, Mert Turak, Meral Çetinkaya, Erdem Yener, Billur Yılmaz gibi oyuncuların yer aldığı mucize filmi, 1 Ocakta sinemaseverlerle buluşacak, yeni yılın ilk günü vizyona girecek olan Mahsun Kırmızıgülün yeni mucize filminin konusu yazımızın devamındadır.

Mucize filminde oyuncular tarafından bir şarkı söyleniyor ve oyuncular hep bir ağızdan Deh Diyin Kızlar Deh Diyin adlı şarkıyı söylüyorlar. Mucize filminde çalan Deh Deyin Kızlar şarkısına birde filmden görüntülerle klip çekilmiştir. Dinleyenler tarafından beğenilen deh diyin kızlar şarkısını ve sözlerini sizler için derledik.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

Mucize Filminde Çalan Deh Diyin Kızlar Şarkısı


                                  


Mahsun Kırmızıgül Mucize Filmi Konusu Nedir?

Mucize filminin konusu, 1960'ların yoksulluk içerisindeki Türkiye’sine ayna tutan film, aynı zamanda darbe sürecinin etkisini de beyazperdeye taşıyor. Ege'nin cennet gibi bir köşesinden Anadolu'nun uzak bir köyüne sürgün yiyen bir öğretmenin (Talat Bulut) hikayesini anlatan film, yokluk içerisinde okulu, okumayı eğitimi dört gözle bekleyen çocukları da konu ediniyor.

Başarılı müzik kariyerinin ardından sinemaya yönelen yönetmen ve senarist Mahsun Kırmızıgül'ün beşinci uzun metrajlı filmi olan Mucize, yine dram öğelerinin ağır bastığı bir öyküye sahip. Senaryosu da Kırmızıgül'e ait olan projede Talat Bulut, Mert Turak gibi isimler yer alıyor.



mahsun kırmızıgül, mahsun kırmızıgül yeni filmi, mahsun kırmızıgül mucize filmi, mahsun kırmızıgülün yeni filminin adı, mahsun kırmızıgül mucize ne zaman vizyona girecek, mahsun kırmızıgül mucize filminde çalan şarkı, mahsun kırmızıgül mucize filmi deh diyin kızlar şarkısı, deh diyin kızlar şarkısı ve sözleri, mucize filmde söylenen deh diyin kızlar şarkısı, mahsun kırmızıgülün yeni filmindeki deh diyin kızlar şarkısı, deh diyin kızlar klibi, deh diyin kızlar şarkısı mahsun kırmızıgül, mucize filmi deh diyin kızlar benim adıma deh diyin şarkısı,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz