HALİT AKÇATEPE FELÇ OLDU - HALİT AKÇATEPE SAĞLIK DURUMU NASIL



HALİT AKÇATEPE'DEN ÜZÜCÜ HABER...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Herkesin yakından tanıdığı Güdük Necmi lakaplı usta oyuncu Halit Akçatepe sevenlerini üzdü. Geçtiğimiz Eylül ayında yoğun bakıma kaldırılan ve sağlık durumu iyi olan sevilen oyuncu geçen hafta yine rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Türk sinemasında sayısız filmlerde rol alan ve Hababam Sınıfı'nın bilindik karakteri olan Güdük Necmi ile herkesin gönlünde taht kurmayı başarmış ve herkesin tanıdığı sevdiği isim haline gelmiştir.

Sevilen oyuncu Halit Akçatepe kaldırıldığı hastanede tedavi görürken sevenleri ise oyuncunun durumu hakkında bilgi almak ve Halit Akçatepe'nin sağlığının nasıl olduğunu merak etmektedir.

Üzülerek yaptığımız bu haberde yazımızın devamında usta oyuncunun gördüğü tedavi ve durumunun nasıl olduğu ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan 76 yaşındaki oyuncu beyin damarlarının tıkanması nedeniyle vücudunun sağ tarafını kullanamıyor.

HALİT AKÇATEPE'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
"DURUMU STABİL HALE GELDİ"

Halit Akçatepe'nin kaldırıldığı hastanenin doktoru Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Serdar Kahraman, Halit Akçetepe'nin sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, sanatçının bir hafta önce vücudunun sağ tarafında kuvvetsizlik ve konuşma problemi nedeniyle kendisine ulaştığını söyledi.

Prof. Dr. Serdar Kahraman, Halit Akçatepe'yi muayenesinin ardından hastaneye yatırdıklarını ifade ederek, Sevilen oyuncu Halit Akçatepe'nin sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Usta oyuncunun doktoru olan Serdar Kahraman, Hastamızın beyninde damar tıkanıklığına bağlı olarak giderek belirginleşen bir tablo şeklinde, vücudunun sağ tarafında kısmı felç ve konuşma bozukluğu oluştu. Halit Akçatepe'nin hastaneye yatırıldığı günden itibaren tedavisi başlatıldı. Şu anda durumu stabil hale geldi. Bu basamaktan sonra fizyoterapi basamağına geçilmesi planlanıyor. diyerek açıklamada bulundu. 

Usta oyuncuya songuncel.blogspot.com olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunar, acil şifalar dileriz.

Oyuncu Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.


halit akçatepe, halit akçatepe felç oldu, halit akçatepe felç geçirdi, halit akçatepe sağlık durumu, halit akçatepe ne oldu, halit akçatepe nasıl oldu, halit akçatepe son durumu nasıl, halit akçatepe ne durumda, halit akçatepe ne zaman felç geçirdi, halit akçatepe neden felç oldu, halit akçatepe öldü mü, halit akçatepe hakkında bilgi, halit akçatepe sağlığı nasıl, halit akçatepe iyileşti mi, halit akçatepe iyileşecek mi, güdük necmi felç geçirdi, güdük necmi sağlık durumu nasıl, güdük necmi hastaneye kadırıldı.

Etiketler: , , , , , , .

Yorum Yaz