KERTENKELE DİZİSİ MELİS (DİLŞAD ŞİMŞEK) KİMDİR - DİLŞAD ŞİMŞEK KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KERTENKELE DİZİSİ MELİS...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda olan ve sevilerek izlenen Kertenkele dizisi kısa zamanda izleyici kitlesini genişletmeyi başarmıştır. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ve yayınlandığı anda izleyenleri ekrana kilitleyen başarılı dizi Kertenkele oyuncuları hakkında bilgiler vermeye ve sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 

Kertenkele dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekerken dizi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile kendine hayran bırakan Dilşad Şimşek aranan ve merak edilen isimler arasındadır. Kertenkele dizisinin başlaması ile beraber Dilşad Şimşek kimdir, Kertenkele dizisi Melis kimdir ve Dilşad Şimşek kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaya başlamıştır. 

Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Duygu Yıldız, Birsen Dürülü, Umut Oğuz, Dilşad Şimsek ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimler yer almaktadır. Kertenkele dizi konusu genel olarak Ziya hoca karakteri namı diğer kertenkele, polis tarafından aranan ve her fırsatta kurtulmayı başaran profesyonel bir hırsızdır. Polisten kaçarken yanan bir ev gören kertenkele yangından bir çocuk kurtarmak için yakalanır ve tekrar polisin elinden kaçmayı başararak, hoca kılığına girer ve hayatına devam eder.

Yazımızın devamında Dilşad Şimşek hakkında bilgileri biyografisini ve Kertenkele dizisi Melis kimdir kaç yaşında nereli gibi bilgileri bulabilirsiniz.

KERTENKELE DİZİ OYUNCULARI>>>

Kertenkele Dizisi Melis Karakteri Kimdir?

Dilşad Şimşek Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kertenkele dizisinde Melis karakterini canlandıran Dilşad Şimşek 1 Ocak 1980 yılında Norveç`te doğmuştur. Norveç te doğup büyüyen güzel oyuncu 14 yaşında Türkiye ye gelerek İzmir de yaşamaya başlamıştır. Eğitim hayatının bir kısmını İzmir de tamamlayan Dilşad Şimşek London School of Public Relations mezunudur.

Halkla ilişkiler mesleğini yapmış olan güzel oyuncu Türkiye`ye geldikten sonra bir müddet McCann Erickson`da görev yapmıştır. İlk Oyunculuk Deneyimini Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yaşayan genç oyuncu daha sonra, başrollerini Filiz Akın ve Halil Ergün'ün paylaştığı Gün Akşam Oldu dizisinde Türkan karakteri ile iyi bir çıkış yaşamıştır. 


Esir Şehrin Gözyaşları dizisinde Komiser Elif olarak sevenlerinin karşısına çıkan genç oyuncu, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisi Esra karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

BKM Prot ekibi ile 1,5 yıl tiyatro oyunlarında yer alan başarılı oyuncu tiyatronun ardından 2 yıl oyunculuk dersleri almış ve daha sonları ise dizilerde rol almaya başlamıştır. Genel olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile yıldızı parlayan Dilşad Şimşek dizilerin yanı sıra Coca Cola, Atasay, Rexona reklamlarında da oynamıştır.

1,74 boyunda ve 52 kilo ağırlığında olan güzel ve başarılı oyuncu Dilşad Şimşek şimdilerde ise ATV de yayınlanan Kertenkele dizisinde Melis karakterini canlandırmaktadır.

Dilşad Şimşek Yaşı : 34
Dilşad Şimşek Boyu : 1,74
Dilşad Şimşek Kilosu : 52
Dilşad Şimşek Twitter :
Dilşad Şimşek Facebook :
Dilşad Şimşek İnstagram :

Dilşad Şimşek Resimleri 



kertenkele dizi oyuncuları, kertenkele dizisi, kertenkele dizi konusu, kertenkele dizi karakter isimleri, kertenkele karakter listesi, kertenkele dizisi melis, kertenkele melis kimdir, kertenkele dizisindeki melis, kertenkele melis karakteri, kertenkele melis resimleri, kertenkele dizisi melis hakkında bilgi, kertenkele melis gerçekte kim, kertenkele dizisindeki melisin gerçek adı ne, kertenkele melis kaç yaşında boyu kilosu kaç, dilşad şimşek, dilşad şimşek kimdir, dilşad şimşek kaç yaşında, dilşad şimşek resimleri, dilşad şimşek hakkındakiler, dilşad şimşek foto galeri, dilşad şimşek nereli, dilşad şimşek boyu kilosu kaç, dilşad şimşek biyografi, dilşad şimşek kertenkele dizisi, dilşad şimşek wikipedi

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz