KAÇAK GELİNLER PINAR (SERENAY AKTAŞ) KİMDİR - SERENAY AKTAŞ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ



KAÇAK GELİNLER PINAR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bir yaz dizisi olarak başlayan ve oldukça ilgi görerek izlenen dizisi Kaçak Gelinler dizisi izleyicileri ekrana bağlamayı başarıyor. İlk olarak Star Tv de başlayıp daha sonrasında TV8'e geçen ve burada yayınlanan sevilen dizi Kaçak Gelinler yepyeni bölümleri ile devam etmektedir. Kanal değişikliği yapmasına rağmen izleyici kitlesi kaybetmeyen Kaçak Gelinler dizisi her hafta tv 8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. 

Son Zamanlarda çıkan Kaçak Gelinler dizisi final yapacak gibi söylentilerin şimdiden asılsız olduğu ortaya çıkmaktadır. Başrollerini Şenay Gürler, Eğe Aydan, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Romina Özipekiçi, Tarık Özenbaş, Fırat Altunmeşe, Furkan Andıç gibi isimlerin paylaştığı Kaçak Gelinler dizisi oyuncuları kadar konusu ile de oldukça dikkat çekmektedir. 3 gelinin kaçarak birbirleri ile tanışması ve sonrasında yaşadıkları hayatları anlatan kaçak gelinler dizisinde birbirinden başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Daha önceki yazılarımızda Kaçak Gelinler oyuncularının çoğunu tanıtmıştık. Sizlere bu yazımızda ise Kaçak Gelinler dizisinde olan ve güzelliği ile dikkat çeken Serenay Aktaş hakkında bilgiler vereceğiz. Kaçak Gelinler dizisinde Pınar karakterini canlandıran 
Serenay Aktaş hakkında merak edilenleri sizler için deldik.

KAÇAK GELİNLER DİZİ OYUNCULARI>>>


Kaçak Gelinler Dizisi Pınar Karakteri Kimdir?

Serenay Aktaş Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kaçak Gelinler dizisinde Pınar karakterini canlandıran Serenay Aktaş 1 Ekim 1993 yılında İstanbul Bakırköy'de doğmuştur. Babası sinema makinisti, annesi ise aşçı ve bir abisi olan Serenay Aktaş bayan futbol oyuncusudur. Küçük yaştan beri futbolcu olmak isteyen Serenay Aktaş bu konuda kendini geliştirerek futbol hayatına devam etmektedir.

Futbolla ilgilenen Serenay Aktaş bu güne kadar da bir çok dizi ve filmlerde rol almıştır. Okul yıllarında tiyatro ile ilgili çalışmalarda yer alan ve bu konudaki ilgisi ve yeteneği ile dikkat çeken oyuncu halen oyunculuk eğitim çalışmalarını sürdürmektedir.


Serenay Aktaş Zeytinburnuspor Kulübünde görev aldıktan sonra şuan Fatih Vatan Lisesi Spor'un başarılı bir sporcusudur. Yazı yazmaya da özel bir ilgisi bulunan güzel oyuncu şiir dili etkisi taşıyan düz yazılarını da ileride yayımlamayı düşünüyor. Oyunculuk alanında da genç yaşına rağmen kısa zamanda tecrübeler edinmeye başlayan Serenay Aktaş ilk olarak oyunculuğa Kanıt dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Başarılı oyunculuk performansı sergileyen Serenay Aktaş ayrıca, Umut yolcuları, Türk Malı , Şüphe , Yahşi Cazibe, Muhteşem Yüzyıl gibi başarılı dizilerde rol alarak artık oyunculuğunu kanıtlamıştır.


Başarılı ve güzel oyuncu dizi çalışmalarının yanı sıra oyunculuktaki başarısıyla dikkat çekerek bir çok klipte de oynamıştır. Baston - Tek Perdelik Aşk Oyunu, Bülent Serttaş - Gülüşü Yaralım ve Frekans - Papatyalar kliplerinde yer almıştır. Başarılı projelerde yer alan güzel oyuncu Serenay Aktaş şimdilerde ise Kaçak Gelinler dizisinde Pınar karakterini canlandırmaktadır.


Serenay Aktaş Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2014 
 Kaçak Gelinler
2014 – Çılgın Dersane 3 (Sinema Filmi)
2013 – Bir Varmış Bir Yokmuş (Ece Hanım Konağı)(Sinema Filmi)
2012 – 2013 – Muhteşem Yüzyıl (3. V3 4. Sezon)
2011 – Arka Sıradakiler
2011 – Şüphe
2011 – Kalbim Seni Seçti
2011 – Yahşi Cazibe
2011 – Alemin Kıralı
2010 – Türk Malı
2010 – Umut yolcuları
2010 – Kanıt 


Serenay Aktaş Resimleri 


kaçak gelinler, kaçak gelinler oyuncuları kimler, kaçak gelinler konusu nedir, kaçak gelinler pınar karakteri, pınar kaçak gelinler, kaçak gelinler pınar, kaçak gelinler pınar resimleri, kaçak gelinler pınar gerçek ismi nedir, kaçak gelinler pınar gerçekte kimdir, kaçak gelinler pınar kaç yaşında adı ne, serenay aktaş kimdir, serenay aktaş resimleri, serenay aktaş kaç yaşında, serenay aktaş, serenay aktaş foto galeri, serenay aktaş hakkında bilgi, serenay aktaş biyografi, serenay aktaş twitter hesabı, serenay aktaş iletişim, serenay aktaş boyu kilosu kaç, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, serenay aktaş hangi kulüpte oynuyor, serenay aktaş hangi takımda oynuyor, serenay aktaşın takımı

Etiketler: , , , , , , , , , , .

Yorum Yaz