WHATSAPP MAVİ TIK İŞARETİ NASIL KALDIRILIR - WHATSAPP OKUNDU İŞARETİ KALDIRMA

WHATSAPP MAVİ TIK İŞARETİ İPTALİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Geçtiğimiz günlerde bilindiği gibi dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'a gelen mavi tık güncellemesi ile olumlu yada olumsuz bir çok tepki gelmiştir. Whatsapp mavi tık işareti güncellemesi ile kimisinin hoşuna gitse de, büyük çoğunluk bu uygulamayı beğenmemiş ve memnun kalmamışlardır. Whatsapp'taki mavi tık işareti gönderdiğiniz mesajın karşı tarafın okuyup okumadığını belirtiyor. Önceden bilindiği gibi Whatsapp'ta gönderdiğiniz mesajı kişinin okuyup okumadığını bilemiyorduk ve son çevrimiçi saatine bakarak tahmin yürütmeye başlayıp okuyup okumadığını çözmeye çalışıyorduk. Şimdi ise whatsapp bu sıkıntımızı kolaylaştırarak mavi tık işareti güncellemesi yaparak bu konuda kolaylık sağlamıştır.

Fakat Whatsapp bu uygulama sayesinde herkese kolaylık sağlamaya çalışırken çoğu kullanıcı bu uygulamadan memnun kalmamaktadır. Bu yüzden de whatsapp mavi tık işaretini kaldırmanın ve bu özelliği kullanmamanın yolları aramaya başlamışlardır. 

Sizlere bu yazımızda whatsapp mavi tık işareti nasıl iptal edilir, whatsapp okundu işareti nasıl iptal edilir ve whatsapp mavi tık işareti kaldırma nasıl gibi sorulan sorulan cevaplarını sizler için derledik.

Whatsapp Mavi Tık Okundu İşareti Nasıl Kaldırılır?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
İşte başa bela olan Mavi Tık okundu işaretini kaldırmak için yapılması gerekenler;

Mavi tik çıkmaması için izlenecek yolların başında Uçak Modu`nu aktif hale getirerek internet olmadan mesaj okumak geliyor. Bu yöntem IOS ve Android telefonlar için değişiklik gösteriyor.

IOS kullanıcıları için:

1- Mesajı okumadan önce cihazınızı Uçak Modu`na alın.
2- Mesajı okuduktan sonra uygulamadan çıkın ve Uçak Modu`nu kapatın.

Android kullanıcıları için:

1- Gelen mesajı okumadan önce cihazınızın internet bağlantısını kesin.
2- Mesajı okuduktan sonra sadece o iletiyi üzerine basılı tutarak silin.
3- İnternet bağlantınızı aktifleştirin.
4- Yeni mesaj gelse bile sildiğiniz mesaj için mavi tik bildirimi gitmeyecektir.

Kilit Ekranı bildirimlerini etkinleştir
Uçak Modu dışında izlenebilecek diğer bir yol ise bildirimler sayesinde yapılıyor. Telefonunuzun Ayarlar bölümüne gelerek buradan Bildirim ayarlarını kontrol edin. WhatsApp`ın bildirim ayarlarında "Kilit Ekranda Göster" özelliğini etkinleştirin.

Bunun yanı sıra telefonunuzun kilitli olmadığı zamanlardaki bildirimler için de "Başlıklar" kısmını aktif hale getirin.
Whatsapp mesajları önizleme özelliğini açın
WhastApp uygulamanızı açın ve Ayarlar kısmına gelin. Buradan Bildirimler başlığına tıklayarak "Mesaj Önizleme" özelliğini aktif hale getirin.
Bu iki adımı izlediğinizde WhatsApp`ı açmadan da mesajları okur hale geleceksiniz. Ana ekrandan ve bildirim ekranından gelen mesajları rahatlıkla okuyabileceksiniz.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Tüm bunların yanı sıra bir mesaj geldiğinde WhatsApp`ı açsanızda mesaj gönderen kişiye mavi tik gitmiyor. Karşı tarafa mesajın okunduğunun bildirilmesi için o kişinin mesajına girmeniz gerekiyor.

whatsapp, whatsapp messenger, whatsapp indir, whatsapp paralı mı oldu, whatsapp yeni sürüm, whatsapp güncellemeleri, whatsapp mavi tık işareti nedir, whatsappa yeni gelen mavi tik işareti nasıl kaldırılır, whatsapp mavi iki çizgi işareti nasıl kaldırılır, whatsapp güncellemesi ne zaman, whatsappa yeni gelen mavi tık işareti iptal etmek nasıl, whatsapptaki mavi tık işaretinin kaldırılması, whatsapp nasıl kullanılır, whatsapp ücretli mi oldu, whatsapp ne zaman paralı olacak, whatsapp paralı mı oldu, whatsapp okundu işaretini kaldırma, whatsapptaki mavi tık işareti okundu onayını kaldırma, whatsapp okundu işareti kaldırmak nasıl

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz