İNSTAGRAM ÜCRETSİZ VE PROGRAMSIZ TAKİPÇİ SAYISI ARTTIRMA - İNSTAGRAM TAKİPÇİ ARTTIRMA

İNSTAGRAM ÜCRETSİZ VE PROGRAMSIZ TAKİPÇİ ARTTIRMA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son dönemlerin şüphesiz en gözde sosyal ağ uygulamalarından biri olan İnstagram gün geçtikçe hızla yayılmaya ve kullanıcısı artmaya devam ediyor. Eğlenceli ve merak uyandırıcı olan instagram, anlık fotoğraflarınızı paylaşıp kimlerin yada kaç kişinin beğendiğini merak etmenize yarayan bir uygulamadır. Kişiler gittiği her yerin, her anının yada beğendiği kişilerin vb. her şeyin fotoğraflarını paylaşarak beğeni yada yorum alması ile gerçekleşen instagram gün geçtikçe güncellemelere de devam etmektedir. Sosyal medya ağları olan Facebook, Twitter gibi paylaşım siteleri ile yarışan instagram aynı başarıyı yakalamış durumdadır. Google Play ve App Store mağazalarından ücretsiz olarak indirilen ve kayıt olunan instagramda amaç diğer sosyal medya ağlarında olduğu gibi popüler olmaktır. Ünlülerinde çok sık kullandıkları ve her anlarını paylaştıkları alan olan instagram her ünlünün vazgeçilmez alışkanlığı olduğu gibi ünlüler arasında oldukça ilgi görmektedir. 

İnstagramda şüphesiz her kullanıcının amacı daha fazla takipçiye sahip olmak ve paylaştığı fotoğraflara en çok beğeniyi ve yorumu almaktır. Hal böyle olunca kişiler popüler olmak adına instagramda takipçi artırmak için bir çok yol bulmaktadırlar. İnstagramda takipçi arttırmak için bir çok ücretli yada ücretsiz programlar vardır. Çoğu kişi bu yöntemleri kullansalar da o programlar sayesinde kendi adlarına paylaşım yapmalarını ve virüs bulaştırma gibi tehlikelere karşı koyamamışlardır. Takipçi arttırmak isteyenlerin ilk başta başvurdukları yöntem olan bu proğramlar gittikçe çoğalmakta ve hiç bir işe de yaramamaktadır. Sizlere bu yazımızda instagramda doğal yollardan nasıl takipçi arttırılır, İnstagramda pogramsız takipçi arttırma, instagram ücretsiz takipçi nasıl arttırılır gibi sorulan sorulan cevaplarını sizler için derledik.

İnstagramda Doğal Yollardan Programsız ve Hilesiz Takipçi Arttırma Yolları


İnstagramda Nasıl Takipçi Arttırılır

1- Instagram’daki en popüler fotoğrafları inceleyin.
Başkalarının paylaştığı ve popüler olmuş fotoğraflara bakarak zaman harcamak sizin de öngörünüzün gelişmesine katkı sağlayacaktır. Böylece ne tür taktikler ve fotoğrafların daha çok beğeni aldığını görmüş olacaksınız. Kendiniz uygulayabileceğiniz ipuçları yakalayacaksınız.

2- En iyi fotoğraf filtreleme uygulamalarını araştırın.
Kimlerin hangi uygulamaları kullandığını öğrenmeye çalışın. http://websta.me/hot, www.songuncel.blogspot.com ve http://tagstagram.com/ adresinden dünya geneli trendleri bulabilirsiniz. Trendleri takip edin.

3- En çok kullanılan hastagleri bulun.
Dünya geneli ilk 100 listesi burada bulunmaktadır: http://websta.me/hot, songuncel.blogspot.com, http://tagstagram.com/. Etiketler trendlere göre sıklıkla değişebilir. Haber ve pop kültüre göre. Bir etiketi önce kullanmaya başlamak arkadaşlarınız arasında öne çıkmanızı sağlar.

4- Instagram’ı Facebook hesabınızla bağlayın.
Böylece hem facebook arkadaşlarınız sizi Instagram’da takip edebilir, hem de Instagram fotoğraflarınız otomatik olarak hiçbir zahmet göstermeden Facebook’ta da paylaşılır.

5- Twitter hesabınızı bağlayın.
Twitter fotoğrafların görüntülenmesine izin vermediği için sadece instagram linkleri gözükmektedir. Böylece link üzerinden gelen kişiler sizi takip edebilirler.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
6- Günlük olarak ilgil alanınıza giren başkalarının fotoğraflarını beğenin.
Böylece günlük farklı kullanıcılardan 50 veya 100 fotoğraf beğenirseniz bunlardan bir kısmı sizi keşfedebilir. Sosyal medyada beğenme bir bağlantı kurma yoludur.

7- Her gün beğendiğiniz fotoğraflara yorum yapın.
Günlük 10-20 yorum yaparak yeni takipçiler kazanabilirsiniz. Böylece hem başkalarının fotoğraflarını Instagram’da popüler hale getiriyorsun hem de sen görünür oluyorsun.

8- Kişisel fotograf paylaşımında dikkatli olun.
Kişisel fotoğraflar size özeldir ve ilgi çekicidir. Ancak fazla açık veya uygunsuz fotoğraflar takipçi kaybetmenize de neden olabilir. Fakat belirli düzeyde kişisel fotoğraf paylaşımı karşıdakinin gerçek bir kişi olduğunu hissettirecek ve ilgiyi artıracaktır.

9- İnsanlara anı yaşatacak fotoğraflar paylaşın.
Takipçiler genelde hayranlık uyandıran fotoğraflara tepki verirler. Yemek, gezi, ürünler, giyim veya herhangi ilgi çekici bir şeyi paylaşarak onların da sizinle birlikte yaşamasını sağlayın.

10- Paylaşacağınız zamanı iyi belirleyin.
Ülkelere göre değişiklik göstermekle birlikte siz de kendi uygun en etkileşimli zamanınızı belli bir süre sonra keşfedebilirsiniz. Böylece daha fazla kişiye ulaşma imkanı bulabilirsiniz. Paylaşım yaptıktan sonraki üç saat çok önemli fotoğrafınızın takipçilerinize ulaşması için. O nedenle gece yarısı biraz istenilen bir zaman olmayabilir.
aittir

11- Fotoğraf düzenleme uygulamaları kullanın.
Bu tür uygulamalar size farklı fotoğrafları bir arada kullanma gibi birçok yeni ve farklı özellik sunabilir.

12- Yer bildirimi yapın.
Fotoğraflarınızı paylaşırken nerede çektiğinizi de eklerseniz oraya ilgi duyan kişiler de fotoğrafınıza rahatlıkla ulaşabilir. Hatta foursquare üzerinden de size ulaşabilirler. O mekana yeni gelen bir kişinin sizin fotoğrafınızı görmesi ve takip etmesi kuvvetle muhtemeldir.

13- Hesabınızı tanıtacak yerlere ekleyin.
Web sitenize ve e-posta imzanıza ekleyerek yeni takipçiler toplayabilirsiniz.

14- Hikaye anlatın, sürekli olun.
İnsanlara sizi sürekli takip etmeleri ve sizin fotoğraflarınıza dikkat kesilmeleri için sebep sunun. Tek bir fotoğrafla işi kotaracağınızı düşünmeyin.

15- İlgi alanınıza giren kişileri takip edin.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Takip etme aynı zamanda kendinizden haberdar etme yöntemidir. Instagram’da yeni takipçiler için bildirim olduğundan sizi fark etmesi kuvvetle muhtemeldir. Ancak sürekli takip edip bırakmanın takipçilerinizde iyi bir imaj bırakmayacağını unutmayın. (Takip yapmadan önce hesabınızı gizlerseniz insanlar sizin paylaşımlarınızı merak edeceğinden takip önerisi gönderecektir. Böylece daha fazla takipçi toplayabilirsiniz. Birkaç hafta sonra Instafollowers gibi bir uygulama indirerek sizi takip etmeyenleri bulup onları takibi bırakabilirsiniz. Spam grubuna girebilir ama çok takipçisi olan sizinle benzer paylaşım yapan birini bulup onun takipçilerini de takip edebilirsiniz. Bu süreçte Instagram’ın takip ve takip bırakma limitleri olduğunu unutmayınız.)



instagram, instagram takipçi arttırma, instagram takipçi nasıl arttırılır, instagram takipçi kazanma, instagram ücretsiz takipçi kazanma, instagramda takipçi arttırma yolları, instagram takipçi kazanma programları, instagram hakkında bilgi, instagram nasıl çok takipçi kazanabilirim, instagram doğal yollardan takipçi kazanma, instagram takipçileri nasıl arttırılır, instagramda gerçek takipçi nasıl kazanırım, instagram takipçi çekme nasıl, instagramda nasıl takipçilerimi arttırabilirim, ünlülerin instagram adresleri, instagram takip mesajları, instagram takipçi hilesi, instagram hileleri, instagram takipçi hilesi nasıl kurulur, ne yaparsam instagram takipçilerim artar, 

Etiketler: , , , , , , .

Yorum Yaz