GÜNAHKAR DİZİSİ KARA SADO (KOREL CEZAYİRLİ) KİMDİR - KOREL CEZAYİRLİ KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ

GÜNAHKAR DİZİSİ KARA SADO...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Tüm diziler ve dizi oyuncuları hakkında geniş yer verdiğimiz sitemizde diziler ve oyuncuları hakkında tüm bilgilere sahip olabilirsiniz. Sizlere yeni dizileri ve dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. Daha önceki yazılarımızda Fox Tv de başlayacak olan Günahkar dizisi hakkında bilgiler vermiştik, dizinin bazı oyuncularını da tanıtmıştık. Uzun zamandır merakla beklenen Günahkar dizisi nihayet izleyici ile buluşuyor. 

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Günahkar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça başarılıdır. Genç kızların sevgilisi Seçkin Özdemir'in başrolde oynadığı Günahkar dizisinin diğer başrol oyuncuları ise, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan, Zuhal Gencer, Çağrı Şensoy, Caner Tanrıverdi ve Korel Cezayirli gibi isimlerdir. Oldukça başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan günahkar dizisi Genç doktor adayı olan Ali Yusuf, sevgilisinin işlediği cinayeti üstlenince, beklemediği şekilde gerçek bir günahkara dönüşmesi ve intikam dolu yaşantısını anlatacak.

Günahkar dizisinde Kara Sado karakterini canlandıran Korel Cezayirli dizi oyuncuları arasında dikkat çeken isimlerdendir. Günahkar dizisinde Ali Yusuf'un arkadaşı kara Sado karakterini oynayan Korel Cezayirli hakkındaki tüm bilgiler yazımızın devamındadır.

GÜNAHKAR DİZİ OYUNCULARI>>>

Günahkar Dizisi Kara Sado Karakteri Kimdir?


Korel Cezayirli Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Günahkar dizisinde Kara Sado karakterini canlandıran Korel Cezayirli 2 Nisan 1976 yılında Ankara da doğan Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamlayan Korel Cezayirli 1996 yılında Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı. 

1985 – 1994 yılları arasında sırasıyla; yüzme basketbol ve artistik buz pateni dallarında lisanslı sporcu oldu. 1994 – 1996 yılları arasında modern dans ve jazz dans üzerine dersler aldı. Öğrenciliği süresince, başta Prof. Bozkurt Kuruç, Semih Sergen, Lale Oraloğlu ve Prof. Dr. Fuat Hacyev olmak üzere birçok değerli ustadan dersler aldı. 2000 yılında konservatuvardan mezun olan Cezayirli, aynı yıl Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sınavını kazandı ve Şehir Tiyatroları’nın kurucu-oyuncusu olarak göreve başladı. 2005 yılında Şehir Tiyatroları bünyesinde Geleneksel Türk Tiyatrosu Birimi’ni kurarak; Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun canlandırılması, geliştirilmesi ve Çağdaş Türk Tiyatrosu Kuramı çalışmalarını başlattı. 

2006 yılında Tolga Özeçel’ le birlikte Tiyatro Gazetesi’ni kurdu. Halen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir. Dedesi Vedi Cezayirli, Devlet Tiyatrolarının ilk dönem sanatçılarından olup, Adana Şehir Tiyatrolarının da kurucusudur. Ankara'daki ilk film stüdyosu Cezayirli Film 'i kurmuştur.

Korel Cezayirli Rol Aldığı Diziler

Günahkar - Kara Sado
Düşler ve Umutlar
Lale Devri - Ahmet
Karadağlar - Kadir Karadağ
Son İstasyon - Önder
Maskeli Balo
Deli Deli Olma - Metin Öğretmen
Ayrılık - Sidar
Köprü - Yüzbaşı Akın Zeybek
Kod Adı Kaos - Semih Aladağ


Korel Cezayirli Resimleri



günahkar dizisi, günahkar dizisi oyuncuları kimler, günahkar dizi oyuncuları, günahkar dizisi kim kimdir, günahkar dizisi karakter isimleri, günahkar dizisi kara sado kim, günahkar dizisi kara sado karakteri kimdir, günahkar dizisi kara sado resimleri, günahkar dizisindeki kara sado kimdir, günahkar dizisi kara sado gerçek adı, günahkar dizisi kara sado boyu kilosu kaç, günahkar dizisi kara sado gerçekte kim, günahkar dizisinde kara sado karakterini canlandıran, korel cezayirli kimdir, korel cezayirli kaç yaşında, korel cezayirli biyografi, korel cezayirli resimleri, korel cezayirli boyu kaç kilosu kaç, korel cezayirli yaşı, korel cezayirli vikipedi, günahkar dizisi korel cezayirli, günahkar dizisi kara sado, kara sado kimdir günahkar,

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz