GÜNAHKAR DİZİSİ ALİ YUSUF (SEÇKİN ÖZDEMİR) KİMDİR - SEÇKİN ÖZDEMİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ

GÜNAHKAR DİZİSİ ALİ YUSUF TAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Tüm diziler ve dizi oyuncuları hakkında geniş yer verdiğimiz sitemizde diziler ve oyuncuları hakkında tüm bilgilere sahip olabilirsiniz. Sizlere yeni dizileri ve dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. Daha önceki yazılarımızda Fox Tv de başlayacak olan Günahkar dizisi hakkında bilgiler vermiştik, dizinin bazı oyuncularını da tanıtmıştık. Uzun zamandır merakla beklenen Günahkar dizisi nihayet izleyici ile buluşuyor. 

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Günahkar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça başarılıdır. Genç kızların sevgilisi Seçkin Özdemir'in başrolde oynadığı Günahkar dizisinin diğer başrol oyuncuları ise, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan, Zuhal Gencer, Çağrı Şensoy, Caner Tanrıverdi ve Korel Cezayirli gibi isimlerdir. Oldukça başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan günahkar dizisi Genç doktor adayı olan Ali Yusuf, sevgilisinin işlediği cinayeti üstlenince, beklemediği şekilde gerçek bir günahkara dönüşmesi ve intikam dolu yaşantısını anlatacak.

Günahkar dizisinde Ali Yusuf Tan karakterini canlandıran Seçkin Özdemir dizi oyuncuları arasında dikkat çeken isimlerdendir. Günahkar dizisinde Ali Yusuf karakterini oynayan Seçkin Özdemir hakkındaki tüm bilgiler yazımızın devamındadır.

GÜNAHKAR DİZİ OYUNCULARI>>>

Günahkar Dizisi Ali Yusuf Karakteri Kimdir?



Seçkin Özdemir Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Günahkar dizisinde Ali Yusuf karakterini canlandıran Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul da doğan, Radyo ve televizyon programcısı, oyuncu,dj ve sunucudur. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra, üniversite eğitimi için Kocaeli’ye gitti. Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Ardından “Müjdat Gezen Sanat Merkezi – MSM” de tiyatro eğitimi aldı.
2000 senesinde Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı. 2002 senesinde yapmaya başladığı “Brainstorm”isimli radyo show programı Kocaeli’de büyük ilgi gördü ve program 2004’e kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrum’un birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi.

2004 senesinde İstanbul “My Radio”da 5 ay boyunca drive time’da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Foster’s sponsorluğunda yaptığı “Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiye’nin en büyük gençlik kulubü “Gnctrkcll’’ Seçkin Özdemir’le çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm’de yönetmen Önder Kızılkan’la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll’nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.

Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır. Sanatçı son olarak Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve "I'm Sorry, I Love You" adlı bir Kore dizisinden uyarlanan "Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır.

Seçkin Özdemir Rol Aldığı Diziler

Yaban Gülü - 2008
Muhteşem Yüzyıl - Leo - 2012
Al Yazmalım - İlyas - 2011
Bir Aşk Hikayesi - Korkut Ali - 2013


Seçkin Özdemir Resimleri




günahkar dizisi, günahkar dizisi oyuncuları kimler, günahkar dizi oyuncuları, günahkar dizisi kim kimdir, günahkar dizisi karakter isimleri, günahkar dizisi ali yusuf kim, günahkar dizisi ali yusuf karakteri kimdir, günahkar dizisi ali yusuf resimleri, günahkar dizisindeki ali yusuf kimdir, günahkar dizisi ali yusuf gerçek adı, günahkar dizisi ali yusuf boyu kilosu kaç, günahkar dizisi ali yusuf gerçekte kim, günahkar dizisinde ali yusuf karakterini canlandıran, seçkin özdemir kimdir, seçkin özdemir kaç yaşında, seçkin özdemir biyografi, seçkin özdemir resimleri, seçkin özdemir boyu kaç kilosu kaç, seçkin özdemir yaşı, seçkin özdemir vikipedi, günahkar dizisi seçkin özdemir, günahkar dizisi ali yusuf, ali yusuf tan kimdir günahkar,

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz