GÜLLERİN SAVAŞI MİNE (CEREN KOÇ) KİMDİR - CEREN KOÇ KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ VE BİYOGRAFİSİ

GÜLLERİN SAVAŞI MİNE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların sevilen dizisi Güllerin Savaşı izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları Kanal D de yayınlanan sevilen dizi Güllerin Savaşı yayınlandığı anda izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Güllerin Savaşı dizisi hakkında daha önceden bir çok bilgiyi paylaşmıştık, bu yazımızda ise güllerin savaşı çiçek karakteri hakkında bilgiler paylaşacağız. 

Başrollerinde Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder, Yiğit Kirazcı, Sercan Badur, Zeynep Köse, Uğur Kurul, Feyza Civelek gibi isimlerin bulunduğu Güllerin Savaşı dizisinin konusu genel olarak, Damla Sönmez'in canlandırdığı Gülru karakterinin, babasının çalıştığı köşkte hayran duyduğu ve imrendiği Gülfem gibi olmak istemesini ve yaşanan olayları konu alıyor.

Güllerin Savaşı dizi oyuncuların arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken Mine karakterini canlandıran Ceren Koç dizinin aranan isimlerindendir. Ceren Koç Güllerin Savaşı dizisinde Gülru'nun başına bela bir karakteri canlandırmaktadır. Ceren Koç hakkında merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİ OYUNCULARI>>>

Güllerin Savaşı Dizisi Mine Karakteri Kimdir?


Ceren Koç Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Güllerin Savaşı dizisinde Mine karakterini canlandıran Ceren Koç, dizide Gülru'nun nişanlısı Mert'i elde etmeye çalışıyor. Üniversite okumak için dayısı Yener ve yengesi Mesude'nin yanında kalan Mine, Gülru'yu kıskanıyor. Gülru ile Mert'in evlenmemesi için elinden geleni yapan Mine dizinin ilerleyen bölümlerinde Gülru'nun Ömer Bey'e olan duygularını öğreniyor ve Gülru'nun ablası ile konuşmalarını videoya alıyor. 


Ceren Koç hakkında fazla bilgi bulunmuyor ilerleyen günlerde Ceren Koç kaç yaşındadır, Ceren koç boyu kilosu kaçtır gibi hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Ceren Koç daha önceden Bizim Okul dizisinde ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde de oynamıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü öğrencisi olan güzel oyuncu Ceren Koç aynı zamanda 
Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'nda Amatör Tiyatro Oyuncusudur. Ceren Koç dizilerin yanı sıra bir çok tiyatro oyununda oynamış ve Fuse Tea reklamında da oynamıştır.

Ceren Koç Rol Aldığı Diziler

Güllerin Savaşı KANALD/2014 
Muhteşem Yüzyıl STAR/ 2013 
Bizim Okul ATV/ 2013 

Reklam 
Fuse Tea 

Tiyatro 
Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'nda 
2009 - Hamile Adam (Dario FO) - KIZ Rolü 
2010 - Rock'n Roll (Tom STOPPARD) - CANDİDA Rolü 
2011 - Çukur (Ali Mustafa Kemal TUT) - 2.YAVRU Rolü 
2012 - PHAKAMA LONDON Youth in Action Projesi Kapsamında Pirate Rolü

Ceren Koç Resimleri



güllerin savaşı dizisi, güllerin savaşı dizi oyuncuları kimler, güllerin savaşı dizi oyuncu kadrosu, güllerin savaşı dizisinde kim kimdir, güllerin savaşı dizisi mine kim, güllerin savaşı dizisi mine karakterini canlandıran kim, güllerin savaşı dizisi mine, mine güllerin savaşı dizisi, güllerin savaşı dizisi mine fotoğrafları, güllerin savaşı mine resimleri, mine foto galeri güllerin savaşı, ceren koç kimdir, ceren koç kaç yaşında, ceren koç biyografi, ceren koç wikipedi, ceren koç hakkında bilgi, ceren koç boyu kaç kilosu kaç, ceren koç hangi dizilerde oynadı, ceren koç nereli, ceren koç fotoğrafları, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, ceren koç yaşı, güllerin savaşı mine gerçek adı, 

Etiketler: , , , , , , , , , , .

Yorum Yaz