YAREN BİR BAKIŞ BAKTIN ŞARKISI - YAREN ULAN İSTANBUL 19. BÖLÜMDE SÖYLEDİĞİ BİR BAKIŞ BAKTIN ŞARKISI

YAREN BİR BAKIŞ BAKTIN ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul yeni bölümleri ile izlenmeye devam ediyor. Sevilen oyuncuları ve konusu ile oldukça beğenilen Ulan İstanbul dizisi yeni bölümleri ile her hafta ekranlara gelmeye devam ediyor. 

Kanal D'nin en çok izlenen dizileri arasında olan Ulan İstanbul dizisi bir çete grubunun olaylarını anlatmaktadır. Ulan İstanbul dizisi oyuncuları arasında olan ve her hafta söyledikleri şarkılar ile büyük beğeni toplayan Yaren ve Karlos söyledikleri şarkılar ile rekor kırmaya devam ediyorlar. 

Ulan İstanbul dizisinin geçtiğimiz bölümlerinde Yanarım şarkısını söyleyen Yaren ve Karlos en çok izlenen ve dinlenenler arasına girerek büyük başarı yakalamıştı. Yaren şimdi ise dizinin yeni bölümünde bir şarkı daha söylüyorlar. Ulan İstanbul dizisinin yayınlanacak 19. bölümünde Yaren Bir Bakış Baktın Kalbimi Çaldın diye devam eden bir şarkı söylüyor. Yaren'in söylediği tüm şarkıları sitemizde bulabilirsiniz ve yazımızın devamında ise Yaren'in 19. bölümde söylediği Bir Bakış Baktın Kalbimi Çaldın şarkısının sözlerini ve şarkıyı bulabilirsiniz.

Yaren 19. Bölümde Söylediği Bir Bakış Baktın Şarkısı

Yaren - Bir Bakış Baktın Sözleri
Bir bakış baktın, kalbimi yaktın
Aşkın kemendini, boynuma taktın
Bahçende gülün kapında kölen
Olmaya razıyım sevgilim senin

Canım fedadır senin yoluna
Günahların da benim boynuma
Çıkalım seninle Bağdat yoluna
Sen bir şahinsin, ben garip serçe
Attın kalbime demirden pençe

Mehtap senin o güzel yüzünde
Seyretsem ne olur seni dizimde
Bahçende gülün kapında kölen
Olmaya razıyım sevgilim senin

Canım fedadır senin yoluna
Günahların da benim boynuma
Çıkalım seninle Bağdat yoluna
Sen bir şahinsin, ben garip serçe
Attın kalbime demirden pençe
Aman gökyüzü olsam,seni dağ gibi sevsem
Ölsem de, seni bin yıl sağ gibi sevsem

yaren karlos şarkıları dinle, yaren ve karlosun söylediği şarkı, ulan istanbul yaren ve karlos şarkıları, ulan istanbul dizi oyuncuları, yaren bir bakış baktın şarkısı dinle, yaren ve karlos bir bakış baktın şarkısı, yaren bir bakış baktın şarkısı, karlos ve yaren şarkıları bir bakış baktın, karlos ve yarenin söylediği tüm şarkılar, yaren bir bakış baktın kalbimi çaldın şarkısı sözleri, yarenin yeni bölümde söylediği şarkının ismi, yarenin söylediği bir bakış baktın şarkısı kimin, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, yaren canım fedadır senin yoluna şarkı sözleri, yaren 19. bölümde söylediği şarkı, yaren 19. bölümde bir bakış baktın şarkısı, bir bakış baktın yarenin 19. bölümde söylediği şarkı

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz