URFALIYAM EZELDEN DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - URFALIYIM EZELDEN DİZİSİ

URFALIYAM EZELDEN DİZİSİ OYUNCULARI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yeni başlayan diziler hakkında bilgi alabileceğiniz ve dizi oyuncularının biyografilerini bulduğunuz sitemizde diziler hakkında bilgi vermeye devam ediyoruz. Kanal D de başlayan ve kısa zamanda sevilen Urfalıyım Ezelden dizisi ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Yazımızın devamında Urfalıyım Ezelden dizisi konusu ve oyuncuları kimdir gibi bilgileri bulabilirsiniz.

Urfalıyam Ezelden dizi konusu genel olarak Urfa'da yaşayan Halil, kardeşi ile aşık olduğu kızı kaçırır ve allı şallı düğün yaparlar. Düğün sırasında Halil vurulur ve ölür. Halil'in babası ise kocası ölen ve hamile olan Selva'yı Halil'in kardeşi Cemal ile nikahlar. Cemal yengesi olan Selva ile karı koca gibi görünür ama Cemal Selvay'a helali gözüyle bakmaz. Sonrasında İstanbul'a taşınan aile burada yaşarlar ve Cemal burada Ceylan adlı bir kızla tanışıp sevmeye başlar. Urfalıyım Ezelden dizisi başrollerinde Bülent İnal, Dolunay Soysert, Öykü Gürman, Settar Tanrıöğen, Menderes Samancılar, Mine Teber, Zuhal Olcay gibi oyuncular yer almaktadır.

Sizlere bu yazımızda Urfalıyım Ezelden dizi oyuncuları kimler, Urfalıyım Ezelden dizi konusu nedir ve Urfalıyım Ezelden dizisi karakter isimleri, dizide kimkimdir gibi merak edilen soruların cevaplarını paylaşacağız. İlerleyen günlerde ise oyuncuların biyografi ve resimlerine buradan ulaşabilirsiniz.


Urfalıyam Ezelden Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Urfalıyam Ezelden CemalBülent İnal
Urfalıyam Ezelden Selva Dolunay Soysert
Urfalıyam Ezelden CeylanÖykü Gürman (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Urfalıyam Ezelden MehmetSettar Tanrıöğen 
Urfalıyam Ezelden Zekiye NineMeral Çetinkaya
Urfalıyam Ezelden Duran Ağa - Menderes Samancılar
Urfalıyam Ezelden EmineMine Teber 
Urfalıyam Ezelden KadirCahit Gök 
Urfalıyam Ezelden SelahattinGüven Murat Akpınar
Urfalıyam Ezelden ÇetinUğur Güneş 
Urfalıyam Ezelden KevserMakbule Akbaş
Urfalıyam Ezelden TırşikFerdi Sancar
Urfalıyam Ezelden Recep Cansu Fırıncı
Urfalıyam Ezelden Ali - Bahadır Efe
Urfalıyam Ezelden İnci Eylem Yıldız
Urfalıyam Ezelden Damla Deniz Denker
Urfalıyam Ezelden TürkanZuhal Olcay
Urfalıyam Ezelden Torun Halil Burak Sevindik 
Urfalıyam Ezelden Halil Kadim Yaşar
Urfalıyam Ezelden Feyzo AğaÜmit Yesin
Urfalıyım Ezelden Niyazi Ali Tutal
Urfalıyım Ezelden NatalieYıldız Pişirgen
Urfalıyım Ezelden Sarhoş İrfanBülent Serttaş


Urfalıyım ezelden Dizi Konusu Nedir

Mehmet Bozoğlu nam-ı diğer "Yanık Memed"; beş oğlu ile beraber Urfa sıra gecelerinin önde gelenlerindendir. Büyük oğlu Halil, Adanalı Duran Ağa'nın kızı Selva'ya aşık olur. Selva ve Halil sevdalarını bir ömür sürdürmek isterler. Memed, Duran Ağa'dan kızını ister. Koskoca Duran Ağa kızını çalgıcıya vermez. Halil, kardeşi Cemal'le Selva'yı kaçırır. İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. Memed, Halil'in sevdasına inanır ve oğluna anlı şanlı bir düğün yapar. Duran Ağa'nın, oğlu Recep, Halil'i düğününde vurup öldürür. Yanık Memed, Halil'den hamile olan Selva'yı, Cemal'le nikahlar. Duran Ağa ile kan davasının sürmesinden ve diğer oğullarını da bu davada kaybetmekten çekinip ailesi ile İstanbul'a göçer. Doğan çocuğa rahmetli Halil'in adını verirler. Küçük Halil, babasını Cemal olarak bilir, Selva ve Cemal görünüşte karı kocadır. Ama Cemal abisinden emanet yengesine asla helali gözüyle bakmaz. Hayatını ailesine adamıştır. 

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Urfa'dan göçtükten sonra, İstanbul Müzikçiler Çarşısı'nda (İMÇ) dükkan açan Memed, ailesi ile götürü usulü sıra geceleri düzenler, düğünlerde, özel gecelerde sahne alır, 'Sıra Gecesi' geleneğini sazıyla sözüyle yaşatır. Ailenin en büyüğü Zekiye Nene de İstanbul'da yaşayıp giderlerken birbirlerine tutunmalarına yardımcı olur. Hayat onlara ne kadar zulmederse etsin, Memed sazından sözünden asla vazgeçmez, neşesini, umudunu kaybetmez. Böylesi bir bahar günü, Cemal; sesi gibi billur yüzlü Ceylan'la tanışır. Ceylan zorda kalan Yanık Memed'in Sıra Gecesi ekibine solist olarak katılır. Ceylan ve Cemal fırtınalı bir aşka tutulur. Cemal; bir yanda abisinin emaneti Selva, bir yanda gönlünü kaptırdığı Ceylan arasında savrulur durur.


urfalıyım ezelden, urfalıyım ezelden dizisi, urfalıyım ezelden oyuncuları, urfalıyım ezelden dizi oyuncuları kimler, urfalıyım ezelden oyuncu isimleri, urfalıyım ezelden dizisinde kim kimdir, urfalıyım ezelden dizisi karakter isimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, urfalıyım ezelden dizisinde kim hangi rolde, urfalıyım ezelden dizi konusu nedir, urfalıyım ezelden dizisinin konusu, urfalıyım ezelden dizisinin tüm oyuncu kadrosu, urfalıyım ezelden dizisinin tüm kadro karakter isimleri, urfalıyım ezelden selva karakteri, urfalıyım ezelden dizi 1. bölüm, urfalıyım ezelden yeni bölüm fragmanı, urfalıyım ezelden dizisinde kimler oynuyor, urfalıyım ezelden oyuncuları isimleri, urfalıyım ezelden ne zaman hangi gün oynuyor, urfalıyam ezelden dizi oyuncu kadrosu, urfalıyam ezelden dizisi

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz