TÜRKİYE BREZİLYA MAÇI BİLET FİYATLARI - TÜRKİYE BREZİLYA MAÇ BİLETLERİ NE KADAR

TÜRKİYE BREZİLYA MAÇI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
İlk defa 58 yıl önce İstanbul'a gelmiş ve Türkiye ile karşılaşmış olan Brezilya takımı 58 yıl aradan sonra tekrar İstanbul'a gelerek milli takım ile hazırlık maçı oynayacak. Bugüne kadar toplamda 5 kere karşı karşıya gelen Türkiye ve Brezilya takımlarının oynadıkları maçlarda 3 kez Brezilya kazanırken 2 kere de berabre kalınmıştır. Brezilya karşısında hiç galibiyet alamayan milli takımımız 12 Kasımda galibiyet elde edebilecek mi?.

Türkiye Brezilya maçı 12 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 20:30 da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında oynanacak. Dünyaca ünlü oyuncuları olan Brezilya takımı İstanbulda olacak. Futbolseverlerin yakından takip ettiği ünlü futbolcular İstanbulda oynayacaktır. Herkesin merak ettiği ve isteyip de maçına gidemediğiniz oyuncular 12 Kasımda Türkiye ile karşılaşacak. futbolseverlerin ve maçı canlı izlemek isteyenlerin merak ettiği ve sabırsızlandığı Türkiye Brezilya maçı biletleri satışa sunuldu. 

Sizlere bu yazımızda 12 Kasımda oynanacak olan Türkiye Brezilya maçı bilet fiyatları hakkında bilgileri derledik. Ayrıca maçın saatini ne zaman oynanacağını ve hangi statta oynanacağı bilgisini bulabilirsiniz.


Türkiye Brezilya Maçı Bilet Fiyatları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kale Arkası: 104,00 TL
Kategori 5 : 196,00 TL
Kategori 4 : 220,00 TL
Kategori 3 : 296,00 TL
Kategori 2 : 350,00 TL
Kategori 1 : 360,00 TL
VİP  : 600,00 TL


Türkiye Brezilya maçı sonrasında maçın önemli anlarını maçın geniş özetini ve önemli anlarını burada bulabilirsiniz.


türkiye brezilya maçı ne zaman, türkiye bresilya maçı ne zaman saat kaçta, brezilya türkiye maçı hangi kanalda, brezilya türkiye maçı biletleri, türkiye brezilya maçı bilet fiyatları, türkiye brezilya bilet fiyatları ne kadar, türkiye brezilya maçı biletleri kaç para, bilet fiyatları, biletix, türkiye brezilya biletleri ne kadar, brezilya türkiye maçı bileti kaç para, 12 kasım türkiye brezilya maçı saat kaçta, brezilya türkiye maçı biletleri kaç paradan başlıyor,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz