KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN NAZLI (ELİF TAŞ) KİMDİR - ELİF TAŞ KİMDİR BOYU KİLOSU YAŞI KAÇ

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN NAZLI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Biyografi bölümümüzde dizilerdeki oyuncular hakkında bilgi vererek tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda Elif Taş hakkında merak edilenleri ve sorulan soruların cevaplarını sizler için derledik. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Nazlı karakterini canlandıran güzel oyuncu dizi deki oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekmektedir. 

Kaderimin Yazıldığı Gün dizi konusu genel olarak, köklü bir aile olan Yörükhan ailesinin oğlu olan Kahraman'ın üzerine kurulu bir hayatı anlatmaktadır. Kahraman ile evli olan Defne çiftinin çocuklarının olmayışı bu iki çifti üzmekte ve çareyi sıradan bir işçi olan Elif ile anlaşarak taşıyıcı anne olmasını istemeleri ile beraber gelişen olayları anlatmaktadır. Başrollerinde Özcan Deniz, Beğüm Kütük, Hatice Şendil, Gürbey İleri gibi oyuncular yer almaktadır. 

Kaderimin Yazıldığı Gün dizi oyuncuları arasında olan ve Nazlı karakterini canlandıran Elif Taş dizi oyuncuları arasında adından en çok söz ettiren isimlerin başında gelmektedir. Dizinin başlaması ile beraber Kaderimin Yazıldığı Gün Nazlı kimdir, Elif Taş kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması üzerine Elif Taş hakkında merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİ OYUNCULARI>>>

Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Nazlı Karakteri Kimdir?

Elif Taş Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Elif Taş 14 Nisan 1992 yılında İstanbul da doğmuştur. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul da tamamlayan güzel oyuncu Elif Taş, 
Yıldız Teknik Üniversitesi Seramik bölümünde okumaktadır.

Öğrencilik hayatı devam eden Elif Taş aldığı teklifleri değerlendirerek bir çok reklam filmlerinde ve dizilerde rol almıştır. Elif Taş ilk olarak 
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Gülbahar Hatun karakteri ile oyunculuğa başlamış ve sergilediği oyunculuk performansı ile bir anda yıldızı parlamıştır. Sonrasında Halley, Eti Hoşbeş, Halkbank, Mc Donald's ve Vodafone reklarında rol almıştır. En son Paşa Gönlüm dizisinde Nurcan karakteri ile ekranlarda olan Elif Taş Aşk Kırmızı isimli sinema filminde de rol almıştır. 

Sempatikliği ve masumluğu ile izleyici kendine bağlayan Elif Taş 1,64 boyunda ve 45 kilo ağırlığındadır. Elif Taş şimdi ise Kaderimin Yazıldığı gün dizisinde Nazlı karakterini canlandırarak izleyici karşısındadır.

Elif Taş Rol Aldığı Dizi ve Filmler

- 2014 Kaderimin Yazıldığı Gün (Nazlı)
- 2014 Paşa Gönlüm (Nurcan)
- 2013 Aşk Kırmızı
- 2013 Muhteşem Yüzyıl

Elif Taş Resimleri




kaderimin yazıldığı gün dizisi, kaderimin yazıldığı gün dizi oyuncuları, kaderimin yazıldığı gün dizisi nazlı, kaderimin yazıldığı gün nazlı kimdir, kaderimin yazıldığı gün nazlı resimleri, kaderimin yazıldığı gün nazlı hakkında bilgi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, kaderimin yazıldığı gün nazlı gerçek adı nedir, kaderimin yazıldığı gün nazlı kaç yaşında boyu kaç kilosu kaç, kaderimin yazıldığı gün nazlı biyografi, elif taş kimdir, elif taş resimleri, elif taş boyu kilosu yaşı kaç, elif taş fotoğrafları, elif taş hakkında bilgi, elif taş sevgilisi kim, elif taş kaç yaşında nereli, elif taş vücut ölçüleri, elif taş galeri, elif taş kimdir, elif taş resimleri, elif taş evli mi

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz