HAYAT YOLUNDA DİZİSİ SEZA (CEYDA TEPELİLER) KİMDİR - CEYDA TEPELİLER KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ BİYOGRAFİSİ

HAYAT YOLUNDA DİZİSİ SEZA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son günlerin sevilen dizisi olan Hayat Yolunda dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan Hayat Yolunda dizisi oyuncuları da oldukça beğenilmiş, oyuncular hakkında bir çok araştırmalar yapılmıştır ve yapılmaya devam ediyor. songuncel.blogspot.com olarak siz değerli okuyucularımıza dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. Hayat Yolunda dizisinde bir çok başarılı oyuncu olmasının yanı sıra, dizi oyuncuları arasında en çok ilgi gören ve hakkında araştırma yapılan, Seza karakterini canlandıran Ceyda Tepeliler olmuştur.

Hayat Yolunda dizisi Seza Türk karakteri dizinin güzel hemşiresidir. Seza Hemşire, şehir dışında kazandığı tıp fakültesine ailevi sebeplerden dolayı gidememiş, İstanbul'da kalıp hemşirelik okumak zorunda kalmıştır. Maddi sıkıntılar eşliğinde gittiği okuldan dereceyle mezun olup, Veysel Hoca'nın hastanesinde çalışmaya başlar. Dikkatli ve zeki bir hemşiredir, Güzel, sadakatli ve kırılgandır. Bir gecekondu mahallesinde, iki kardeşiyle birlikte yaşar. Tekerlekli sandalyede olan kardeşi Sema'nın, bir gün ayağa kalkması en büyük dileğidir.

Hayat Yolunda dizisinde gösterdiği oyunculuk performansıyla hakkında, ceyda tepeliler kimdir, kaç yaşındadır. hayat yolunda dizisi hemşire seza kimdir, boyu kilosu kaç gibi bir çok soru sorulmaktadır. Yazımızın devamında bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

HAYAT YOLUNDA DİZİ OYUNCULARI>>>

Hayat Yolunda Dizisi Hemşire Seza Karakteri Kimdir?


Ceyda Tepeliler Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Hayat Yolunda dizisinde Hemşire Seza karakterini canlandıran Ceyda Tepeliler 14 Aralık 1986 yılında İstanbul da doğmuştur. 2012 yılında Kadıköy Pera Güzel Sanatlar Akademisinden mezun olmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro eğitimi almış ve hala eğitimine devam eden Ceyda Tepeliler sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. 

Güzelliği ve oyunculuk performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakan Ceyda Tepeliler ilk olarak oyunculuk kariyerine 2009 yılında yayınlanan Aile Reisi dizisi ile başlamıştır.

Araba ve motorsiklet kullanmayı seven Ceyda Tepeliler, ayrıca Bale ile ilgilenmekte ve keman çalmaktadır. 1,70 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan Ceyda Tepeliler'in göz rengi yeşildir. 
Ceyda Tepeliler'in hem güzelliği, hemde oyunculuğu ile şimdiye kadar oynadığı dizilerde gösterdiği performans hayran kitlesini arttırmıştır. Başarılı oyuncu Dinle Sevgili dizisinde Ceren karakterini canlandırmış ve Arka Sokaklar Dizisinde Pelin karakterini de canlandırmıştır.

Ceyda Tepeliler Boyu         : 1,70
Ceyda Tepeliler Kilosu        : 55
Ceyda Tepeliler Twitter      :
Ceyda Tepeliler Facebook   :
Ceyda Tepeliler İnstagram :


Ceyda Tepeliler Rol Aldığı Diziler

Hayat Yolunda (2014) Seza Türk
Arka Sokaklar
Dinle Sevgili (2011) Ceren rolünde
Karadağlar (2010) Emine rolünde
Aşk Bir Hayal (2009) Şehnaz rolünde
Zoraki Başkan (2009)
Aile Reisi (2009)



Ceyda Tepeliler Resimleri



hayat yolunda, hayat yolunda dizi oyuncuları kimler, hayat yolunda hemşire seza, hayat yolunda doktorların isimleri, hayat yolunda seza, hayat yolunda seza kimdir, hayat yolunda seza karakteri kimdir, hayat yolunda seza kaç yaşında, hayat yolunda seza gerçekte kim, hayat yolunda hemşire seza gerçek adı, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, hayat yolunda seza resimleri, hayat yolunda seza biyografi, ceyda tepeliler, ceyda tepeliler kimdir, ceyda tepeliler kaç yaşında, ceyda tepeliler boyu kilosu kaç, ceyda tepeliler biyografi, ceyda tepeliler resimleri, ceyda tepeliler hakkında bilgi, ceyda tepeliler hayat yolunda dizisi,

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz