GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - KANAL D GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİ

günesin-kizlari-dizi-oyunculari-kimler
Yazımızda Kanal D ekranlarında yeni başlayacak olan ve merakla beklenen Güneşin Kızları dizisi oyuncuları kimler? Güneşin Kızları dizisi oyuncularının canlandırdığı karakterler? Güneşin Kızları dizisi konusu nedir? Gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.


Başarılı dizilere imza atamaya devam eden Kanal D yaz dönemi için bir yeni dizinin çalışmalarına başladı. Kanal Güneşin Kızları dizisi ile bu başarısını sürdüreceğe benziyor. Güneşin Kızları dizisinin başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya ve Funda İlhan'ın olduğu Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Burcu Özberk, İrem Helvacıoğlu, Miray Akay ve Meltem Gülenç gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda tecrübeli ve aynı zamanda ilk defa oyunculuk deyimini yasacak oyuncular yer alacak. 

Dizinin genel olarak konusu edebiyat öğretmeni olan Güneş Hoca’nın 3 kızı ile İstanbul gibi bir metrapolde hayata tutunmasını ve hayata karşı verdiği savaşı anlatıyor…

Fragmanları Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeni toplayan dizinin haziran ayı içerisinde yayınlanmaya başlayacağı bilgisini de iletelim.

Güneşin Kızları Dizi Konusu

Güneş, 35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmenidir. 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedirler. Derken, Güneş’in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu çıkar. Haluk ve Güneş birbirlerine âşık olurlar. Haluk’un kısa sürede evlenme teklifi etmesi, Güneş’i şaşkına çevirir. Güneş, teklifi kabul etmek ister ancak; ortada küçük bir sorun vardır. Kızları, henüz Haluk’un varlığından haberdar değildir. İkizlerden Nazlı, bu evliliğe külliyen karşı çıkar. Selin, hem annesi hem de kendisi için bu evliliğin çok iyi bir fırsat olduğunu düşünürken, en küçükleri Peri, annesini mutlu eden seçimin onu da mutlu edeceğini söyler. Nazlı’nın çıkardığı bütün sorunlara rağmen Haluk’un Güneş’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Güneşin Kızları Dizi Oyuncuları

Emre Kınay - Haluk
Evrim Alasya - Güneş
Hande Erçel - Selin
Miray Akay - Peri
Funda İlhan - Sevilay
Burcu Özberk -Nazlı
Berk Atan -Savaş
Tolga Sarıtaş - Ali
İrem Helvacıoğlu - Tuğçe
Kanat Heparı - Mert
Meltem Gülenç - Rana
Süreyya Güzel - İnci
Teoman Kumbaracıbaşı - Ahmet
Sarper Arda Akkaya - Can
Sarpcan Köroğlu –Emre

Güneşin Kızları Dizi Karakterlerin Açıklaması:

Emre Kınay - Haluk Mertoğlu
Güneş'in kocası. İstanbullu. Ali’nin babası.
Haluk’un iki ayrı tarafı var. Biri karanlık , biri aydınlık… Karanlık tarafını, senelerdir ustalıkla saklayabiliyor. Aydınlık tarafı ise o kadar büyüleyici ki, insan başka bir tarafa bakmıyor bile. Bir kere yakışıklı, karizmatik, kibar, düşünceli, romantik bir adam… Başarılı,  güçlü bir adam… 

Evrim Alasya-Güneş
İzmirli, 35 yaşında güzel, çekici bir kadın. Lisede edebiyat öğretmeni olan Güneş, hayatını üç kızına adamış fedakâr bir anne... Kibar, nazik, narin, ince, soğukkanlı olmasına rağmen konu kızları olduğunda dişlerini göstermekten hiç çekinmiyor.  Genç yaşında anne olduğundan, neredeyse kızlarıyla beraber büyümüş, bu yüzden onlarla arkadaş aynı zamanda.
Güneş, her zaman mantığının sesini dinliyor… Bu kadar hesaplı davranmasa, 3 kızını tek başına büyütmesi mümkün olmazdı. Şimdi kızları büyümüş olsa da, kendini koruma refleksi yer etmiş durumda, artık aşamıyor. Bu yüzden Haluk Mertoğlu ile tanıştığında uzun süre aşka direniyor. 35 yaşında âşık olma fikri ona imkânsız gelse de aşktan kaçamıyor. Seneler sonra ilk defa mantığını bir kenara bırakıp, kalbinin sesini dinliyor.

Tolga Sarıtaş -Ali Mertoğlu
Haluk’un oğlu. 17 yaşında.
Yakışıklı, zeki, kurnaz, havalı… Halası Rana gibi sinsi ve içten pazarlıklı bir tarafı da var. Hayatında amacı olmayan, baba parası yiyen, züppe imajı var. Dünya umurunda değil gibi davranıyor. Güçlü görünmeye çalışıyor. Babasından çekiniyor. Onu sinirlendirmemeye çalışıyor çünkü sonra başına iyi şeyler gelmeyeceğini geçmişte tecrübe etti.
Ali’nin ciddi kız arkadaşı olmamış, onun yanındaki kızlar sık sık değişmiş. Hiç âşık olmamış ve aşkı ciddiye almıyor. Şaşırtıcı derecede çalışkan bir çocuk… Dersleri ciddiye alıyor. Bir kere bir an önce bu evden ve babasından kurtulmak istiyor. Ancak başarılı olursa kendini kurtarabilir.

Burcu Özberk -Nazlı Yılmaz
Nam-ı diğer hırçın kızımız. İkizlerden ‘büyük’ olanı. Tabi sadece 5 dakika farkla. Ama bu Nazlı’nın her fırsatta ablalık taslamasını engellemiyor. Selin ile hiç anlaşamıyorlar. Nazlı, inatçı, başı beladan kurtulmayan, kavgacı, bela bir genç kız. Sürekli bir volkan gibi patlıyor, sürekli atarlı! Hırçınlığı çevresindekilere zarar verse de, en çok kendisine zarar veriyor. Neyse ki hayatında resim var. Grafiti artisti olan Nazlı, kendini en iyi şekilde sokaklarda ifade edebiliyor. Sokağın, öfkenin, isyanın ruhu olan rap müzik de Nazlı’nın vazgeçilmezi…

Berk Atan -Savaş Mertoğlu
Rana'nın üvey oğlu. Ali’nin üvey kuzeni. 18 yaşındaki esas oğlanımız. Yakışıklı, serseri, tehlikeli, çekici… Rock star havası var.
Önceden çok sevilen ve popüler bir çocuk olan Savaş’ın hayatı 1 sene evvel kız arkadaşı Melisa’nın ortadan kaybolması ise tepetaklak olmuş. 
Savaş’ın öfke sorunu sebebiyle zaman zaman bayılmaları, uyandığında ise kayıp zamanda ne yaptığını hatırlamama sorunu var. Melisa ile olan akşam da bunlardan biri. Savaş, asla Melisa’ya bir şey yapmayacağını biliyor ama yine de neden hatırlamadığı konusu beynini kemiriyor.
Aylar sonra klinikten çıktığında ise herkes tarafından dışlanmış, istenmeyen biri olarak hayatına dönüyor. Okula başladığında yeni bir lakabı oluyor; ‘katil’...

Hande Erçel -Selin Yılmaz
Süslü püslü, aklı bir karış havada... Selin’in ikiziyle tek ortak noktası, aynı anneye sahip olmaları. Selin çok güzel bir kız. Üstelik güzelliğinin de fazlasıyla farkında.  Nazlı’nın aksine neşeli, hayat dolu... Büyümeye birazcık fazla hevesli. Hayatı doya doya yaşamak istiyor, değişikliklere balıklama atlıyor.
Havalı, bilmiş, kokoş… Ama kim ne derse desin çok eğlenceli… Çok cesur. İnsanlara güvenme konusunda her ne kadar çuvallasa da, asla duygularından vazgeçemiyor. Duyguları ortada, asla kabuğuna çekilmiyor. Herkesin okuyabileceği açık bir kitap… Çok çabuk yeniliklere adapte oluyor. Selin, İstanbul’a taşındıkları için dünyanın en mutlu insanı bu aralar...

Miray Akay -Peri Yılmaz
Küçük kız kardeş. İnsanları mutlu etmeyi her zaman kendi mutluluğunun önüne koyuyor.
Peri’nin tek istediği annesinin mutluluğu… Utangaç yaradılışlı, insana güven veren bir kız. Aynı zamanda kırılgan göründüğünden pamuklara sarmalayıp saklama hissini uyandırıyor insanda… Başkalarının dertlerini kendi dertlerinden daha çok önemsiyor. 

Meltem Gülenç -Rana Mertoğlu
Haluk ve Ahmet’in ablası… 55 yaşında.  Hiç evlenmemiş. İstanbul hanımefendisi, kibar. Pasif agresif, kuralcı, obsesif… Kibar, nazik ve asla kimseyle direkt arasını bozmayan poker yüzlü bir kadın… Çok kontrollü ve çok oyuncu… Kardeşlerini parmağında oynatıyor gibi görünüyor.
Savaş, Rana'nın üvey oğlu. Donuk ve mesafeli karakterini kıran, şefkat hissettiği belki de tek kişi. Savaş'a gözü gibi bakıyor. 

Funda İlhan -Sevilay
Haluk'un eski karısı. Ali'nin annesi.
Bir gün Haluk'la barışacağına inanıyor. Ali'nin, Haluk'un evinde  varlığını yaşattığına inanıyor. Haluk’a saplantılı bir şekilde aşık. Güneş'in ortaya çıkışıyla birlikte Sevilay panikliyor. Bu evliliği engellemek için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır. 

Teoman Kumbaracıbaşı-Ahmet Mertoğlu
Rana ve Haluk’un en küçük erkek kardeşi… Sanatçı ruhlu, naif, yalnız bir adam… Sık sık Kaş’taki atölyesine kapanıyor.   Karısı İnci'yle pasif bir evlilik ilişkileri var. Ahmet kendi dünyasında ve mümkün mertebe Haluk ve Rana'dan uzak yaşamaya çalışıyor.
Güneş'i ilk gördüğünde Ahmet'in hafızasında tanıdık bir yüzü karşılıyor. 

Kanat Heparı -Mert
Melisa’nın abisi. Kardeşinin bir melek olduğunu zannediyor ama çok yanılıyor.
Fevri hareket eden, insanların yüzüne karşı gerçek düşüncelerini direkt söyleyebilen bir çocuk. Bu yüzden kızlarla arası hiç iyi olmamış. Kardeşinin kaybından sonra etrafıyla ilgisini kesmiş.

Güneşin Kızları dizisi, Güneşin Kızları dizisi konusu nedir, Güneşin Kızları dizisi oyuncuları kimler, Güneşin Kızları dizisi yeni bölüm, güneşin kızları dizi oyuncu isimleri, Güneşin Kızları dizisi karakterleri, Güneşin Kızları oyuncu kadrosu, Güneşin Kızları dizisi hakkında bilgi, Güneşin Kızları dizisinde kimler oynuyor, kanal d güneşin kızları dizisi, yeni diziler, kanal d güneşin kızları güneş kim, güneşin kızları peri kim, selin kim,nazlı kim, gunesin kizlari oyunculari,

Etiketler: , , , , .

Yorum Yaz