14 HAZİRAN SURVİVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK YARIŞMASI / SURVİVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK OYUNU



Ünlüler -Gönüllüler formatında yayınlanan,sunuculuğunu Acun Ilıcalının sunduğu Survivor All Star yine heyecanla izleniyor,zorlu ada koşullarında yarışan yarışmacılar finale az kala herşeylerini ortaya koyarak yarışmaya devam ediyorlar.

Geçen hafta yapılan Sms oylamasıyla hızlandırılmış bölümlere geçilen Survivor All Star'da artık yaşımacılar ada konseylerinde yeni sms almayacaklar ve topladıkları sms'lere göre değerlendirecekler,

Ünlüler takımından geriye kalan Merve,Hakan,Seranay ve Doğukan,Gönüllüler takımında ise Turabi,Hilmi Cem,Hasan ve Begüm kaldı,Bükün oynanan dokunulmazlık yarışmasında hangi takım kaybederse artık o takım için zor günler dahada belirgin hale gelecek,Kaybeden takım Gönüllüler takımı olur ise Turabi'nin kazandığı Sembol sayesinde direk olarak finale gideceği için yarışma bireysel olarak devam edecektir.


Survivor All Star'ın  14 Haziran akşamı yayınlanan dokunulmazlık yarışmasında yine kıyasıya çekişme vardı ,Bügün yaşanan dokunulmazlık oyununda yarışmacıların engelleri geçerek son parkurda aldıkları tahtalarla engelleri geçen yarışmacılar sonunda ellerindeki tahtaları yerlerine takarak SURVİVOR yazmaya çalışacaklardır.

Kazanan takım: Oyun devam ediyor Ünlüler 5 Gönüllüler 10


Doğukan ile Hilmicem Yarıştı:    Doğukan Kazandı(Ü)
Hakan ile Hasan Yarıştı:              Hasan Kazandı(G)
Serenay ile Begüm Yarıştı:           Begüm Kazandı(G)
Hakan ile Hilmicem Yarıştı:         Hilmicem Kazandı(G)
Doğukan ile Hasan Yarıştı:           Doğukan Kazandı(Ü)
Merve ile Begüm Yarıştı:              Merve Kazandı(Ü)
Hakan ile Hilmicem Yarıştı:         Hilmicem Kazandı(G)
Doğukan ile Hasan Yarıştı:           Hasan Kazandı(G)
Serenay ile Begüm Yarıştı:            Begüm Kazandı(G)
Hakan ile Turabi Yarıştı:              Turabi Kazandı(G)

Doğukan ie Hilmicem Yarıştı:       Doğukan Kazandı(Ü)
Merve ile Begüm Yarıştı:               Merve Kazandı(Ü)
Hakan ile Hasan Yarıştı:                Hasan Kazandı(G)
Doğukan ile Turabi Yarıştı:           Turabi Kazandı(G)
Serenay ile Begüm Yarıştı:             Begüm Kazandı(G)


14 HAZİRAN DOKUNULMAZLIK OYUNU KAZANAN TAKIM: GÖNÜLLÜLER

Birinci dokunulmazlık oyunu 14 haziran 2015 pazar akşamı, ikinci dokunulmazlık oyunu ise 15 haziran 2015 pazartesi akşamı oynanacak.

İki Dokunulmazlık Oyunu Oynamamalarının Sebebi:

Hızlı çekimlere başlanan yarışmada SMS oylamasını son kez yapılmıştı finale kadar  Sms oylamasının yapılmayacağı yarışmada artık bu sms oylamasına göre değerlendirilecek.

Adada elemeye kalan 2 kişinin ise iki dokunulmazlık oyunu sonrası belli olacağını söyleyen Acun Ilıcalı,1,oyanan dokunulmazlık oyununda ilk kişi  2. dokunulmazlık oyununda da 1 kişi elemeye kalacak, sms oylamasına göre finale veda edecek...




Survivor all star yarışması,Survivor all star dokunulmazlık oyununu kim kazandı,Survivor all star dokunulmazlık oyunu neydi,Survivor all star dokunulmazlık ödülü,sorvayvır dokunulmazlık oyunu,sorvayvır dokunulmazlık oyununu kim kazandı,14 haziran sorvayvır all star,14 haziran survivor dokunulmazlık oyunu,



Etiketler: , , , , .

Yorum Yaz