31 MART ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI - ÜNLÜLER 31 MART SMS SIRALAMASI

survivor 31 mart sms sonuçları, 31 mart survivor ünlüler sms sonuçları, ünlüler 31 mart oylama sonuçları, 31 mart salı sms oylamasi, ünlüler sms siralamasi, 31 mart survivor all star oylama sonuçları, acunn.com sms sonuclari, acunn.com ünlüler oylama sonuçları

7 NİSAN SMS SONUÇLARI>>>

31 MART SMS SONUÇLARI

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star bu hafta da yine eleme gecesi ile ekranlarda olacak. Bilindiği gibi her hafta ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynanan Pazar günleri dokunulmazlığı kaybeden taklım ada konseyine giderek bir yarışmacı ismi yazarak elenmesini istemektedirler. 

Survivor all star adasından en son giden yarışmacı Seda olmuştu. Bu haftaki eleme dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı arasında yapılacak.

29 Mart Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ada konseyinde gitmesini istedikleri ismi yazdılar ve yazılan isimlerden en çok Almeda ve Merve Oflaz ismi çıktı ve adaylar belli oldu.

Ada konseyinde belirlenen isimin yanı sıra bir de Ünlüler takımında sms oylaması yapıldı ve sms oylaması sonucunda birinci olan kişi ise Almeda ve Merve Oflaz'ın karşısına bir isim daha söyleyecek eleme bu üç isim arasında olacak. Elenmek üzere seçilen üç isim arasında en az sms oyunu alan kişi adaya veda edecek. Yazımızın devamında Ünlülerden en çok sms alan kişiin kim olduğu ve adaya kimin veda edeceği hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.


31 MART SURVİVOR ALMEDA ELENDİ

31 Mart Salı Ünlüler SMS Sonuçları

31 Mart Ünlüler SMS Sonuçları
  1. ANIL
  2. DOĞUKAN
  3. SERENAY
  4. MERVE AYDIN
  5. BERNA
  6. HAKAN
  7. PASCAL
  8. MERVE OFLAZ
  9. ALMEDA


Pazar akşamı Ünlüler ada konseyinde yazdıkları isimler sonucunda ismi en çok çıkan kişi Almeda ve Merve Oflaz oldu. Ünlüler takımından elenmek üzere ilk aday Almeda ve Merve Oflaz oldu. Salı akşamı ise SMS oylaması sonucunda birinci çıkan kişi bir isim daha söyleyecek ve eleme bu 3 kişi arasında olacaktır.

Etiketler: , , , , , .

Yorum Yaz