SERÇE SARAYI DİZİ OYUNCULARI KİMLER - STAR TV SERÇE SARAYI DİZİ KONUSU



SERÇE SARAYI DİZİ OYUNCULARI KİMLER

Star Tv dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Bir çok diziye sahip olan Star tv, yeni dizisi Serçe Sarayı'nı görücüye çıkarıyor. Serçe Sarayı adlı diziyi izleyici ile buluşturan star tv başarısını devam ettirmektedir. 

Serçe Sarayı dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Serçe Sarayı dizi oyuncuları arasında Mert Fırat, Songül Öden,
Alican Yücesoy, İpek Bağrıaçık, Serkan Ercan, Esra Dermancıoğlu, İlayda Alişan, Aliye Mutlu, Ozan Akbaba gibi bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Serçe Sarayı dizisi konusu kocası öldükten sonra 2 oğlu ve kız kardeşi ile bir evde yaşamaya başlayan Serçe, tek başına hayata tutunmaya çalışırken öğrendikleri sırlar onun yalanlarla dolu bir hayat yaşamış olmasını ve kocasının onu yıllarca aldattığını ortaya çıkarmaktadır. 

Başarılı oyuncu kadrosu ve çarpıcı konusu ile beğenilen Serçe Sarayı dizisi ile ilgili olarak izleyiciler Serçe Sarayı dizi oyuncuları kimdir, Serçe sarayı oyuncularının isimleri, serçe sarayı karakter isimleri dizide kim kimdir gibi bir çok soruyu sormaktadırlar. Yazımızın devamında bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Serçe Sarayı Dizi Oyuncuları

Serçe Sarayı Serçe - Songül Öden

Serçe Sarayı Bülent - Mert Fırat
Serçe Sarayı Ali Rıza - Alican Yücesoy
Serçe Sarayı Ramazan - Ozan Akbaba
Serçe Sarayı Kadir - Serkan Ercan
Serçe Sarayı Süla - Esra Dermancıoğlu
Serçe Sarayı Deli MahirErkan Bektaş
Serçe Sarayı Aliye - Selen Öztürk
Serçe Sarayı Sinem - İlayda Alişan
Serçe Sarayı Aliye Mutlu 
Serçe Sarayı İpek Bağrıaçık 
Serçe Sarayı Gülen Karaman 
Serçe Sarayı Turgay Kantürk


Serçe Sarayı Dizi Konusu

Serçe Sarayı dizisinin baş karakteri olan Serçe karakteri, 30'lu yaşlarının başında olan güzel bir kadındır, İstanbul'da, iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur; Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir. Hatırasına bile dört elle bağlı olduğu adam onu senelerce üstelik de gözünün içine baka baka aldatmıştır. 


Evlilikleri boyunca bir başka kadınla da beraberliğini sürdüren Ramazan'ın üstelik o kadından da bir erkek çocuğu vardır... Gerçeklerle yüzleşmek Serçe için hayatının dönüm noktasıdır. Serçe bunları yaşarken gençlik aşkı Kadir'in de yaşadıkları mahalleye geri dönmesiyle işler karışacaktır.

serçe sarayı, serçe sarayı dizisi, serçe sarayı dizi oyuncuları, serçe sarayı dizisi konusu, serçe sarayı dizi oyuncu kadrosu, serçe sarayındaki oyuncuların isimleri, serçe sarayında kim kimdir, serçe sarayı karakter isimleri, serçe sarayı dizisi tam kadro, serçe sarayı oyuncu resimleri,

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz