TRABZONSPOR UEFA RAKİBİ KİM OLDU - TRABZONSPOR KİMLE EŞLEŞTİ PLAY OFF RAKİBİ

TRABZONSPOR UEFA RAKİBİ KİM OLDU...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Futbolseverlerin merakla bekledikleri UEFA Avrupa Ligi Play Off turu eşleşmeleri yapıldı ve takımların kimlerle eşleştiği bugün yani 15 Aralık'ta İsviçre'nin Nyon kentinde saat 14:00 da yapılan kurlarla belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz olan Beşiktaş ve Trabzonspor'unda merakla beklenen rakipleri çekilen kuralar sonucunda belli oldu. UEFA Avrupa Liginde L grubunda mücadele eden ve gurubunda Legia Varşova, Lokeren ve Metalist Kharkiv takımlarının olduğu gruptan ikinci olarak çıkan Trabzonspor son 32 takımın arasına adını yazdırmayı başarmıştır.

Herkesin merak ettiği ve beklediği ise Beşiktaş ve Trabznzopor'un kura sonucunda kimler olduğunun yanı sıra merak edilen bir diğer konu ise, Play Off turunda Beşiktaş ve Trabzonspor birbeleri ile karşı karşıya gelip gelemeyeceği konusuydu.

Tüm kura çekimlerinde olduğu gibi aynı grupta mücadele etmiş ve aynı ülkenin takımları bu turda eşleşemiyor. Dolayısıyla Trabzonspor, Legia Varşova ve Beşiktaş'la eşleşemeyecek. 

Geçen yıl olduğu gibi bu senede gruptan çıkmayı başaran ve Play Off turuna katılmaya hak kazanan Trabzonspor yapılan kura sonucu Napoli takımı ile eşleşerek Avrupa macerasına devam etmektedir. Çekilişlere Beşiktaş seribaşı olarak katılırken Trabzonspor ise ikinci torbadan katılmıştır. 

Trabzonspor UEFA Rakibi Kim Oldu?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yapılan kura çekimleri sonucu Trabzonspor UEFA rakibi Napoli oldu.



Trabzonspor Napoli takımı ile yapacağı maçların ayrıntıları ve Trabzonspor Napoli maçı ne zaman saat kaçta ve nerde oynanacak gibi merak edilen bilgileri burada bulabilirsiniz.

İşte Diğer Eşleşmeler

LIVERPOOL - BEŞİKTAŞ
Sevilla - Borussia Monchengladbach
Young Boys - Everton
Wolfsburg - Sporting Lizbon
Ajax - Legia Varşova
Torino - Athletic Bilbao
Aalborg - Club Brugge
Anderlecht - Dinamo Moskova
Dnipro - Olympiakos
Guingamp - Dinamo Kiev
Villarreal - Salzburg
Roma - Feyenoord
PSV Eindhoven - Zenit
Tottenham - Fiorentina
Celtic - Inter



trabzonspor, trabzonspor rakipleri kimler, trabzonspor kimle eşleşti, trabzonspora kim çıktı, trabzonspor uefa rakibi belli oldu, trabzonspor play off rakibi kim oldu, trabzonspor kim ile eşleşti, trabzonspor rakibi kim olacak, trabzonspor avrupa ligi rakibi kim, trabzonspor rakibi belli oldu, trabzonspor rakibi belli oldu mu, trabzonspor avrupa ligi maçı ne zaman, trabzonspor eşleştiği takım ile ne zaman maç yapacak, trabzonspor kurada çıkan takım kim oldu, trabzonspor rakibi hangi takım,

Etiketler: , , , , , .

Yorum Yaz