SEVDAM ALABORA DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ATV SEVDAM ALABORA DİZİSİ



SEVDAM ALABORA DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yeni yılın ilk günleri ile beraber ATV de yepyeni bir dizi daha izleyici ile buluşacak. Şimdiden merakla beklenen ve tanıtımları yapılan dizi Sevdam Alabora adlı dizi olacak. 

Fatih Harbiye dizisinin final yapmasının ardından başrol oyuncusu olan Kadir Doğulu, Sevdam Alabora dizisinde yine başrol oynayacaktır. Genç kızların sevdiği ve beğendiği oyuncu olan Kadir Doğulu Sevdam Alabora dizisi ile yine hayranlarının karşısında olacak. 

Atv ekranlarında yayınlanacak olan Sevdam Alabora dizisi başrollerinde Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Gökçe Yanardağ, Mustafa Avkıran, İlker Kızmaz, Sacide Taşener gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Sevdam Alabora dizisinde imkansız aşkın konu olması ile Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun birbirlerine aşık olmasını ve yaşadıkları zorlukları anlatacaktır. Dizinin tanıtım fragmanları yayınlanması ile beraber Sevdam Alabora 1. bölüm merakla beklenmektedir. Ocak ayında izleyici ile buluşacak olan dizi hakkında bilgiler yazımızın devamında.

Sevdam Alabora dizi oyuncuları kimler, Sevdam Alabora dizisi konusu nedir gibi bir çok sorunun sorulması üzerine, sizlere bu yazımızda sevdam alabora oyuncu kadrosunda kimlerin olduğunu ve dizinin konusu hakkında bilgiler vereceğiz. İlerleyen günlerde ise dizide yer alan oyuncuların biyografi ve resimlerini burada bulabilirsiniz. 

Sevdam Alabora Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Sevdam Alabora Gökhan - Kadir Doğulu Kimdir>>>
- Sevdam Alabora Zeynep - Elçin Sangu Kimdir>>>
- Sevdam Alabora Sevinç - Gökçe Yanardağ Kimdir>>>
- Sevdam Alabora Ali Hikmet - Mustafa Avkıran Kimdir>>>
- Sevdam Alabora Nedret - Sacide Taşener Kimdir>>>
- Sevdam Alabora Selçuk - İlker Kızmaz  Kimdir>>> 
- Sevdam Alabora Banu - Başak Parlak Kimdir>>>
- Sevdam Alabora Rezzan - Zeynep Kumral Kimdir>>>

(Oyuncular Güncellenecektir)



Sevdam Alabora Dizi Konusu Nedir

Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ve güzeller güzeli Elçin Sangu'nun rol aldığı Sevdam Alabora dizisi konusu, Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olur yaşadıkları zorluklar ve herkesin karşı çıkması üzerine çareyi kaçmakta bulur. 

Sonunu düşünmeden sevdiği insana kaçan kızın bu kaçış macerası yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşür.


sevdam alabora, sevdam alabora dizisi, sevdam alabora dizi oyuncuları, sevdam alabora dizisi oyuncu kadrosu, sevdam alabora dizisinde kimler oynuyor, sevdam alabora dizisi karakter isimleri, sevdam alabora ne zaman başlayacak, sevdam alabora başrol oyuncuları, sevdam alabora dizisi hakkında bilgi, sevdam alabora oyuncu resimleri, sevdam alabora dizisi kadir doğulu resimleri, sevdam alabora oyuncu kadrosunda kimler var, sevdam alabora tüm oyuncuları, sevdam alabora 1. bölüm, sevdam alabora fragman, sevdam alabora elçin sangu, sevdam alabora dizisi başroldeki kız kim, sevdam alabora dizisi karakterleri, sevdam alabora dizisinde kim kimdir,

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz