POYRAZ KARAYEL DİZİSİ SONGÜL (ECE ÖZDİKİCİ) KİMDİR - ECE ÖZDİKİCİ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ SONGÜL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sitemizin dizi bölümünde bir çok dizinin bilgilerini sizler için yayınlamıştık. Giderek artan dizilere her geçen gün bir yenisi daha eklenmektedir. Sevilen ve en çok izlenen diziler hakkındaki tüm bilgileri bulabileceğiniz gibi dizi oyuncuları hakkındaki bilgilere de sitemizde ulaşabilirsiniz.


Yeni dizilerini yayınlamaya başlayan Kanal D Poyraz Karayel isimli dizisi ile de oldukça başarılı olacağa benziyor. 7 Ocak Çarşamba günü izleyici ile buluşacak olan Poyraz Karayel dizisi hakkında bilgileri ve dizide olan oyuncuları sizlere tanıtmıştık.

Başrollerinde Musa Uzunlar, İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, İsmail Düvenci, Murat Daltaban, Celil Nalkaçan gibi oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde, Poyraz karakterini canlandıran İlker Kaleli, mafya babası olan Bahri Umman ile işbirliği yaparak çocuğunu kurtarmaya çalışacaktır.

Poyraz Karayel dizi oyuncuları arasında yer alan ve güzelliği ile dikkat çeken isim olan Ece Özdikici dizide sevilen ve aranan oyuncuların arasındadır. Poyraz Karayel dizisinde Songül karakterini canlandıran Ece Özdikici, sergilediği oyunculuk performansının yanı sıra hakkındaki bilgiler merak edilmektedir. 

Poyraz Karayel dizisinin yayınlanması ile beraber Ece Özdikici kimdir, Ece Özdikici kaç yaşında boyu kilosu kaç ve Poyraz Karayel Songül kimdir, poyraz karayel dizisi songül karakteri kimdir, gerçek adı nedir gibi soruların sorulması ile beraber oyuncu hakkındaki bilgileri sizlere için derledik.

POYRAZ KARAYEL DİZİ OYUNCULARI >>>

Poyraz Karayel Dizisi Songül Karakteri Kimdir?

Ece Özdikici Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Poyraz Karayel dizisinde Songül karakterini canlandıran Ece Özdikici, 2 Temmuz 1982 yılında İzmir’de doğmuştur. 
Sekiz yaşında İzmir Devlet Tiyatrosu’nun actığı sınavla, oyunlarda oynamak üzere çocuk oyuncu olarak seçildi. 
Lisede İzmir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümünü bitirdi. Üniversite için; konservatuar sınavlarına hazırlandı ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nü kazandı. 

Okurken Dostlar Tiyatrosu’ nda Zeliha Berksoy’un asistanlığını yaptı. Mezun olduktan sonra, iki sezon Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda çalıştı. Daha sonra ”Hermiya” rolü için açılan sınavı kazanarak İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda ”Bahar Noktası” adlı oyunda oynadı. Bir sonraki sezon, ”Dalga” adlı oyunda Laurie rolüyle Don kişot prodüksiyon Tiyatrosu’nda çalıstı. 

Oynadığı Laurie rolü ona ilk ödülleri olan Kerem Yılmazer Genç Yetenek Ödülü, VIII. Lions Tiyatro Ödülleri, Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülü, Afife Jale Tiyatro Ödüllerini kazandı. Son olarak İstanbul Şehir Tiyatroları’nda Romeo ve Juliet adlı oyun için açılan sınavı kazanıp, “Juliet” rolünü üç sezon oynadı. Bu rol ile de “Yılın Genç Yetenek Ödülü”, Uluslararası Tiyatro Eleştirmenleri Birliği, Başarılı Genç Yetenek, XI. Lions Tiyatro Ödüllerine layık görüldü. “Juliet”i oynarken, yine Şehir Tiyatrolarında “Tehlikeli İlişkiler”de “Cecile”, “Kargaşa”da “Yasemin” rollerini oynadı. 

Televizyonda, Sır gibi adlı dizide “Ferda” karakterini canlandırdı. “M.A.T.” da Adli Tıp Uzmanı “Serap”, “Küçük Hanımefendi” de “Ceyda” , “Dila Hanım” da “Hülya” karakterlerini canlandırdı. Son olarak Stare Yıldırım’ın çektiği “That Good Night” adlı film’de oynadı

Ece Özdikici Rol Aldığı Dizi ve Filmleri

Poyraz Karayel
Deniz ve Mehtap
Yasak Elma
Sır Gibi
Yemin
Anadolu Kaplanı
Poyraz Karayel
Sil Baştan
Cinayet
Küçük Hanımefendi
Sizi Seviyorum
M.A.T


Ece Özdikici Resimleri




ece özdikici, ece özdikici kimdir, ece özdikici kim, ece özdikici resimleri, ece özdikici hakkında bilgi, ece özdikici resimleri, ece özdikici nerelidir, ece özdikici biyografi, ece özdikici wikipedi, ece özdikici foto galeri, ece özdikici boyu kaç kilosu kaç, poyraz karayel dizisi, poyraz karayel dizi oyuncuları kimler, poyraz karayel oyuncuları, poyraz karayel dizisi 1. bölüm, poyraz karayel karakter isimleri, poyraz karayel dizisinde kim kimdir, dizi oyuncuları, kimler, poyraz karayel songül karakteri, poyraz karayel songül, poyraz karayel songül kimdir, poyraz karayel baştoldeki kız kimdir, poyraz karayel songül karakteri gerçekte kim, poyraz karayel songül gerçek adı, poyraz karayel songül resimleri, poyraz karayel songül kaç yaşında, poyraz karayel songül boyu kilosu kaç,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz