MUSTAFA CECELİ HÜSRAN ŞARKISI VE ŞARKI SÖZLERİ - MUSTAFA CECELİ HÜSRAN



MUSTAFA CECELİ HÜSRAN ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yaptığı her albümlerle ve söylediği her şarkıları ile gönüllerde taht kuran, sevilen sanatçı Mustafa Ceceli yepyeni albümü ile yine fırtına gibi esmeye devam ediyor. 

Pop müziğinin önemli isimlerinden olan başarılı sanatçı Mustafa Ceceli yeni Kalpten albümü ile tüm müzik marketlerde yerini alırken, sanatçının tüm şarkıları dillerde dolaşmaya başladı. Kalpten adını verdiği yeni albümü ile yine Mustafa Ceceli adına yakışır bir albüm ile sevenlerinin karşısında oldu. 

Mustafa Ceceli Kalpten albümünde toplamda 14 şarkı yer almaktadır. Albümde yer alan şarkıların iki tanesi Azeri şarkıdır. Mustafa Ceceli albümündeki Azeri şarkıların isimleri Alem Güzel ve Bir Anlık isimli şarkılardır.

Birbirinden güzel şarkıların yer aldığı Mustafa Ceceli 2014 Kalpten albümünde tüm şarkıların arasında, en çok beğenilen ve dinlenen şarkılardan bir tanesi de Hüsran isimli şarkıdır. 

Mustafa Ceceli'nin albümünü tanıtmaya devam ediyoruz. Daha önce Mustafa Ceceli yeni albüm şarkılarından bazılarının sözlerini sizlerle paylaşmıştık. 

Sizlere bu yazımızda ise Mustafa Ceceli yeni Kalpten albümünde yer alan ve beğenilen şarkılardan biri olan Hüsran isimli şarkısının sözlerini paylaşacağız.

MUSTAFA CECELİ KALPTEN ALBÜM ŞARKILARI>>>


Mustafa Ceceli - Hüsran Sözleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yine soluyor içimde bütün çiçekler, 
Başka bir baharda gülümserler. 
Yorgun kalbim, yorgun hayallerim, 
Direniyorlar bana hala gururuma. 
Bir ümit yüreğimde, 
Hep aynı cesaret, 
İçimden bir ses der "sabret, sabret". 
Onca düşün arasından, 
Ne var ardından bana geriye kalan? 
Yine hüsran

Her daim feryat figan kalbim, 
zehir olur başka hayallere 
kalmaz ki mecalim. 
Hüsran, feryat figan kalbim 
yenilmedi o zalim görmüyor ki yarabbim..



mustafa ceceli, mustafa ceceli yeni şarkısı, mustafa ceceli hüsran şarkısı, mustafa ceceli hüsran şarkı sözleri, mustafa ceceli hüsran şarkısı indir, mustafa ceceli 2014 yeni albüm şarkıları, mustafa ceceli 2015 şarkıları ve sözleri, mustafa ceceli 2015 yeni kalpten albümü indir, yeni çıkan albümler, mustafa cecelinin albümü, mustafa ceceli yeni albüm şarkıları dinle, mustafa ceceli hüsran şarkısı, şarkı sözleri, hüsran şarkı sözleri mustafa ceceli, mustafa cecelinin hüsran şarkısı kimin,

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz