KERTENKELE DİZİSİ SEMİH (SERKAN KURU) KİMDİR - SERKAN KURU KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KERTENKELE DİZİSİ SEMİH KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Duygu Yıldız, Birsen Dürülü, Umut Oğuz, Dilşad Şimsek ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerin yer aldığı Kertenkele dizisi izlenmeye devam ediyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı kertenkele dizisinde bir çok ismin yer alması ile beraber, kertenkele dizi oyuncuları merak edilmektedir.

Her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda olan ve izleyenleri ekrana kilitleyen başarılı dizi Kertenkele kısa sürede en çok izlenen diziler arasında yer almaktadır. Oyuncu kadrosu ile oldukça beğenlen diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

Kertenkele dizisine yeni katılan oyuncu Serkan Kuru dizide Semih karakterini canlandırmaktadır. Kertenkele dizisi Semih karakteri Ekrem Bey'in eski bir dostunun yurt dışından gelen oğlu olacaktır. Semih'in gelmesi ile beraber Kertenkele ve Zehra'nın arasında soğuk rüzgarlar estirecektir.

Daha önceki yazılarımızda Kertenkele dizisi oyuncularını tanıtarak oyuncular hakkındaki bilgileri paylaşmıştık. Sizlere bu yazımızda ise Kertenkele dizisi Semih karakteri kimdir, Kertenkele Semih kaç yaşında, gerçek adı nedir ve Serkan Kuru kimdir, Serkan kuru kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi sorulan soruların cevaplarını sizler için derledik.

KERTENKELE DİZİ OYUNCULARI>>>

Kertenkele Dizisi Semih Karakteri Kimdir?

Serkan Kuru Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kertenkele dizisinde Semih karakterini canlandıran Serkan Kuru, 18 Haziran 1978 yılında Bursa İznik'te doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve Liseyi Bursa İznik’te tamamlayan başarılı oyuncu Serkan Kuru Balıkesir Üniversitesi Endüstüriyel Elektronik Bölümünde okudu. 

Okuldan sonra bir elektronik firmasında çalışmaya başlayan başarılı oyuncu, 2005 yılında şirket içi aktivite programı için tiyatro gösterisinde yer alan Serkan Kuru keyif alarak oyunculuk alanında ilerlemeye karar vermiştir.

Üniversiteyi bitirdikten sonra hayallerini gerçekleştirmek için Müjdat Gezen Sanat Merkezinde kısa süre tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. Çok kısa bir sürede kendini seyirciye kabul ettiren yakışıklı oyuncu bir çok başarılı dizi ve filmde başarılı bir şekilde oyunculuğunu sergilemiştir. 

Serkan Kuru oyunculuğa ilk olarak 2006 yılında Emret Komutanım Dizisi ile profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. songuncel.blogspot.com 1,85 cm boyunda ve 84 kg ağırlığında olan Serkan Kuru sevilen oyuncular arasındadır. Yakışıklı oyuncunun sevgilisi Gökcan Gökmen‘dir. 

Serkan Kuru El mankenliği, basketbol, yüzme ve sunuculuk ve dizi ile film oyunculuğu yapmaktadır. Son olarak Kara Para Aşk dizisinde de rol alan başarılı oyuncu Serkan Kuru kertenkele dizisinde Semih karakteri ile tekrar izleyenlerin karşısındadır.

Serkan Kuru Oynadığı Diziler Ve Filmler

Kertenkele (Semih)
Kara Para Aşk
Şevkat Yerimdar
Nizama Adanmış Ruhlar
Taş Mektep
Muhalif Başkan
Araf Zamanı
Tövbeler Tövbesi
Bekle Beni Yarın
Gölgedeki Renkler
Elde Var Hayat
Ateşe Yürümek
Yalancısın Sen
Kollama
Kalpsiz Adam
Zeliha’nın Gözleri
Emret Komutanım
Doktorlar
Beşinci Boyut
Şahmeran
Terme Çayı
Beş Kardeş


Serkan Kuru Resimleri





kertenkele dizi oyuncuları, kertenkele dizisi, kertenkele dizi konusu, kertenkele dizi karakter isimleri, kertenkele karakter listesi, kertenkele dizisi semih, kertenkele semih kimdir, kertenkele dizisindeki semih, kertenkele semih karakteri, kertenkele semih resimleri, kertenkele dizisi semih hakkında bilgi, kertenkele semih gerçekte kim, kertenkele dizisindeki semihin gerçek adı ne, kertenkele semih kaç yaşında boyu kilosu kaç, serkan kuru, serkan kuru kimdir, serkan kuru kaç yaşında, serkan kuru resimleri, serkan kuru hakkındakiler, serkan kuru foto galeri, serkan kuru nereli, serkan kuru boyu kilosu kaç, serkan kuru biyografi, serkan kuru kertenkele dizisi, serkan kuru wikipedi

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz